Altair Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 E frumoasa, nu e chopper, nici cruiser dar e frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 cu asta la eduristi sa te prezinti, bai nene nu aici! e frumoasa oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Basically, e un cafe-racer, dar se poate modifica, scoti un chopper yummi-yummi din el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Basically, e un cafe-racer, dar se poate modifica, scoti un chopper yummi-yummi din el.... Chiar ca ai putea sa faci un Chopper fain din ea,numai ca tre sa tai cadrul ala sa iasa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2007 (editat) In opinia mea un cafe racer este in Europa ceea ce chopper-ul este in State. Fiecare cu pedigree-ul si particularitatile sale date de conditiile locale. Uite un Brough Superior si un Zundapp, sunt asa de frumoase de la mama lor ca nu are rost sa le ciopartesti. Si inca vreo trei patru daca tot m-am apucat, tot din acelasi loc... Editat Noiembrie 16, 2007 de aquilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Basically, e un cafe-racer, dar se poate modifica, scoti un chopper yummi-yummi din el.... Este un scrambler nu un cafe. Nu au nimic in comun. Dimpotriva. Scrambler-ul este o motocicleta de catarare rapida ,titpic americana,folosita in anii 20`-`30 - `40 mai putin in anii 50 ,60 cand deja devenise un fel de enduro catarator ,deoarce a fost introdus si in Europa dar cu aceiaisi forma caracteristica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Este un scrambler nu un cafe. Nu au nimic in comun. Dimpotriva. Scrambler-ul este o motocicleta de catarare rapida ,titpic americana,folosita in anii 20`-`30 - `40 mai putin in anii 50 ,60 cand deja devenise un fel de enduro catarator ,deoarce a fost introdus si in Europa dar cu aceiaisi forma caracteristica. fapt ce se putea observa si analiza fotografiilor : profilul cauciucurilor, protectia farului, amplasarea esapamentului sus [pentru protectie banuiesc] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 io bag sama ca ati luat-o pe ulei....mai nou vad ca deschideti topicuri cu motoare de viteza si enduro.... ia mutati-va la categoria respectiva...de fapt,va mut eu. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Basically, e un cafe-racer, dar se poate modifica, scoti un chopper yummi-yummi din el.... Eu cred ca e superba asa cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 E super misto ca design. O mai las sa se invecheasca si sa-i mai scada pretul second si poate mi-as lua una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 E frumoasa, nu e chopper, nici cruiser dar e frumoasa. E belea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 ati mutat topicul asa ca apar amatorii. e frumoasa rau de tot, mi-ar placea una si am un feeling ca stie destul de multe pe coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) e un scrambler criminal!!!...the great escape... Editat Noiembrie 19, 2007 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 E frumoasa, nu e chopper, nici cruiser dar e frumoasa. Frumoasa traznaia n-am ce zice. Da' oare nu te cam prajesti la pulpitze pe partea dreepta ? dup-aia te-ntrebi ce draqu miroase asa fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 scrambleru' e mult mai aproape de enduro decat de chopper si da e f frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate