sorin56ro2001 Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Iata-ne si in 2008! Sanatate grabnica si maxima Misule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 La multi ani si din partea mea si insanatosire grabnica! You are a winner! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgdvld Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Bine ai revenit Mishule! La multi ani! Si sa te refaci cat mai mai aprope de 100%, desi acum cu metalele alea in picior s-ar putea sa ajungi partial Cyborg si sa fii mai tare ca inainte! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 la multi ani si bine ai revenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 LA MULTI ANI CU SANATATE .... UN AN BUN CU TOT CE ITI DORESTI TU !! te sun poate iti trag o vizita saptamana care vine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 E aproape 5 dimineata..Am citit aproape toate paginile..Cand am vazut in noiembrie primul post al lui Ralucone ceva a cedat in mine..Mi se acrise de accidente, de prieteni sau alti motoristi trasiti pe asfalt de soferi mult prea idioti...M-am rugat in sinea mea sa iti dea Dumnezeu zile si nu am mai intrat de atunci la sectiunea accidente..M-am saturat de R.I.P.-uri.. Bantuiam acu pe forum ca de dupa o cola la jumate si o ditai ciocolata cine sa mai doarma si mi-am facut curaj si am deschis sectiunea cu pricina..Am vazut cate pagini a adunat topicul asta. Mihai esti un INVINGATOR.Ai trecut prin tot iadul asta cu fruntea sus si cu zambetul pe buze..M-a impresionat teribil ce am citit si esti un norocos ca atatia oameni au fost langa tine desi unii nu te cunosteau.La ora asta ma relaxez cu un martini si ma gandesc cata vointa si cata putere iti trebuie sa treci prin asa ceva si la sfarsit sa ai mintea intreaga..Bravo tie Mihai.. Iti doresc o recuperare cat mai rapida.Anul asta nou sa "ti-l faci" tu asa cum vrei tu... Bafta multa si....La Multi Ani!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Mi-a luat ceva vreme, dar am citit tot de la cap la coada. Ce sa mai zic .. imi pare rau pentru tot ce i s-a intamplat, dar nu a mai postat nimeni cum a decurs recuperarea si daca Misu si-a cumparat motor, daca poate sa mearga bine cu piciorul, ce s-a intamplat cu conservarul. Eu unul vreau sa stiu ca s-a facut dreptate si as vrea sa cred ca la aceasta ora Misu este pe motocicleta. I-as fi dat PM personal, dar last seen acum 40 de zile ... poate stie altcineva ceva nou. Salutare si aveti grija cum mergeti. P.S. De cand citesc acest forum, si la sfatul unui motociclist cu experienta, chiar si pe verde ma uit stanga dreapta, iar cand din rosu se face verde astept cam 0,5-1 sec nu plec pusca de la semafor, mai sunt intarziati ...asasini mai degraba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Tu ai vazut cand s-a scris aici ultima oara?!!! Sunt 2 ani si ceva de atunci. Sper sa-ti raspunda cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate