Unchiu' Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Nu, n-ar fi corect fata de Unchiu' ... eu am venit cu conserva iar el pe 2 roti. deaaaaaaaa, GS-istul de mineeeeeee, a venit sa se vaZa ku uaminii pe transalp P.S. Cel mai tare GS-ist este amicul meu cu Sachs-ul..... , face km cu el aproape cat fac eu cu transalpa. So....Mihai este primul Gs-ist .... Editat Ianuarie 8, 2010 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 ce fac GS-istii iarna .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Sa inteleg ca intalnirea de joi se tine mai nou pe yahoo messenger ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Sa inteleg ca intalnirea de joi se tine mai nou pe yahoo messenger ? ...Deaaaaaaaaa, si surprinzator EI(dansii cu GS-uri) se recunosc doar echipati (minim casca ) fara echipament...nu cred ca se recunosc pe strada ...I U!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Sa inteleg ca intalnirea de joi se tine mai nou pe yahoo messenger ? da ... mutata lunea la 21:00 la fiecare acasa, si bine-nteles cu echipament (minim budigai) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 da ... mutata lunea la 21:00 la fiecare acasa, si bine-nteles cu echipament (minim budigai) Yammyyyyyyyyy...frigurosilor....e luni, ma lasati messengerul ....k va astept la Academie .....montati patinele(schiurile)sau luati Suzetele pe saniutza si hadatzi!!!!!!! Akusik ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 cam asta fac GSistele iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 cam asta fac GSistele iarna Mdea ...iarna, nu-i k vara ........mmmm, nush' cand sa mai pot zice k e mai "bine" ....vara ori iarna?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 ce piele "de drac" ... oare te arzi daca o atingi? Reusita poza ... ne vedem cand s-o usca pe jos (+ grade) unii in geci de piele altii in slapi si costum de baie(numai pe plaja) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 sau asta fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 sau asta fac mda ... asta ultima mi-o fac poster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Pai de ce nu zici asa am multe de facut postere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 hai ca azi e joi si au dat astia zapada d p strada ... ne vedem la Academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) hai ca azi e joi si au dat astia zapada d p strada ... ne vedem la Academie? Joi, luni....luni,, joi...net, plaja..., casca , budigai....nu mai pricep cand si cum sede treaba cu GS-istica intilneala Propun ceva ....duminica ...k tot vor fi pe undeva -10 sub 0 ....de asta va iubesc eu pe voi ........... Editat Ianuarie 21, 2010 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Joi, luni....luni,, joi...net, plaja..., casca , budigai....nu mai pricep cand si cum sede treaba cu GS-istica intilneala Propun ceva ....duminica ...k tot vor fi pe undeva -10 sub 0 ....de asta va iubesc eu pe voi ........... intalnirea oficiala e joia la ora 19:00 la Academie ... acuma pe frigu asta nu te astepti sa vina cineva ... ne mai conversam pe net intre noi (lunea, joia in oricare dintre zile) cu casca sau fara . Deocamdata asteptam alea 10 grade peste 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 intalnirea oficiala e joia la ora 19:00 la Academie ... acuma pe frigu asta nu te astepti sa vina cineva ... ne mai conversam pe net intre noi (lunea, joia in oricare dintre zile) cu casca sau fara . Deocamdata asteptam alea 10 grade peste 0. Asea, asea....pai mai bine "o punem" pe 31 luna care vine....zic unii ca ar fi cald ........ Glumeam bineinteles ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 care mai e treaba pe aci? ne intalnim diseara ... la o bataie de zapada? sau in weekend la un patinuar ceva? app, care e treaba cu posteru'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 ne intalnim diseara ... eu o sa trec pe acolo pe la 20:30 ... alti doritori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 nea tubifri si cu domnu unchiu, bagati-va in privat ati monopolizat topicu, nu ma mai vede soarele de voi ne intalnim virtual in fiecare joi la ora 19 e mai bine asa?! Domnu John nu stiti faza cu posteru documentativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Pai de ce nu zici asa am multe de facut postere am inteles care e treaba insa... nu ma pot documenta in fisierele dumneavoastra:d doar daca puneti ceva aci, sa ne putem documenta. sau la intalnirea de pe net? p.s. facem conferinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 am inteles care e treaba insa... nu ma pot documenta in fisierele dumneavoastra:d doar daca puneti ceva aci, sa ne putem documenta. sau la intalnirea de pe net? p.s. facem conferinta? a zis careva ceva de conferinta? Hai ca daca tot nu pot ajunge in nicio joi din cauza programului de munca, macar pe chat sa ajung. Cand si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 ucenici si ZEI MAI MARI ,care mergti pe 1 august in ungaria la formula 1 ??plimbarica + circuit in stand la RED Bull ? 149 euro biletu si apoi aveti timp sa strangeti de gaz si bere 6 luni ! vedeti la sectiunea de intalniri ..a facut bamse (Loren) topic . bafta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 ucenici si ZEI MAI MARI ,care mergti pe 1 august in ungaria la formula 1 ??plimbarica + circuit in stand la RED Bull ? 149 euro biletu si apoi aveti timp sa strangeti de gaz si bere 6 luni ! vedeti la sectiunea de intalniri ..a facut bamse (Loren) topic . bafta tuturor! eu ma bag Goul, de ani de zile tot zic ca merg afara sa vad o cursa de F1 si cu zisu am ramas, nu mi se pare scump si e si la o aruncatura de bat deci ramane sa detaliem in timp util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 pai grabeste-te un pic cu biletul si restul vedem noi pe urma..vezi in link-ul respectiv de la topic..sa nu expire oferta nu de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 a zis careva ceva de conferinta? Hai ca daca tot nu pot ajunge in nicio joi din cauza programului de munca, macar pe chat sa ajung. Cand si la ce ora? alo, daca nu pun poze gen "sutienele cadeau....." (no offence Harley), inteleg ca nu se da reply? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate