iollele Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Indraznesc si eu sa vin cu intrebarea. Un oarecare loc, intr-un oarecare garaj in Drumul Taberei zona Valea Ialomitei si imprejurimi? Multumesc! Si pe mine ma intereseaza zona, poate reusim sa ne unim fortele si sa gasim ceva ca sunt destule in zona asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 E greu cu garajele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentblack Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Si pe mine ma intereseaza zona, poate reusim sa ne unim fortele si sa gasim ceva ca sunt destule in zona asta Sal,si eu sunt in aceeasi situatie,si eu caut in aceeasi zona,respectiv dr taberei,chiar asa nu se gaseste si pentru noi,nr meu e 0761.644.741 Alex,pt doritori din dr taberei,lasati si voi niste telefoane pt a lua legatura mai usor in caz ca aude ceva unul din noi,cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Caut garaj in Militari Gorjului-Apusului. Si eu caut in zona asta, intrsectia Apusului cu Maniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Si eu caut in zona asta, intrsectia Apusului cu Maniu Pai daca gasesti ceva si mai e loc ma bag si eu,poate ne combinam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) UN LOC LINER IN GARAJ SUBTERAN, PAZIT, ACCES CONTROLAT, CONDITII CIVILIZATE. 150 RON/LUNA Plaza Mall / Lujerului Editat Aprilie 11, 2009 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antifizic2 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Inchiriez garaj incapator ( multe motociclete sau 2 ambarcatiuni mici) in sectorul I, strada Pictor Rosenthal nr 10 --- langa televiziune Accesul se face din strada prin curtea casei, avand un plus de siguranta prin existenta a 2 porti. Pret discutabil, Contact : Savescu Matei 0721.329.120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 in zona Bucurestii Noi, exista vreun loc liber in vreun garaj? multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_phx Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 ma intereseaza daca e cineva dispus sa ma ajute cu un garaj/curte in Sibiu, zona IJP, sau langa Academia Forteor Terestre, ma intereseaza. deci si curte poate sa fie, numai sa stiu eu ca nu umbla toti la ea...mersi, astept PM Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoMitelu Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Eu am sunat sapt. trecuta si mi s-a spus ca s-a ocupat. Pe alt forum se anunta ca lista s-a inchis, toate locurile fiind ocupate. Pana la urma mai e ceva liber? chiar asa...mai e ceva liber in Dr.taberei? cit vine pe 1 motor? 17 euro/luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) chiar asa...mai e ceva liber in Dr.taberei? cit vine pe 1 motor? 17 euro/luna? Nimic liber momentan. Langa garajul nostru (perete-n perete) intr-o luna maxim se scoate unul la inchiriat. Cred ca tot 80 euro/luna, cu aceleasi conditii: apa rece (apometru), curent electric, calorifer (calorimetru) usi metalice, alee betonata. Ramane sa va tin la curent. Multumesc. Si pe mine ma intereseaza zona, poate reusim sa ne unim fortele si sa gasim ceva ca sunt destule in zona asta Tinem legatura !!! Editat Mai 8, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Caut garaj in Militari Gorjului-Apusului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Nimic liber momentan. Langa garajul nostru (perete-n perete) intr-o luna maxim se scoate unul la inchiriat. Cred ca tot 80 euro/luna, cu aceleasi conditii: apa rece (apometru), curent electric, calorifer (calorimetru) usi metalice, alee betonata. Ramane sa va tin la curent. Multumesc. Tinem legatura !!! Ceva liber? Zona este valea Oltului - pe langa Mega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian Preda Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Daca se elibereaza ceva in dr taberei poate ma anuntati si pe mine ca am nevoie de un loc pt un motor.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Responsabilu Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Salut. Am gasit un garaj de inchiriat in spatele bisericii SF Gheorghe intre Unirii si Universitate la 100 de euro impreuna cu bang-bang.Este spatios, are 25 de mp si incap cam 4 motoare.Avand in vedere ca probabil le vom tine acolo cam sporadic am zis sa mai cooptam doi doritori.Daca intereseaza pe cineva PM la mine sau la bang-bang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bang-bang Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Salut.Am gasit un garaj de inchiriat in spatele bisericii SF Gheorghe intre Unirii si Universitate la 100 de euro impreuna cu bang-bang.Este spatios, are 25 de mp si incap cam 4 motoare.Avand in vedere ca probabil le vom tine acolo cam sporadic am zis sa mai cooptam doi doritori.Daca intereseaza pe cineva PM la mine sau la bang-bang Garajul e super..din pacate cam piperat la pret de aceea mai cautam colocatari. Stiu ca majoritatea credeti ca este zona aia plina de tigani si nu ati avea incredere sa lasati motorul acolo , dar garajul este la parterul unei case , are in dreapta curtea unei institutii publice( nu-mi vine acum ) , parcare care are paza 24/24 , ma gandeam sa vorbim cu paznicul ala si sa-i dam 1 bere 2...si sa arunce un ochi si la garaj. Deci asteptam doritori.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmy_g91 Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 am eu cateva locuri disponibile in zona obor si alte cateva in zona salaj (aproape de complex)...in zona salaj am o camera libera la curte.cei interesati sa dea un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) Ceva liber? Zona este valea Oltului - pe langa Mega Nimic momentan. mai exact intre capatul autobuzelor 168 si 368. Editat Iunie 17, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rhadoodc Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Vreun loc liber pe langa Mall Vitan sau Dristor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 In Timisoara Garajul de langa al meu e de inchiriat daca e cineva interesat pot sa ma interesez, e fix in centru in spate la Violeta. Da-ti un PM daca va intereseaza ca nu mi-am notat numarul de telefon. inca e liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orpheusro Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 salut, Se gaseste vreun loc pe la Gorjului? Sau prin imprejurimi? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antifizic2 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Inchiriez garaj incapator ( multe motociclete sau 2 ambarcatiuni mici) in sectorul I, strada Pictor Rosenthal nr 10 --- langa televiziune Accesul se face din strada prin curtea casei, avand un plus de siguranta prin existenta a 2 porti. Pret discutabil, Contact : Savescu Matei 0721.329.120 Revin cu rugamintea ca astept sa fiu tratat cu aceeasi seriozitate de care si eu sper sa dau dovada PS - fara artisti, sunt lecuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudeboy Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Vreun loc liber pe langa Mall Vitan sau Dristor? daca gasesti ceva prin dristor sa ma anunti si pe mine ms . Asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Inca mai caut garaj in Militari, Valea Lunga,Moinesti,Gorjului,Apusului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Vreun loc liber pe langa Mall Vitan sau Dristor? si eu o sa am nevoie de pe 1 septembrie, dar caut de pe acum ... Mall Vitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate