TaChe Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Astea sunt de anul trecut?si eu am fost acolo! Prieteni stiu de ce...sper sa ne vedem si anul acesta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Mie personal mi s-a parut frumos dar cam saracacios anul trecut... Sa vedem anul acesta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motozone Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 mda... o sa fie FUN rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Am si eu poza cu gagica...misto rau de tot...(numa fetele de la HONDA erau la fel de buna )....totusi ce va fi oraganizat la SMAEB?si cum ne cunoastem?ne adunam in fata la standul motociclism.ro si incepem sa ne facem pancarte cu nick-uri? just kiding Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Martie 23, 2005 Admin Share Postat Martie 23, 2005 veniti pe la stand si veti vedea ce va asteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 sper ca nu o ranga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Ptiu, ai stricat surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Dak vin o sa vin imbracat in platose (ca pe vremea lu Stefan cel Mare) si cu un buzdugan in mana stanga UncleFester doresti sa ne bagi in rapa ca pe Carol Robert De Anjou la POSADA? Oricum, numa bine si sa ne vedem sanatosi in fata standului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Cine-i Anju ăsta şi ce motocicletă are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Era o remarca ironica din evul mediu...da avea un motor marca "Posa" luat fara motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 Eu vin cu ganduri pasnice! si voi cu pentru supusi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Vin dimineatza, vizitez, stau si ma odihnesc un pic si plec acasa (Cluj). 1. Ce zic organizatorii, care ar fi ziua recomandata? Sau aveti un program al evenimentelor mai deosebite? (prezentari, lansari, ride-test, etc). 2. Daca nu ma simt in stare sa plec in aceiasi zi, imi puteti recomanda un hotel apropiat, decent si ca si conditii si ca si pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 First Bike nu vine ? just kidding ;-))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Dacă vine First Beeep le dau cu "cărămida" în cap. Cât e taxa de intrare? Pun şi eu o întrebare stupidă: am unde să bag blitz-ul de la aparatul foto în priză? O să fie şi motociclete de epocă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 @gogu007: cel mai apropiat hotel este Sofitel, dar cred că nu se încadrează la cerinţe. Mai sunt nişte hoteluri de 2-3 stele în zona Gării de Nord, şi Ibis tot pe-acolo. Recunosc că nu prea le ştiu care/cum sunt, dar încerc şi eu să ajut poate un Pagini Aurii te ajută mai mult ? Mai sunt pensiuni la 10€/noapte şi prin Băneasa, şi Romexpo nu e prea departe de Băneasa. Conform http://www.smaeb.ro/2005/info/ , ziua cea mai plină va fi probabil sâmbăta (cel mai lung program). @hoinar: http://www.smaeb.ro/2005/info/ - biletul este 50'000 ROL, 5 RON. Despre blitz la priză ... n-ai acumulatori ? Motociclete clasice au fost şi la ediţia trecută, s-ar putea să fie şi la ediţia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 vin si yo. sper sa ne recunoastem p`acolo. numa bine pana atunci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 ...Mai sunt pensiuni la 10âŹ/noapte şi prin Băneasa,... Asta-i o veste buna! Mercis! Ma gandeam sa vin vineri si seara sa trec si pe la Etrusco, apoi pensiunea din Baneasa iar sambata, incet, in tihna, spre casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 @UncleFseter: blitz-ul nu-i al meu, si ala pe care-l imprumut de la cineva se descarca dupa 2 poze. Poate pana atunci am sa fac rost de unul cu baterii, ca sa nu ma car ca idiotu' cu toata firaraia dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Scuzaţi-mă dacă s-a mai postat, dar cam pe unde exact în Buc. se va desfăşura acţiunea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 @Lao: este in pavilionul 1 (dak nu gresesc, cel de pe dreapta cum intri in ROMEXPO) din complexul ROMEXPO...in partea de N a capitalei (sper ca nu gresesc,dar asa imi aduc aminte de anul trecut )..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 (editat) fac eu poze sa va saturati, am card de 1 GB la camera foto shi 2 randuri de acumulatori de 2300 MAh -- la o rezolutzie de 1600*1200, calitate super fine, fac peste 1.000 de poze dup-aia vi le trimit pe mail sau le pun pe site Editat Martie 31, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 @gogu007: vino in buc ca gasim o varianta de cazare poti sa stai la mine (0722.153.200), cred ca ne descurcam o noapte Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Scuzaţi-mă dacă s-a mai postat, dar cam pe unde exact în Buc. se va desfăşura acţiunea? Copii, sunteţi teribili, ce e aşa greu în a citi o pagină de text care conţine toate informaţiile ? http://www.smaeb.ro/2005/info/ Romexpo, pavilionul 2. Chiar pe prima pagină: http://www.smaeb.ro/ este harta cu locaţia pavilionului în cadrul complexului. Romexpo este locul ăla de lângă Sofitel unde se organizează chestii neimportante de genul TIB, CERF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate