freak Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 .... pareri , opinii , impresii de la detzinatori ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 .... pareri , opinii , impresii de la detzinatori ... omfg cat de belea e poza de la profil (am vazut multe poze pe net cu zzr-14 ) dar asta e prea marfa zici ca`i OZN PREA FRUMOS MOTORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Numai bine si sa ai grija de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Busa ride faster... ...ZZR 1400...cool bike... dar nu s-a vazut inca proiectul Busa supercharged... 320Hp...uhhhh... .... vine vara si mai vedem cele bune am niste inkuri ptr ZZR 1400...ma batea gandul...odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Busa ride faster... ...ZZR 1400...cool bike... dar nu s-a vazut inca proiectul Busa supercharged... 320Hp...uhhhh... .... vine vara si mai vedem cele bune am niste inkuri ptr ZZR 1400...ma batea gandul...odata... de unde tragem urmatoarele de concluzii: 1) supercharged busa = stock ZZR 1400 2) iar pentru detinatorii (unii, cei frustrati) de busa: prin "Detinatorii de Kawasaki ZZR 1400" se va intelege "Busa vs. ZZR 1400" looooooooooooooool! --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 08:33 ------------- .... pareri , opinii , impresii de la detzinatori ... sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freak Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 de unde tragem urmatoarele de concluzii: 1) supercharged busa = stock ZZR 1400 2) iar pentru detinatorii (unii, cei frustrati) de busa: prin "Detinatorii de Kawasaki ZZR 1400" se va intelege "Busa vs. ZZR 1400" looooooooooooooool! <small>--- Mesaj completat în 08 Nov 2007 08:33 -------------</small><br/> sa o stapanesti sanatos ai dreptate moshule KAWASAKI RULESSSSS pt poze shi impresii se poate vedea mai in detaliu la ' motocicleta mea ' in topicul ' MY NEW BIKE' .RIDE SAFE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Busa ride faster... ...ZZR 1400...cool bike... dar nu s-a vazut inca proiectul Busa supercharged... 320Hp...uhhhh... .... vine vara si mai vedem cele bune am niste inkuri ptr ZZR 1400...ma batea gandul...odata... doamne ce.....ARATARE! cred ca costa o avere asa ceva ca in poza. trebe sa ai centura neagra la motociclism sa poti stapani asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 uita-te atent in poza cum arata marginile cauciucurilor, clar nu e facut pentru doar pentru dragul de-a fi aratata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 omfg cat de belea e poza de la profil (am vazut multe poze pe net cu zzr-14 ) dar asta e prea marfa zici ca`i OZN PREA FRUMOS MOTORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Numai bine si sa ai grija de el Tourar cu oglinzi de chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Tourar cu oglinzi de chopper? spunei cum vrei ....mi`e imi place...botu in special :X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 pfff....un zzr-14 si viata mea ar fii completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 doamne ce.....ARATARE! cred ca costa o avere asa ceva ca in poza. trebe sa ai centura neagra la motociclism sa poti stapani asa ceva. Tot Kitul 5500us plus taxele la import ca vine pachetul din US/Canada... Sper sa merite... Iarna Blanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
e-valy Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 TiBi<Urban Rangers> deja asta e torpila are un look de zici ca-i Ghost rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Ceva detalii pot sa ofer si eu....se pune foarte bine pe curbe are stabilitate perfecta, consum instant aratat de computer in jurul la 5 si 9 in oras... acum cand bagi mana in ea se duce si la 25 la suta, frana cu Abs te ajuta cand o pui brusc puternic....nu poti face stoppi cu ea, are putere in cuplu mare la viteza mica o ti ca o trotineta fara probleme se poate manevra foarte usor pe loc are cursa lunga la directie, sunt foarte multumit de ea.Probleme tinand cont ca afara sunt maxim 5 grade ea se incinge foarte rau ma gandesc cum o fi vara ....motocicleta e din 2007 model cu ABS si e inca in rodaj.Astept pareri de la alti detinatori de haya eater. Cunoscatorii stiu despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Felicitari, am auzit eu un zvon prin targ ca ti-ai luat asa ceva,abea astept sa vina caldura sa vad si eu bestia in miscare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Merci Niko ne vedem cat de curand si testam puterea Kawei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Ceva detalii pot sa ofer si eu....se pune foarte bine pe curbe are stabilitate perfecta, consum instant aratat de computer in jurul la 5 si 9 in oras... acum cand bagi mana in ea se duce si la 25 la suta, frana cu Abs te ajuta cand o pui brusc puternic....nu poti face stoppi cu ea, are putere in cuplu mare la viteza mica o ti ca o trotineta fara probleme se poate manevra foarte usor pe loc are cursa lunga la directie, sunt foarte multumit de ea.Probleme tinand cont ca afara sunt maxim 5 grade ea se incinge foarte rau ma gandesc cum o fi vara ....motocicleta e din 2007 model cu ABS si e inca in rodaj.Astept pareri de la alti detinatori de haya eater. Cunoscatorii stiu despre ce e vorba. Sa o stapanesti sanatos, frumoasa tarantula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Sa o stapanesti sanatos, frumoasa tarantula. Merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Faina dihanie, s-o stapanesti sanatos darkule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 merci Cristi si ne vedem la o cafea.Eu tot mai astept opinii de la propietari: plusuri si minusuri.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pustia neagra Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 salut , nu am vazut nimik de la nimeni despre un zx 12r, si intreb pareri pentru ca m-ar tenta unul in viitorul apropiat,momentan am un fzr 1000 din `96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 cam de aici incep motoarele adevarate restul sunt superbikeuri nu mai tin minte ce a scris tipul cu hayabusa ceva de superciargd sau asa ceva adevarul e ca e cea mai puternica motocicleta 4 in linie construita vreodata si nimeni nu poate contesta asta chiar daca americanii au facut teste in care busa iese cu 00.1 mai rapida e normal sa iasa ca doar busa e in america de multi ani si are multi fani doar nu i-ar putea dezamagi cert e ca in alte teste zzr rupe tot ce iese in cale s-o folosesti sanatos si sunt foarte curios sa vad asa ceva pe viu pacat ca nu e un ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 adevarul e ca e cea mai puternica motocicleta 4 in linie construita vreodata si nimeni nu poate contesta asta Nu ma pasioneaza genul asta de motorete si recunosc ca m-am bagat ca musca in lapte insa hai sa nu inducem lumea in oroare. Ciudat... pt ca eu detin datele unui altfel de adevar (ceea ce declara producatorii) care zice ca... ZZRica 14le are 193 de cai la 9500 de ture si 154 NM la 7500 rpm. Buzica are 197 de ponei la 9500 rpm si 155 NM la 7200. Ce invatam din asta? Ca propulsoarele Suzuki dezvolta in ciuda unui handicap de cilindree mai multa putere la aceleasi ture, mai mult cuplu la ture inferioare decat... Scuze, nu m-am putut abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Fain motor..Sa-l stapanesti sanatos Am inteles(conform pilotilor care au testat-o) ca nu prea are cuplu in trepte superioare(4-5-6) la turatii mici(3-4000rot/min). Tu cum o simti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 nu stiu de unde ai cifrele astea poate e asa cum spui tu dar ma indoiesc oricum busa de acum e la limita ei genetica ca sa spun asa busa fata de zzr are multe lucruri in plus care o fuck mai tare cu 4 cai la anul nu o sa mai aiba ce sa ii faca caci deja e la limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Busa nu e la nici o limita. E un propulsor cu totul nou. Nu te lasa indus in eroare de plasticaraie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate