Sari la conținut

Ruse 03.11.2007

RoC
 Share

Postări Recomandate

Bucuresti - Giurgiu 40 min , o mana de baieti veseli + una bucata baietoi :cheers: (bubucaty) si o masa copioasa in centrul orasului Ruse. Recomand din toata inima restaurantul "Happy" deoarece mancarea este servita promt, portiile sunt ca la mama acasa, meniul foarte diversificat si in romana :) ,iar preturile "de vara".

Locul de intalnire:

post-6592-1194097108_thumb.jpgpost-6592-1194097149_thumb.jpgpost-6592-1194097195_thumb.jpg

Zona de razboi....:

post-6592-1194097263_thumb.jpgpost-6592-1194097293_thumb.jpg

Centrul orasului Ruse:

post-6592-1194097356_thumb.jpgpost-6592-1194097401_thumb.jpgpost-6592-1194097425_thumb.jpg

post-6592-1194097459_thumb.jpgpost-6592-1194097479_thumb.jpgpost-6592-1194097544_thumb.jpg

post-6592-1194098190_thumb.jpg si ,,baietelul,, :moto: cu pozele ..post-6592-1194098294_thumb.jpg

Cateva "mostre" din meniu ( ce-mi vine sa ma sui pe motor sa iau si cina :lol: ):

post-6592-1194097582_thumb.jpgpost-6592-1194097618_thumb.jpgpost-6592-1194097639_thumb.jpg

Un interior caldut, caldut :

post-6592-1194097766_thumb.jpgpost-6592-1194097782_thumb.jpg

Editat de rocristea
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci da, merita. Eram sceptic inainte insa acum e clar. Drumul bun, se ajunge rpd, preturi joase, oras linistit. Mai mergem :cheers:

Link spre comentariu

Bucuresti - Giurgiu 40 min

Nu inteleg o chestie. Ai Hayabusa si semnatura "Viteza ucide" ? Cum vine asta? Sa nu-mi zici ca ti-ai luat-o doar ca-ti place cum arata si sa stii ca poate ...

Sa nu se inteleaga gresit, n-am nimic cu motoarele de viteza, chiar imi plac, poate ca m-as da si eu sa vad cum e pe unul, insa ... de aia e motor "de viteza" :cheers:

Salut,

Adi

Link spre comentariu

Nu inteleg o chestie. Ai Hayabusa si semnatura "Viteza ucide" ? Cum vine asta? Sa nu-mi zici ca ti-ai luat-o doar ca-ti place cum arata si sa stii ca poate ...

Sa nu se inteleaga gresit, n-am nimic cu motoarele de viteza, chiar imi plac, poate ca m-as da si eu sa vad cum e pe unul, insa ... de aia e motor "de viteza" :)

Salut,

Adi

omu desi are torpila merge foarta cuminte :cheers:

Link spre comentariu

bine bine .. si berea? unde-i karmenitza? :lol:

Am uitat de bere, dar dau o fuga si-ti aduc, mai am vreo 20 de leva... :cheers:

--- Mesaj completat în 04 Nov 2007 20:55 -------------

Frumos , futmos .. tot de bulgari va tineti .. sper ca data viitoare cand dati o tura din asta sa vin si eu cu noua achizitie ...

PS.. tre sa ne gasim pt saltea .. numai sa imi fac timp :moto:

:)

Pana la primavara ai tot timpul, sta la caldurica. Cand vrei sa treci, te astept! :lol:

Link spre comentariu

Sa nu se inteleaga gresit, n-am nimic cu motoarele de viteza, chiar imi plac, poate ca m-as da si eu sa vad cum e pe unul, insa ... de aia e motor "de viteza" :moto:

Salut,

Adi

Pentru ca e motocicleta care-mi place, pe care ma simt bine in cele cateva zeci de mii de km. pe care-i parcurg anual pe motor, pt. ca stiu si pot sa-mi stapanesc adrenalina! Cat despre semnatura, crede-ma pe cuvant. Viteza ,,uneori" ...chiar ucide! Asta nu inseamna ca eu nu am dreptul ,,uneori" sa alerg si asta pt. ca..... am cu ce! :) :cheers:

Editat de rocristea
Link spre comentariu

omu desi are torpila merge foarta cuminte :cheers:

mai, deca ai torpila de ce o ai :?:moto:

dupa o portie de Kamenitza chiar ca nu mai inteleg, ori ai torpila si o folosesti ori nu ti iei torpila :lol:

zisei eu cu torpila ruginind in garaj :)

Link spre comentariu

5 persoane, cate 2 feluri de mancare fiecare, 4 si cu desert, sucuri fiecare -> 80 leva

Asa, si legat de rocristea si modul lui de mers, torpila pe care o are acum, etc -> e unul dintre putinii cu care as merge fara griji la drum, avand in vedere ca el a dat tonul la maxim 120-130 km/h in afara si legal in localitati. Am avut noroc ca a fost liber si s-a mers fluent. Parerea mea e ca nu conteaza motorul atata de mult pe cat conteaza cat te duce capu' :cheers: Si ca o alta chestie, eu personal la intoarcere am mers mai tare si mai aiurea decat el, cu toate ca el se grabea si ca eu aveam "jumatate din cmc lui" :)

Link spre comentariu

Harasho e pe ruseste! :moto:

Ma bucur ca a inceput sa treaca teama asta de Bulgaria, eu desi era sa crap la intoarcerea de la Russe spun ca tot a meritat drumul ala :cheers:

Iar happy e un lant de fast fooduri nu e pectopant uoffffff

Si daca tot e deschis subiectul pun aici mic dictionar (scuzati greselile) de descurcat la bulgari

Hleab (p) paine

Edin dve 1,2

Cafee, cartofnai, crastaveti aici e ca la noi aproape

Ovcharska este salata mea de suflet o recomand, au peste tot

Melba inghetata lor cu fructe

Blagudaria multumesc

Mole poftim

Malko mic

Guleamata mare

Mliako lapte

:)

Editat de ninja_skija
Link spre comentariu

Eu sunt din Giurgiu, si m`am intalnit cu niste motociclisti din Ruse.

Daca va mai duceti pe acolo, va pot da numarului unuia dintre ei, sa vorbiti, sa va intalniti.

Sunt suuuper de treaba, toti.... cand am cazut, m`au ajutat mult, mi`au ridicat motorul, mi l`au facut sa pot sa merg cu el.

Mi`au zis ca motociclistii din Giurgiu, nici macar nu`i baga in seama cand se duc in Ruse...anyway...romanul tot roman ramane.

Am ramas foarte placut impresionat de ei.

[last edit: in Ruse am auzit ca sunt 3 magazine cu accesorii si piese ptr motociclete]

Editat de AndreiXp
Link spre comentariu