Tytus The VIRUS Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 eu ma intreb oare unde o sa ne oprim.... Eu nu ma intreb,ceva raspunsuri am http://www.muzzys.com/ZX14/ZX14Turbo/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 bre, ti-am mai zis, get a fucking plane instead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 A iesit frumos Carturare,stilul tau,sper sa o tii asa intacta, Si eu ma pregatesc(timid )de sezon,cateva picanterii(pe langa cele uzuale,si altele cuprinse intr-o lista A4) Sa ne vedem cu bine pe strazi man e criminala si din cate spune lumea obtii mai multi caluti asa decat cu turbo dar e mai periculos pt motor debia astept s-o vad gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 frumoasa lucrare cu NOS-ul...bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 ce dur o sa fie acu la semafor... cand o sa te intrebe " nenea cat prinde " ) Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 il suspectez pe nena Tytus ca il mananca grav de niste linute cu niscaiva Bugatti Cand l-am intrebat ce draq face cu NOS in Romania a zis ca "sa fie".... hehe. Sau, mai e varianta sa ajunga la Cheia in linie dreapta in acest fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 il suspectez pe nena Tytus ca il mananca grav de niste linute cu niscaiva Bugatti Cand l-am intrebat ce draq face cu NOS in Romania a zis ca "sa fie".... hehe. Sau, mai e varianta sa ajunga la Cheia in linie dreapta in acest fel Cand termini proiectul...si vrei liniutze da-mi un PM Poate mai castigi niste banuti pt tuning...sau poate nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 ha ha ...ce de cauciucuri o sa va cumparati...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Cand termini proiectul...si vrei liniutze da-mi un PM Poate mai castigi niste banuti pt tuning...sau poate nu... wow suna a provocare bafta baietiii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 am putea organiza ceva pe Soarelui, intr-o zi din timpul saptamanii, cand nu e trafic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Interviu cu seful de proiect la seria Ninja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 am putea organiza ceva pe Soarelui, intr-o zi din timpul saptamanii, cand nu e trafic.... Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Ai PM Ai reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_d80 Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 vand kawasaki zzr 1400 2008 abs,carte service,stare f buna 12800 km,cauciucuri bune in proportie de 60%,srvice-ul facut recent. pret de criza 8200 euro.mai multe detalii si poze pe pm. tel0743627809 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 eu ma intreb oare unde o sa ne oprim.... Sper sa nu aveti nevoie de ziduri si copaci sa o faceti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zx9 02 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 pozele promise cu seaua si tobele.Mesaj completat Gata bre baieti, dihania a scos nasul afara. Treaba sta cam asa: carenaj integral 2009 Special Edition, tobe Yoshimura R77 carbon, EVO Shift Star kit pentru cutia de viteze (face toti banii), niste carboane NexRay si inca mici alte fineturi. Salut ! Mai ai cumva vreo bucata de Akrapovic ??? preferabil stricata... Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 salut, din pacate tobele s-au dus la preakuviosul Betzigash, care le-a pus, hehehe, pe Hayabusa Intre timp mai bag o poza dreaq, ca la noi e activitate zero. Ce naiba, nici Tytus nu mai misca obiectivul ala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zx9 02 Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 salut, din pacate tobele s-au dus la preakuviosul Betzigash, care le-a pus, hehehe, pe Hayabusa Intre timp mai bag o poza dreaq, ca la noi e activitate zero. Ce naiba, nici Tytus nu mai misca obiectivul ala.... Soarta cea crunta si nemiloasa ! Oricum, merci mult ! Frumoasa foc, mobra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 merci, merci Mesaj completat O motoreta foarte capabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 inscrie-te A I C I si roaga-i pe baieti sa iti verifice seria sasiului, a motorului etc. Sunt de treaba americanii si sunt disperati dupa motocicleta asta. In plus, acolo poti vedea ultimele racnete in materie de tuning pentru ZX 14. PS: welcome aboard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Cica nu e activitate, uite cum deranjeaza posesorii de ZZR-uri animalele din padure! P.S. Two Brothers mi se pare ca au cel mai misto sunet, chiar daca in filmuletz poate nu suna chiar cum suna in realitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 tre sa ma filmez si eu, sa vezi si Yoshimura ce stie sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Cica nu e activitate, uite cum deranjeaza posesorii de ZZR-uri animalele din padure! Nu recunosc nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 http://my.sportbikeclub.com/_2WT-Tested-Th...4205/46089.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate