dumi_meseriasu Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Multumersc de primire, o sa ma duc pe la baieti pe varinata zilele astea sa ad si eu ce si cum.Respect si Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 ia ca sar si eu cu poze... doar am promis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Salut Serby, noi ne-am intalnit ieri la permise, sunt Dumytru, baiatu ala cu ochelari. Respecte. Poate iesim la o plimare asa ca incepatorii pe Week End. ID mes DUMI_MESERIASU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Salut Serby, noi ne-am intalnit ieri la permise, sunt Dumytru, baiatu ala cu ochelari. Respecte. Poate iesim la o plimare asa ca incepatorii pe Week End. ID mes DUMI_MESERIASU. Salut, uite eu sunt momentan la arad si maine ma intorc acasa, ne auzi p mess si poate facem o plimbarica pana la constanta sau undeva aproape ca abia mam obisnuit fac drumuri dute vino la arad si la oradea si la timisoara sa ma obisnuiesc cu motoru ca incepatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa costi Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 salut prietenii! abia incep sa gust placerea plimbarilor cu motocicleta un dr 350 sper sa ne intalnim pe strazile din valcea sau prin padurii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bsk Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 salut, eu sunt chiar din valcea si nu am vazut pe nimeni. eu ma plimb singur de nebun ca nu am cu cine. va salut. oricand vreti sa ne plimbam eu sunt ON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 am fost in poligon la vladesti....si erau doi baieti instructori probabil:)....si cunoscandu-l pe talal unu prieten am reusit sa iau motoru si sa invat ceva timp:)...am zis ca nu mai dau de a1....astept pana la anu pentru A... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 motoru meu e asta... a fost la valcea... il mai recunoaste cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 salut prietenii! abia incep sa gust placerea plimbarilor cu motocicleta un dr 350 sper sa ne intalnim pe strazile din valcea sau prin padurii, te-am vazut pe la inmatriculari cu dr-ul..este alb complet nu?cu seaua albastra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa costi Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 te-am vazut pe la inmatriculari cu dr-ul..este alb complet nu?cu seaua albastra.. dap.... am cam stat pe la cozii pe acolo! dar insfarsit maine ma duc sa imi iau numerele pacat ca s-a cam stricat vremea tu ce face-ai pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 mi-am construit o casa in pausesti-maglasi si pe acolo e drumul meu cand vin in oras..am vazut motorul parcat si semana cu fostul motor a lui adelina doar ca era fara stikere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bsk Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 salut baietii, si eu sunt din rm valcea chiar din oras... va salut. kawasaki ninja zx 636r 2007 an. : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 salut baietii, si eu sunt din rm valcea chiar din oras... va salut. kawasaki ninja zx 636r 2007 an. : tu esti ala care se da seara cu scuteristii prin oras?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 tu esti ala care se da seara cu scuteristii prin oras?? direct ai mai fost cu el...acum nu se mai baga pe forum de frica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 chiar asa:))de 10 zile nu a mai intrat aici:))...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDDevill Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Exact el e ....... salutari tuturor si asfalt uscat. Sunt proaspat posesor al unui permis categoria A si un Suzuki GS 500 din 96 ,sa auzim numai de bine si caldura multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinM620 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 bogdan tecuci ducati monster 620 i.e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) bogdan tecuci ducati monster 620 i.e. cred ca ai gresit adresa... dar bine ai venit! Editat Octombrie 20, 2008 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RZN_R6 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Salut si eu sunt tot din valcea ma cheama Razvan...stau langa oras iar asta e jucaria mea...o sa ies cu ea imediat ce voi admite examelul teoretic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Salut si eu sunt tot din valcea ma cheama Razvan...stau langa oras iar asta e jucaria mea...o sa ies cu ea imediat ce voi admite examelul teoretic Bine ai venit si multa bafta la examen, insa un sfat prietenesc, iao foarte usor cu jucaria ta ca nu este de glumit, nu as vrea sa dau cu r.i.p. prea curand...numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Salut si eu sunt tot din valcea ma cheama Razvan...stau langa oras iar asta e jucaria mea...o sa ies cu ea imediat ce voi admite examelul teoretic succes la examen si exact cum a zis "rookie22", ai grija ca jucaria aia te va da pe jos daca nu esti retinut pentru inceput si cu capul pe umeri. sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Si eu tot din RM Valcea dar generatie mai veche . Traiesc in Bucureshit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 cel cu r6ele:D....stai cumva pe la iesirea din ostroveni?:)vreau sa vad si eu jucaria aia albastra ca sa nu aglomerez forumu cu alte topicuri...pun si eu aici macheta mea preferata...inainte era simpla ...dar m-am jucat putin cu esapamentul , folie , motor , leduri....daca are cineva machete moto de vanzare vreau si eu sa aflu:)...salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 cel cu r6ele:D....stai cumva pe la iesirea din ostroveni?:)vreau sa vad si eu jucaria aia albastra ca sa nu aglomerez forumu cu alte topicuri...pun si eu aici macheta mea preferata...inainte era simpla ...dar m-am jucat putin cu esapamentul , folie , motor , leduri....daca are cineva machete moto de vanzare vreau si eu sa aflu:)...salut! uite aici cata topicul despre machete /index.php?...814&st=1070 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 nu stiam de el...vorbesc serios:))...eu doar pe valcea stau ...mersi mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate