Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Daca vrei dosar penal da si tu cu pumnu in 4-5 malelisti. De cand nu se dau examene cam opresc motoristi. Nu cred ca merita pentru 60 de lei cat costa numerele rosii. Cu 100 ti-l pun eu in remorca si stau cu tine toata ziua. Dau eu cafeaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) se face circuit la tg mures, e la o aruncatura de bat (~100km) +daca mergi cu masina ar trebui sa te prinzi singur de unele chestii care tin de condus defensiv Editat Aprilie 9, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Daca vrei dosar penal da si tu cu pumnu in 4-5 malelisti. De cand nu se dau examene cam opresc motoristi. Nu cred ca merita pentru 60 de lei cat costa numerele rosii. Cu 100 ti-l pun eu in remorca si stau cu tine toata ziua. Dau eu cafeaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 azi pe la 11, mai ilegal decat un camion plin cu tigari moldovenesti am ars-o pana la RAR. Nici un politist nici la dus nici la intors. Dupa o ora si o gigantica suma de 530 de lei a fost totu rezolvat. Promit ca a fost prima si ultima data. multumesc de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 bine ca ti-ai facut treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 bravo ! bine ca ai rezolvat-o..ai dat banii aia dar ai economisit 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 530 ron? mai exact pt ce? ma intereseaza pt ca exista posibilitatea sa-mi iau un moto de dincolo si sunt curios cat costa AUTENTIFICARE, ITP + CARTE care vin toate obligatoriu la rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 da, io m-am crucit cand mi-a zis pretu. Exact pentru alea, autentificare, itp, carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Si eu am fost la rar tot pe ea si tot fara numere si tot in jur de 500 roni m-a dus, cica pentru omologare m-a costat asa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 omologare? da ce motor ciudat ai de nu ai omo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Suma e doar pentru itp si carte. Nu e vb de nici o omologare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Nu mai am chitantele ca iti spuneam exact pt ce am dat o carca de bani .Toata inscrierea m-a costat aproape de 800 roni.Motorul a fost radiat in germania in 2007 si adus in ro in 2012 si cica trebuie omologare(vreo 300 ron). xj 600 s diversion 4lx, visiniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 omologare stiu ca se face pt modificari aduse sau daca nu exista trecut motorul la noi in ro, ma apuca rasul cand ma gandesc ca defapt platim ca autoritatiile noastre nu sunt informate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Mie mi-a servit o poveste cum ca atunci cand motorul a fost radiat noi nu eram in UE sau ceva de genu.Oricum la ei in baza de date nu au gasit datele pentru diversion 4lx(varianta pt germania restrictionata, desi a mea nu mai e) ci pentru 4br. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 sistem de cacao la noi, eu consider si mi s-ar parea corect TOT ce iasa din fabrica sa nu mai se faca OMOLOGARE pt ca producatorul a cerut omologarea la producerea motorului DACA vrei sa faci o modificare fata de standardul impus de fabrica ATUNCEA sa se ceara omologare si sa se plateasca oricum cacao infect ca sa dau un exemplu(ansamblarea de choppere care nu exista nimica STAS acolo, doar piese individuale puse pe ele - acolo nu zic nimic de omologare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 daca mergeti azi in Dumbrava tin sa va spun ca s-ar putea sa nu imi fac prezenta !!! am o zii mai incarcata daca,,,rezolv mai de vreme vin !!!! Distractie faina si mult soare !!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 mulțămim ! sa vina si soare odata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyemil Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Inca tine soarele cu noi !! Cine isi anunta prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 530 ron? mai exact pt ce? ma intereseaza pt ca exista posibilitatea sa-mi iau un moto de dincolo si sunt curios cat costa AUTENTIFICARE, ITP + CARTE care vin toate obligatoriu la rar 530 am dat si pt motor de 200 din italia si pt motor de 1200 din anglia. Carte, autentificare si itp. Deci nu tine nici de tara nici de capacitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 ce liniste pe aci ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 ce liniste pe aci ...... inseamna ca suntem plecati cu mobrele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 la naiba !!! eu si pe Mobra stau pe Forum ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 la naiba !!! eu si pe Mobra stau pe Forum ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 la naiba !!! eu si pe Mobra stau pe Forum ))))) wild... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Mananc Motociclism pe paine si, ca desert un party Rock cu ulei de baie si bere nefiltrata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate