goul Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 ! Eh, daca tot se scanteiau goul si harley_x acilea pe forum si-au dat palma la mititei? ba chiar am vrut sa facem schimb de carnaciori @harley_x, sapt viitoare sa iei capacul sa facem lipitura (nu lipeala), sper sa nu cumva sa uit eu.... si mai era cineva care a zis ca are capacul dezlipit (cel de la alternator - cu logo-ul) .. eu nu-l mai am deloc, trebuie sa-mi fac. baiatu ala cu geseu carenat care a venit pt prima oara avea capacul dezlipit. SI sa fie clar : MI-AM FACUT BOTEZUL ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 o sa ma tot vezi fara fier cat e frig pt ca nu ma duce coloana, prea multi ani prin frig, ploi, nebuneala in oase dar in spate e mai comod si daca-s bine imbracata e chiar ok, inca mersi de aprecieri domnu spirit Goul cum adica ti-ai facut botezu? Ai declarat ca ai 23 de ani esti cel mai mic de gasca ca sa nu mai zic din cea de GSisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Da, dar el macar a venit cu motorul, nu ca alti motociclisti adevarati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 mda....destula lume la academie, motoare frumos colorate, modelate, custom-izate iar altele "laser frate" adica FZ-ul cu tobe laser...ca despre masinaria mea de tuns iarba de la subrat nu mai zic nimica...pacat sa n-a plecat decat Raisa cu mine si a avut parte de pacanele cu flacarici pe ambele laterale ale motorului...da las' ca data viitoare o sa fie ora de iarna deci o sa me vedem mai pe inserat...sa va luminez eu cu tobele Bine ai revenit "_X" ... pacanele cu flacarici...?daca o sa mai merg cu tine, imi iau masca de sudura...si...cred ca trebuia sa le spuna cineva copiilor de pe trotuare ca nu e revelionul si da primaria cu artificii, sunt doar tobele lui mihai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Daca mergeai cu fz-ristii nu riscai atat ca cu Mihia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) Daca mergeai cu fz-ristii nu riscai atat ca cu Mihia. "ca cu - ma cu" ... a preferat sa mearga cu cineva care sa nu faca misto de mobra ei Editat Octombrie 23, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) ca cu - ma cu ... a preferat sa mearga cu cineva care sa nu faca misto de mobra ei Cine a facut ma misto??? Noi suntem oameni seriosi... Editat Octombrie 23, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Cine a facut ma misto??? Noi suntem oameni seriosi... ihiii... si marmota-mi ciocolatea staniolul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Goul...azi ai baut cappucino sau nu ? Sa stiu daca mai scriu pe topicul asta sau nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vvyo Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Ofer suzuki Gs 500 din 2006, la pret convenabil, la fel de convenabil vind costum, cizme casca si manusi putin folosite. Am avut acident cu VFR 750 si m-am linistit ,nu am avut mare lucru, mina rupta . 6 coaste, calvicula rupta si cunostinta cu doamna cu coasa. asta e. Viteza daca nu te ucide te baga in spital Viorel Stefanesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 "ca cu - ma cu" ... a preferat sa mearga cu cineva care sa nu faca misto de mobra ei Pe viitor voi sublinia greselile voite, ca sa te prinzi si tu. Singura greseala nevoita e numele tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Daca mergeai cu fz-ristii nu riscai atat ca cu Mihia. deh domnule, focurile tineretii in vene, ce vreti,n-am mers sa vad meciul cu batranii laseristi,am vrut sa traiesc periculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 deh domnule, focurile tineretii in vene, ce vreti,n-am mers sa vad meciul cu batranii laseristi,am vrut sa traiesc periculos Pai nici noi nu am vazut meciul. Am ajuns pe 1 mai la mici, carnaciori si beri fara alcool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Pai nici noi nu am vazut meciul. Am ajuns pe 1 mai la mici, carnaciori si beri fara alcool. pai de ce bere fara alcohol ? n-ati avut bani de suc ? va dadeam cola ca mai ramasese putina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 @ nyt ,da ,dar l-am baut de dimineata ca omu ,nu de foame ca neomu..am mancat is prajituri de la o colega deci sunt plin de energie.,da numai ma iau de nimeni ,ca nu vreau sa par arogant ca nu sunt. bine ca n-am 18 ani ca imi luam si bataie ! dar totusi ... mi se pare mie s-au pe acilea se scrie doar ca sa se adune posturi ?,se contrazice lumea pt orice virgula...macar eu ma contraziceam pt posturi repetate ,ce dracu. @ripper multam pt aprecieri .Insemana mult pt mine stimabile fazerist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 mda...posturi postante si cam atat, se vede ca s-a impremaverit afara un picut weekend placut si drumuri uscate sa aveti cu beuta de la final de weekend cum ramane? s-a anulat? s-a transformat in altceva? vad ca nu ati scris nimic de asta aidi aveti grija de voi, ca si altii au de..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 mda...posturi postante si cam atat, se vede ca s-a impremaverit afara un picut weekend placut si drumuri uscate sa aveti cu beuta de la final de weekend cum ramane? s-a anulat? s-a transformat in altceva? vad ca nu ati scris nimic de asta aidi aveti grija de voi, ca si altii au de..... pai nu avem locatie... si daca pe mine nu ma vreti cu tobele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_iunie Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 cu siguranta te referi la varsta... deoarece experienta acumulata nu il recomanda... Acu-mi scapara ochii dupa in GSF mic sau mare, dar nu am curajul de a face schimbarea. si nici motivatie (bani am ); sau gladius ... dar sigur va fi tot suzuki! Sic! Eh, daca tot se scanteiau goul si harley_x acilea pe forum si-au dat palma la mititei? @harley_x, sapt viitoare sa iei capacul sa facem lipitura (nu lipeala), sper sa nu cumva sa uit eu.... si mai era cineva care a zis ca are capacul dezlipit (cel de la alternator - cu logo-ul) .. eu nu-l mai am deloc, trebuie sa-mi fac. @mihai: bau bau... vin si eu cu capacul sa facem lipitura ! Mesaj completat eu as merge maine pe la brasov sau doar pana la busteni (cu mers mai degraba incet) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 am program maine, am de reparat la opel ceva si am program pt maine special, nu-i incurc si pe altii, asa ca plimbare placuta, o sa fie chiar frumos, 24 de grade, mai fain ca azi, de duminica iar cu 2 mai putin si tot asa... lipeala de capac poate ramane pe maine dar nu stiu cum termin cu masinuca, si-asa o bag in seama din an in pasti, macar acu ca vine sezonu ei sa ma fac ca o ingrijesc Tubifri nu te mai vaita atat ca stim ca dormi cu tobele alea in pat, las ca stim uite asa le iubesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Tubifri Bah iara ati baut bah ciococino la Copa Cabana cu paduchii???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Bah iara ati baut bah ciococino la Copa Cabana cu paduchii???? Motociclist cu barba, caut stewardesa pentru a face schimb de paduchi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Cauta mai repede ca sa ajungi macar maine la copacabana cum s-o scrie tu esti puricele de sambata infriguratuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) Cauta mai repede ca sa ajungi macar maine la copacabana cum s-o scrie tu esti puricele de sambata infriguratuuuu No, eu sunt ala de vineri ca ma fofilez de la job !!!! Buey nene dar arta bine copacabana, ai draku puricii astia au bani de mare !!! Editat Octombrie 23, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 pai da, tu ajungi vineri si deja heart te gaseste pe plaja sa va fie de bine in copa bora bora Mesaj completat ca tot suntem inculti si nu stim unde e copa cabana asta, am gasit-o virtual cu ajutoru ghici cui credeti? wikipedia aia ete link-u http://ro.wikipedia.org/wiki/Copacabana ai dracu purici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 pai da, tu ajungi vineri si deja heart te gaseste pe plaja sa va fie de bine in copa bora bora Mesaj completat ca tot suntem inculti si nu stim unde e copa cabana asta, am gasit-o virtual cu ajutoru ghici cui credeti? wikipedia aia ete link-u http://ro.wikipedia.org/wiki/Copacabana ai dracu purici nooo, nu dau bora bora ibiza pe cabana lu copa asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate