FLR-BV Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Salutare colegii!! Hai ca mai ridic si eu topicul asta ca se pare ca a rams putin in urma. De o zi sunt si eu proprietarul unui R1200GS\2005.Dupa un traseu de 2900 km ,din Munchen pe remorca l-am adus azi dimineata ,pana in prezent 'devorand' primii 50 km calare. Sunt profund multumit de cum se prezinta pe traseu,urmeaza ca pe viitor sa patrund mai mult in tainelele ascunse ale sale. Va salut! Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Salutare colegii!!Hai ca mai ridic si eu topicul asta ca se pare ca a rams putin in urma. De o zi sunt si eu proprietarul unui R1200GS\2005.Dupa un traseu de 2900 km ,din Munchen pe remorca l-am adus azi dimineata ,pana in prezent 'devorand' primii 50 km calare. Sunt profund multumit de cum se prezinta pe traseu,urmeaza ca pe viitor sa patrund mai mult in tainelele ascunse ale sale. Va salut! Florin sal si sa.l stapanesti sanatos cat a fost la cati km este un gs simplu nu? vezi ca avem sectiune la enduro touring bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Cumparat de la diler cu 9100Eu,negociat de la 9380.Am inclus in pretul asta si un topcase Givi de 45l. Inmatriculat in mai 2005 cu 21000km.Pana acum am facut 2 alimentari,iesindu-mi consumul la 5,15,respectiv 4,81.M-a uimit f. mult manevrabilitatea in curbe,cuplul si nu in ultimul rand franele. Vb . mai multe pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Cumparat de la diler cu 9100Eu,negociat de la 9380.Am inclus in pretul asta si un topcase Givi de 45l.Inmatriculat in mai 2005 cu 21000km.Pana acum am facut 2 alimentari,iesindu-mi consumul la 5,15,respectiv 4,81.M-a uimit f. mult manevrabilitatea in curbe,cuplul si nu in ultimul rand franele. Vb . mai multe pe mess Bravo...s-au inmultit "gascanii" in targ.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Vai de capu meu, GS-ul normal zici ca-i trotineta pe langa adventure si totusi e o diferenta de doar vreo 60 de kile intre ele daca nu ma insel. Chiar nu imi explic cum sunt asa de disproportionate. On-topic: sa o stapanesti cu placere la multi km si numai evenimente placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 nu e "chiar asa de mare diferenta"....adica adv. nu-i chiar cat o balena....in poza era si mai aproape de obiectiv, e intr-adevar mai "umflat" din cauza rezervorului (cel din poza face regulat Spania ...adica de min. 2 ori pe an...iar rezervorul marit a fost o supernecesitate....).Iar ca inaltime, vreo 4-5 cm (chestie si de setari).Eu m-am dat cu amandoua. E o diferenta, dar nu extraordinara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 iar rezervorul marit a fost o supernecesitate....). Dezvola te rog. Chiar atat de rare sa fie benzinariile prin zona? Eu tin minte la ultima excursie ca imi aunsese odometrul la 200 km (deci teoretic inca 80-100 km). Baietii cu care am fost la Kaprun stiu bine ca deja eram stresat de cat ma mai tine benzina. Vreau sa zic ca pana la benzinarie nici nu mi s-a aprins becul de rezerva (4 L) . Adveture mi se pare super disproportionat fata de Normal. Nevertheless, cool bike. Poate mai incolo cand ma plictisesc de cruisereala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 eee..."supernecesitate" pentru om...nu-i place sa opreasca.....are si antrenament...e spaniol, dar sta mult si in Ro...si cand pleaca vara pe sosea, o face doar cu motorul.... In spania se circula 12 luni pe an..meseria ii permite destul timp liber si in timpul saptamanii sa se dea cu motorul....eu timp liber f.f. putin, deci experienta ...putina....vesnic incepator voi fi mereu. Si pe mine ma enerveaza cand mergem la drum faptul ca nu opreste cu sutele de km. Supernecesitatea a fost in acest caz o chestie personala. Deci e intradevar mai mare dar nu cu mult mult mai mult. Dar, chiar si asa, prefer cel simplu.Atat d.p.d.v. gabarit, cat si dif. de pret, care , tinind cont de diferentele tehnice, nu o vad justificata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 32000 km oct 2007 - iulie 2008 revizia cu nr 4 1 litru de ulei papat intre schimburi prob cu indicatorul de combustibil mai ai inca 1/2 din rez si el se plange ca e gol sincer nu se merita computerul de bord indica doar tampenii ramane de baza TRIP 1 si TRIP 2 sincer si nu ca e a mea f putine lucurui negative pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 situri cu piese si accesorii ? voi ce stiti? Vreau sa-mi iau barele de protectie la motor...si cine stie ce maruntisuri (la repr. sint vreo 400 eur...sint sigur ca trebuie sa existe si de producator...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 gasesti pe www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 28, 2008 Autor Share Postat Iulie 28, 2008 touratech wunderlich Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADV75 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 situri cu piese si accesorii ? voi ce stiti? Vreau sa-mi iau barele de protectie la motor...si cine stie ce maruntisuri (la repr. sint vreo 400 eur...sint sigur ca trebuie sa existe si de producator...). aici ai cautat ? http://www.wunderlich.de/Online-Shop/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) la mare e Editat Noiembrie 21, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 am avut astazi ocazia sa vad mai in detaliu un Adventure si...inca o data m-am convins ca este motocicleta suprema... dintre toate motocicletele pe care le-am vazut Adventure-ul este cea mai completea si deplina motocicleta...nu exista altceva...nimic nu se poate compara! pacat ca nu mi-l permit:( surogatul meu (Ural 650) nu este nici la cramponul BMW-ului... scuze de offtopic dar felicitari posesorului sau posesorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 este un tanc.... mi-as dori si eu asa ceva. parcat ca nu multi isi pot permite asa ceva. dar odata si odata o sa imi iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2008 Autor Share Postat Decembrie 26, 2008 daca ati fi fost azi pe DN1 puteati sa.l vedeti si alergand cu 180 nici eu cand m.am apucat de moto nu credeam sa ajung la asa ceva DARE TO DREAM Mesaj completat si uite asa au trecut 2 ANI de cand ne.am luat 2 ani plini numai de trairi intense, drumuri frumoase si amintiri cat pentru o viata azi am dat kilometrajul la 70000 si sapt trecuta a iesit din garantie luate una peste alta pot spune numai cuvinte de lauda despre EA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Deci tocmai ai facut rodajul atunci Multi inainte iti doresc fara incidente. Fainã mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Bravos dom'le! Hai cu 140k. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 De vis felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 daca ati fi fost azi pe DN1puteati sa.l vedeti si alergand cu 180 nici eu cand m.am apucat de moto nu credeam sa ajung la asa ceva DARE TO DREAM Mesaj completat si uite asa au trecut 2 ANI de cand ne.am luat 2 ani plini numai de trairi intense, drumuri frumoase si amintiri cat pentru o viata azi am dat kilometrajul la 70000 si sapt trecuta a iesit din garantie luate una peste alta pot spune numai cuvinte de lauda despre EA Respect si felicitari! De vis locatia din Alpi. Ma uitam in mod special la data de pe poza pentru a sti in ce perioada este atat de frumoasa zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Respect si felicitari!De vis locatia din Alpi. Ma uitam in mod special la data de pe poza pentru a sti in ce perioada este atat de frumoasa zona Pozele acelea sunt facute la prima editie a BMW Mountain Days (mai 2008) unde am fost 11 romani. Acele peisaje superbe cu soare sunt de pe Grossglockner dar perioada nu este deloc relevanta pt vreme, acolo vremea este foarte schimbatoare si totul tine de noroc. Uite o alta poza (eu si Ianachim) in acelasi loc dar la sfarsitul lui iunie, pe o super-ceata; in schimb, de exemplu, am nimerit (acelasi loc) in octombrie pe o vreme de vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 ianachim. tot respectu. sa te bucuri de mobra fara probleme pana la 10000000000000 km. sunt curios ca ai de gand sa o tzii. spune-mi husa de rezervar e bagster sau touratech? daca e bagster de unde ai praduit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 multam fain si la toata lumea cati mai multi km in sea conteaza cat si nu neaparat cu ce pana la urma motociclismul inseamna LIBERTATE, DRUMURI, LOCURI NOI pentru alpi a dat vlad raspunsul cover e de la bagster comandata in ungaria la reprezentantul local si adusa de un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 ma gandeam ca stii vreo sursa ascunsa prin bucale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate