lucad Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Salutare, intreb si eu daca stie cineva o parcare pentru motor in zona piata 1 Decembrie 1918, sau in zona intersectiei Liviu Rebreanu cu 1 Decembrie, sau cat mai aproape, Lucian, 0722607773, luci_iciu@yahoo.com, nu este nici un motorist in zona? care sa isi imparta garajul? cu o moto italieneasca guzista, merci, Salutare, intreb si eu daca stie cineva o parcare pentru motor in zona piata 1 Decembrie 1918, sau in zona intersectiei Liviu Rebreanu cu 1 Decembrie, sau cat mai aproape, Lucian, 0722607773, luci_iciu@yahoo.com, nu este nici un motorist in zona? care sa isi imparta garajul? cu o moto italieneasca guzista, merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Revin si eu... in zona Giurgiului... nu se gaseste un garaj? Salut, l-am tinut cateva luni in City Mall in parcare si am aflat de curand ca s-a furat de acolo un motor. Sunt in aer si eu in aceeasi zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 ar fi interesat cineva de un garaj pentru iarna, pazit, incalzit, nu din ala din tabla din fata blocului, cu 1 mil/motor/luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Pai daca nu zici zona.... Oricum, 1mil mie mi se pare cam mult. Un pret normal ar fi 400-500mii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 clubul motoristilor din militari se intoarce mai aveti ceva vesti?? sau ne tinem motoarele pe balcon? ceea ce e cam nasol ca eu stau la 9 eu am vb cu unu la o bodega in spatele blocului. Dar e in curte si nu e chiar acoperita.... dar macar nu e in fata blocului still searching.... sa ma anuntati daca mai aflati ceva. INCLUSIV DE BERE!!!! nr meu e : 0726/71.00.59 dubici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 In colentina .. are cineva unul de inchiriat .. pls help ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 In colentina .. are cineva unul de inchiriat .. pls help ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Pai daca nu zici zona.... Oricum, 1mil mie mi se pare cam mult. Un pret normal ar fi 400-500mii. zona nu prea conteaza ca o duci in toamna si o iei in primavara... oricum, e prin zona baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 big problem!! aveam o optiune sa imi las motorul la o terasa in spatele blocului, dar a cazut si aia..... ca le e frica la aia sa garanteze.... astept din nou oferte/solutii pentru militari-lujerului si intalnirea aia la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 astept din nou oferte/solutii pentru militari-lujerului si intalnirea aia la Subscriu. Parca gasca din Militari s-a mai strans acum cateva saptamani. Nu s-a gasit nimic intre timp? Eu stau pe Partizanilor. O sa pun sapt. asta niste anunturi la garajele din zona, poate iese ceva. La mine o sa mai dureze vreo 2-3 sapt. pana imi iau motoreta, dar presimt ca nu e destul timp ca sa gasesc si garaj… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 si eu tot pe partizanilor...in M11...poate cand ne-om lua motoare ne vedem la o berica(bere pt tine ca eu nu beau alcool)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Eu am tras la imprimanta shi ashtept hotararea sa ne intalnim la . Propun marti seara sa nvdm . De gasit garaj deja nu stiu dak o sa reushim dar macar berea o sa intre bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 si eu tot pe partizanilor...in M11...poate cand ne-om lua motoare ne vedem la o berica(bere pt tine ca eu nu beau alcool)... Eu in M10. Poate ne vedem la urmatoarea intalnire a celor din Militari, probabil la Sir. Nu cred sa fie obligatoriu sa bei bere. Eu am tras la imprimanta shi ashtept hotararea sa ne intalnim la . Propun marti seara sa nvdm . De gasit garaj deja nu stiu dak o sa reushim dar macar berea o sa intre bine Am facut si eu niste anunturi. O sa le pun intr-o seara. Am mai vazut niste garaje pe Cetatuia (asta e o strada pe langa Alpha Bank-ul de pe Maniu), unele pareau sa fie neutilizate. Cred ca o sa lipesc cateva si pe acolo. Tu unde iti tii motocicleta acum, iacomia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 o tin la agip la intrarea in poli pe iuliu maniu, numa ca eu ma duc cu conserva pana acolo shi deacolo plec cu motocicleta.pe jos fac cam 20-25 de min , in fuga fac 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 eu o sa vin la intalniri doar dupa ce imi iau motor...ca mor sa-i vad pe altii pe motor si eu sa nu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Stai linishtit ca data trecuta doar 2 au venit pe motor,restul ba nu le aveam ba le aveam parcate la mama draq si SIR-ul era mai aproe de casa decat motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Stai linishtit ca data trecuta doar 2 au venit pe motor,restul ba nu le aveam ba le aveam parcate la mama draq si SIR-ul era mai aproe de casa decat motorul Sustin propunerea facuta de iacomia INTALNIRE (gasca din Militari si nu numai): Marti 25 iulie, ora 20:00, in acelasi loc (pentru oamenii noi, in fatza la Sir) Garaje se pare ca nu s-au gasit, dar mai discutam, mai bem o bere, poate o veni si solutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Sustin propunerea facuta de iacomia INTALNIRE (gasca din Militari si nu numai): Marti 25 iulie, ora 20:00, in acelasi loc (pentru oamenii noi, in fatza la Sir) Garaje se pare ca nu s-au gasit, dar mai discutam, mai bem o bere, poate o veni si solutia Puteti muta intalnirea cu o ora mai incolo, adica la 21? Mi-ar placea sa vin si eu dar inainte de 21 nu prea cred ca pot ajunge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 ne gaseshti acolo inmuiati deja cu o bere:P . ontopic; eu sunt de acord, pt mine nu conteaza asha de mult ora (dehh sunt in vacanta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cmd Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 ka sa nu stau sa citest 44 de pagini scriu aici ofer garaj spre inchiriere in zona parcului sebastian. pe langa 13 sept sau urcand cu 32 de la unirii a 3-a statzie langa la fourmi garajul este in curtea casei mele deci nui problema ka va fi ridicat in curand de primarie cu toate kas in sectorul 5 e o chestie p timp nelimitat este garaj TIP(cum are toata lumea:P) din beton interesatzii sami dea un pm sau sa intre p dany_cmd mess id ori un mail . multzumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 ceva garaj in zona turda/1mai/averescu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Puteti muta intalnirea cu o ora mai incolo, adica la 21? Mi-ar placea sa vin si eu dar inainte de 21 nu prea cred ca pot ajunge... Pentru mine e bine si la ora 21:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Colentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Va rog sa confirmati venirea la intalnire ca sa nu vin de unul singur acolo. Ramane hotarat la ora 21 in fata la teresa sir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 O sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate