pirvulescu Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Salutare Doresc sa-mi achizitionez (sper sa gasesc ceva la pret de iarna) un cruiser si ma uit la Honda Shadow 600 sai Intruder 800 de dupa un '94. Asa ca daca stiti plusuri sau minusuri referitoare la cele modele astept sfaturi pentru a ma hotara. Un minus la Intruder am inteles ca e roata fata cu balonul mic care se cam nasoleste in gropile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 pai hai sa iti spun ca le-am calarit pe ambele: Shadow tre sa iti iei dupa 96 ca altfel il iei in 4 trepte de viteza si e cam strans de co-aie.Avantaje....arata mai putin a bicicleta decat intruderul(roata mai groasa pe spate 170 fata de 140, pe fata e pe 19 nu pe 21). Avantaje intruder...putere mai mare(semnificativ)-simti cand bagi mana in gaz, ciclistica buna, consum ok. Dezavataj-aspectul de bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 Dezavataj-aspectul de bicicleta. Mie nu mi se pare a bicicleta. Mi se pare ca se duce mai inspre chopper old school. Dar fiecare are parerile personale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 pai hai sa iti spun ca le-am calarit pe ambele: Shadow tre sa iti iei dupa 96 ca altfel il iei in 4 trepte de viteza si e cam strans de co-aie.Avantaje....arata mai putin a bicicleta decat intruderul(roata mai groasa pe spate 170 fata de 140, pe fata e pe 19 nu pe 21). Avantaje intruder...putere mai mare(semnificativ)-simti cand bagi mana in gaz, ciclistica buna, consum ok. Dezavataj-aspectul de bicicleta. +Intruderul e pe cardan sa nu uiti --- Mesaj completat în 05 Nov 2007 12:33 ------------- Mie nu mi se pare a bicicleta. Mi se pare ca se duce mai inspre chopper old school. Dar fiecare are parerile personale. Daca cineva cauta o descriere despre Intruder poate sa citeasca ca este cea mai reusita Chopper Japonez dar nu si cea mai vanduta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 +Intruderul e pe cardan sa nu uiti corect.Un aspect f important.10kx Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Multi dintre firmele "renumite" in customizarea motocicletelor lucreaza cu Intrudere de ex:3 buc de VS800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 Muti dintre firmele "renumite" in customizarea motocicletelor lucreaza cu Intrudere de ex:3 buc de VS800 Frumoase dar eu vb aici de Intruder din 94 . Adica cam ce i-mi permit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Frumoase dar eu vb aici de Intruder din 94 . Adica cam ce i-mi permit Eu cred ca la customizare nu are importanta anul de fabricatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Frumoase dar eu vb aici de Intruder din 94 . Adica cam ce i-mi permit sal, cele 2 enumerate de tine sunt din categorii diferite....cilindreea si puterea e diferita. depinde si ce inaltime/greutate ai,pt a te simtii confortabil pe ele. oricum ai lua-o,intruderul este mult superior. ps:citeste-ti mesajul din PM. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 ca sfat concret : ia Intruder daca ai bani (e cam cu 800-1000 euro mai scump). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 ps:citeste-ti mesajul din PM. Mi-am mai completat profilul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 cu shadow-ul de 600 ajungi pana in 3000euro....cu intruderul de 800cc,pe la 3500-3800euro. exista si varianta intermediara...adica shadow de 750cc si intruder de 600cc si 750cc. succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Noiembrie 5, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2007 Din pacate cred ca o primeze pretul. Diferenta incepe cam de la 800 euro intre 2 moto cam de aceiasi varsta aceiasi stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Mie nu mi se pare a bicicleta. Mi se pare ca se duce mai inspre chopper old school. Dar fiecare are parerile personale. Exact asta e si parerea mea-old school chopper- mie imi place.In schimb nu imi plac de loc genul de chopper cu roata groasa fata ,aripa mare rez. si sa lata -mi se par ca niste toalete,chestie de gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Ia-ți Intruder. Nu iti mai aduc "ț" argumente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 intruder! ca aspect , ca functionalitate nu sunt in masura sa ma afirm, da eu cel putin nu am auzit pe nimeni pina in momentul de fata sa se plinga de "trotineta" in discutie ia aminte ce zice si Barna..... cardan! un mare mare avantaj!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Salut, Nu stiu daca ai de gand sa-l calaresti singur , adika fara pasager sau cu, insa Shadow-ul de 600 inainte de 94 in 4 trepte nu prea este un cruiser de 2 persoane. Suspensile sunt mai rigide, motor supraturat la 120 . DIn cauza asta urmaresc si eu trecerea la un bike mai mare, probabil un VN . Ia Intruderul daca ai de gand sa faci drumuri mai lungi, ia shadowul de 750 daca vrei un motor fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Ia-ți Intruder. Nu iti mai aduc "ț" argumente. Merci Mihai de suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Ia-ți Intruder. Nu iti mai aduc "ț" argumente. * Bey, ce moaca simpatica are fiu-tau! ...Intruderist convins bravo lui! ...sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 * Bey, ce moaca simpatica are fiu-tau! ...Intruderist convins bravo lui! ...sa-ti traiasca! aici s-a mutat gasca de intruderisti? votez si eu: ia-ti intruder( mai mare de 800 daca poti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 (editat) Dupe cum am zis acu' cateva posturi m-am hotarat la shadow din cauza banilor(deja am vb. si i-l astept). Cand am deschis acest post credeam ca diferenta de bani este de 2-300 euro dar cautand mai mult am vazut ca m-am inselat. Eu faceam diferenta intre un VT customizat si un Intruder 800 chel. Peste un an poate o sa fac un upgrate si atunci o sa ma uit la unul de peste 800 cu cardan. Poate un VN. Editat Noiembrie 8, 2007 de pirvulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Dupe cum am zis acu' cateva posturi m-am hotarat la shadow din cauza banilor(deja am vb. si i-l astept). Cand am deschis acest post credeam ca diferenta de bani este de 2-300 euro dar cautand mai mult am vazut ca m-am inselat. Eu faceam diferenta intre un VT customizat si un Intruder 800 chel. Peste un an poate o sa fac un upgrate si atunci o sa ma uit la unul de peste 800 cu cardan. Poate un VN. VN nu are cardan. Ala de 800 e pe lant, ala de 900 pe curea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Peste un an poate o sa fac un upgrate si atunci o sa ma uit la unul de peste 800 cu cardan. Poate un VN. Sorin,cred ca se referea la VN1500.(peste 800cc!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Sau 750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Sau 750. la tine 750 e peste 800???hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate