Sergiu 30 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 nu as trada niciodata KAWASAKI pt un alt in line 4 nu ma ce face vreau v2 iar kawasaki nu produce numa ciopere. dar nu e sigur ca imi trag vtr ma bate gandul da se pot schimba multe pana atunci poate imi pica in mana ceva zx10r 2004 la pret de criza si bye bye honda adica doamne da ca virgula cred ca daca imi iau honda im i ascund numerele de pe ea sa nu ma recunoasca nime scuze pt offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Baieti, am gasit A C I L E A un tutorial facut de un meseriash in vederea setarii ca lumea a suspensiilor de ZZR 1400. La rear suspension nu prea m-am prins exact cate invarte aa, poate va giniti voi. Pana una alta, la fatza a facut cam asha: 1. A strans la maxim piulitzele de tensionare a arcurilor din furca fatza: 2. La Rebound damping, a strans suruburile de reglaj la maxim in sensul acelor de ceasornic, dupa care le-a dat 11 clickuri in sens invers, pe softest: 3. La Compression damping force adjustment, a strans clockwise la maxim suruburile de jos, dupa care a dat in sens invers 6 click-uri DE LA PRIMUL CLICK care s-a auzit. Deci ar veni 7 de la pozitia stransa maxim: Daca se gineste careva ce a facut exact la spate, sa scrie acilea. Hope it was helpful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_d80 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 din ce am inteles eu setarile astea se fac in functie de greutatea fiecaruia(tipul avand 124 kg).de aceea nu cred ca aceste setari se potrivesc pt toti.oricum daca face cineva setarile astea sa scrie aici ce impresie are despre noua ajustare.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 (editat) am ajustat eu front-ul conform alora, dar am lasat mai moale fatza, la 8 clickuri, tocmai ca sunt mai usor decat cioroiul ala gras. Si da, se simte, motoreta preia mult mai frumos hopurile si denivelarile. Zilele astea ma duc sa fac teste de frane brushte pe zone mai denivelate sa vad daca sare kourul de pe sosea si tre sa umblu si acolo cumva.... si ma rog, mai tre a o testez in niste curbe mai nasoale sa vad daca se aseaza mai bine saracia.... Editat Iulie 24, 2009 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 nu as trada niciodata KAWASAKI pt un alt in line 4nu ma ce face vreau v2 iar kawasaki nu produce numa ciopere. dar nu e sigur ca imi trag vtr ma bate gandul da se pot schimba multe pana atunci poate imi pica in mana ceva zx10r 2004 la pret de criza si bye bye honda adica doamne da ca virgula cred ca daca imi iau honda im i ascund numerele de pe ea sa nu ma recunoasca nime scuze pt offtopic Totusi imi cer mii de scuze dar nu am inteles ce ai vrut sa spui mai sus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 spuneam ca sunt curios sa merg si eu o data in viata pe un zx14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 da ma tibi. stim cu totii honda e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Iar am dat peste articolele astea cu recall din America,se pare ca si cateva modele din UK, nu stiu daca sunt afectate si modele din piata Europeana. E vorba de modelele 2006-2007. Sunt poze cu posibila defectiune si descriere a locurilor unde pot aprarea fisuri,eu in locul vostru m-as uita putin pe sub motocicleta sa vad daca nu cumva are astfel de chestii vizibile. Uite aici: http://www.bikeland.org/board/viewthread.p...9&set_time= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Balaurul si puiul: Am facut o tura pe Cheia,m-a muncit balaurul la un drum dus, cat pegasul GSR dus-intors,oricum e mai manevrabil decat ma asteptam pentru gabaritul lui,nu se face de ras pe Cheia,consum mediu 7.7%(tot),iar guma spate stock este 80% dusa dupa 4k! km. cum a fost pe cheia? cand mai iesi da si tu un semn sa facem un test comparativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 cum a fost pe cheia?cand mai iesi da si tu un semn sa facem un test comparativ F cald(mai ales la costum(nu cu cravata)) Dupa ce termin ce am de facut la el te anunt sa comparam Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 ce vrei sa-i faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 ce vrei sa-i faci? Ne auzim pe la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Ne-a prins Tytus din urma la un drum de Cheia,am crezut ca suntem urmariti de OZN-uri,marfa motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freak Postat Septembrie 24, 2009 Autor Share Postat Septembrie 24, 2009 Ne-a prins Tytus din urma la un drum de Cheia,am crezut ca suntem urmariti de OZN-uri,marfa motoreta! trebuia sa faca astia de la KAW un zzr mai mare pt nea TYTUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 bre nea Tytus, ti-ai schimbat si tu trompetele alea stock, sau tot silent o arzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 topicul asta nu prea e f f activ, actiatii aia cu soimii par mai exaltati, poate putem sa ne mai povestim si noi mai multe. Eu acum imi cumpar una dar nush ce gasesc la ora actuala modelul 2009 verde cica e 11000 EUR cu tva sa vedem mai stau putin si ii dau drumul dosarului la leasing pe 2 ani. Sa ne auzim cu bine la primavara. Daca aveti planuri la anul pt ture mai mari luati-ma si pe mine in calcul. Cu prietenie, Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 am si eu 2 oglinzi, dintre care stanga foarte putin stearsa, seaua veche stock in stare ireprosabila, precum si panourile alea de plastic care incep de la bord pana sub mansoane. care mai vrea, mai am doar oglinda pe dreapta si panierul de plastic de sub ghidonul stang. Seaua s-a dat, un panier si o oglinda au ajus la preakuvioasa Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Sal,mai am si eu rezervorul care trebuie vopsit,oglinzile care si ele trebuiesc vopsite,o parte din codita care si ea este un pic zgariata si cam atat.Daca vreti dati de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) Asa, si in curand, cum ar veni iarna asta, va pot furniza TOATE carenele de pe ea, codite, bot, aripi etc, culoare midnight sapphire blue, intrucat m-am plictisit si vreau ceva izmene aftermarket, infinit mai pixda Deci care are vreun gand, sa guitze acum, ca odate aruncate pe ebay vor dispare ca pasarika morgana..... [evident tot ce este deja carbon si aftermarket (oglinzi, panierele de sub ghidon, panel-urile laterale, rear wheel hugger, fender eliminator) nu se vinde] Editat Noiembrie 4, 2009 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Eu nu am incheiat inca sezonul, si vad ca nici natura(chiar si pe Cheia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 SATANISTULE da si tu un tel cand mai iesi chiar si in oras eu sambata si duminica sunt in bucuresti si nu am cu cine sa mai ies toti tovarasii mei au tras linie anul asta eu nu asa ca .............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 daca scap si eu la o busa de 1200 sau zzr 14 ; , am sa fiu cel mai fericit ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 baieti posesori, avand in vedere ca imi refac motoreta aproape de la zero, in urma unui accident de k.k.t, o sa raman cu o gramada de piese pentru cei care simt ca ar vrea sa isi faca o rezerva de asa ceva, fara sa mai fuga pe ebay. Carenele complete, culoare midnight sapphire blue, unele necesita revopseala, altele sunt neatinse, aripa fata (necesita revopseala), unele piese din motor (o sa dau mai multe amanunte cand il desface mecanicul), farurile fata (ambele dotate cu angel eyes, cel pe stanga are niste zgarieturi, dar nu nasoale), semnale si stop spate in satre excelenta, semnal fata dreapta excelent, oglinda dreapta in stare f. buna etc, seaua aftermarket pe gel care are doar o taietura usor de cosmetizat de Darian, de exemplu, etc. Contactati-ma acilea sau pe PM, daca e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 26, 2010 Admin Share Postat Martie 26, 2010 (editat) Carturare..si-a bagat draku coada daca tot tavalesti motoru'ala. Vinde-o sau lasa-te! Stii..cind e sa ai ghinion intalnesti cuie si-n pixda! Luigi PS:Mai fa-ti si tu semnu'crucii din cind in cind! Editat Martie 26, 2010 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_d80 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 cat ceri pe sea?poti pune si o poza poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate