RoC Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 (editat) Bucuresti - Giurgiu 40 min , o mana de baieti veseli + una bucata baietoi (bubucaty) si o masa copioasa in centrul orasului Ruse. Recomand din toata inima restaurantul "Happy" deoarece mancarea este servita promt, portiile sunt ca la mama acasa, meniul foarte diversificat si in romana ,iar preturile "de vara". Locul de intalnire: Zona de razboi....: Centrul orasului Ruse: si ,,baietelul,, cu pozele .. Cateva "mostre" din meniu ( ce-mi vine sa ma sui pe motor sa iau si cina ): Un interior caldut, caldut : Editat Noiembrie 3, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Deci da, merita. Eram sceptic inainte insa acum e clar. Drumul bun, se ajunge rpd, preturi joase, oras linistit. Mai mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Cineva a scos Microanele la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Cineva a scos Microanele la plimbare Catalin a fost incantat de ele si de motor per total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 deci pe voi v-am vazut pe strada prin ruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 E de bine sau de rau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 bine bine .. si berea? unde-i karmenitza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Frumos , futmos .. tot de bulgari va tineti .. sper ca data viitoare cand dati o tura din asta sa vin si eu cu noua achizitie ... PS.. tre sa ne gasim pt saltea .. numai sa imi fac timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Bucuresti - Giurgiu 40 min Nu inteleg o chestie. Ai Hayabusa si semnatura "Viteza ucide" ? Cum vine asta? Sa nu-mi zici ca ti-ai luat-o doar ca-ti place cum arata si sa stii ca poate ... Sa nu se inteleaga gresit, n-am nimic cu motoarele de viteza, chiar imi plac, poate ca m-as da si eu sa vad cum e pe unul, insa ... de aia e motor "de viteza" Salut, Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Nu inteleg o chestie. Ai Hayabusa si semnatura "Viteza ucide" ? Cum vine asta? Sa nu-mi zici ca ti-ai luat-o doar ca-ti place cum arata si sa stii ca poate ... Sa nu se inteleaga gresit, n-am nimic cu motoarele de viteza, chiar imi plac, poate ca m-as da si eu sa vad cum e pe unul, insa ... de aia e motor "de viteza" Salut, Adi omu desi are torpila merge foarta cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 bine bine .. si berea? unde-i karmenitza? Am uitat de bere, dar dau o fuga si-ti aduc, mai am vreo 20 de leva... --- Mesaj completat în 04 Nov 2007 20:55 ------------- Frumos , futmos .. tot de bulgari va tineti .. sper ca data viitoare cand dati o tura din asta sa vin si eu cu noua achizitie ... PS.. tre sa ne gasim pt saltea .. numai sa imi fac timp Pana la primavara ai tot timpul, sta la caldurica. Cand vrei sa treci, te astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 bine bine .. si berea? unde-i karmenitza? la mine, luata azi de la Metro RUse :)te asteapta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) Nu inteleg o chestie. Ai Hayabusa si semnatura "Viteza ucide" ? Cum vine asta? Sa nu-mi zici ca ti-ai luat-o doar ca-ti place cum arata si sa stii ca poate ... Sa nu se inteleaga gresit, n-am nimic cu motoarele de viteza, chiar imi plac, poate ca m-as da si eu sa vad cum e pe unul, insa ... de aia e motor "de viteza" Salut, Adi Pentru ca e motocicleta care-mi place, pe care ma simt bine in cele cateva zeci de mii de km. pe care-i parcurg anual pe motor, pt. ca stiu si pot sa-mi stapanesc adrenalina! Cat despre semnatura, crede-ma pe cuvant. Viteza ,,uneori" ...chiar ucide! Asta nu inseamna ca eu nu am dreptul ,,uneori" sa alerg si asta pt. ca..... am cu ce! Editat Noiembrie 4, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 omu desi are torpila merge foarta cuminte mai, deca ai torpila de ce o ai :? dupa o portie de Kamenitza chiar ca nu mai inteleg, ori ai torpila si o folosesti ori nu ti iei torpila zisei eu cu torpila ruginind in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Cat ati dat pe haleala ca mai am niste leva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 5 persoane, cate 2 feluri de mancare fiecare, 4 si cu desert, sucuri fiecare -> 80 leva Asa, si legat de rocristea si modul lui de mers, torpila pe care o are acum, etc -> e unul dintre putinii cu care as merge fara griji la drum, avand in vedere ca el a dat tonul la maxim 120-130 km/h in afara si legal in localitati. Am avut noroc ca a fost liber si s-a mers fluent. Parerea mea e ca nu conteaza motorul atata de mult pe cat conteaza cat te duce capu' Si ca o alta chestie, eu personal la intoarcere am mers mai tare si mai aiurea decat el, cu toate ca el se grabea si ca eu aveam "jumatate din cmc lui" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 nu ne pune sa facem paritatea, ca desi am fost acolo aveam numai oiro in buzunar si nu era chip sa cumparam nimic.... hahahha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 1 leva = 0,55 RON (asta la o casa de schimb de duminica ) La banci banuiesc ca e curs si mai bun. Do the math Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 E de bine sau de rau ? pai motoarele voastre mi-au placut, ne-ati salutat pe strada desi nu ne stiati...e de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Ce anume ati mincat ? Din poze nu se deosebeste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Thomas, o mica eroare: 1 leva = 0,55 EURO, nu ron. Faina distractie la Happy Grill. Been there. Buna mancare! Harasho gospodini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Chiar ma minunam cum ati dat 5 oameni pe toti ce ati consumat doar 44 Ron.. Oricum, si 26Ron in medie/ om e super bine in conditiile respective! Dammit, am ratat si iesirea asta, dati'mi si mie un offline cand mai iesiti, oameni buni!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 (editat) Harasho e pe ruseste! Ma bucur ca a inceput sa treaca teama asta de Bulgaria, eu desi era sa crap la intoarcerea de la Russe spun ca tot a meritat drumul ala Iar happy e un lant de fast fooduri nu e pectopant uoffffff Si daca tot e deschis subiectul pun aici mic dictionar (scuzati greselile) de descurcat la bulgari Hleab (p) paine Edin dve 1,2 Cafee, cartofnai, crastaveti aici e ca la noi aproape Ovcharska este salata mea de suflet o recomand, au peste tot Melba inghetata lor cu fructe Blagudaria multumesc Mole poftim Malko mic Guleamata mare Mliako lapte Editat Noiembrie 5, 2007 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Hleab (p) paine Edin dve 1,2 Cafee, cartofnai, crastaveti aici e ca la noi aproape Ovcharska este salata mea de suflet o recomand, au peste tot Melba inghetata lor cu fructe Blagudaria multumesc Mole poftim Malko mic Guleamata mare Mliako lapte Ma simt ca la studio hix si lecanoshdetza, cand se chinuia tata sa regleze antena de pe balcon.. ce vremuri, domn'e, ce vremuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate