cipi_sb_honda Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Salut .Asi avea nevoie de niste sfaturi,ma gandesc sa imi cumpar o motocicleta ne inmatriculata in ro. M-ar interesa ce acte trebuie sa aiba motocicleta si ce costuri implica inmatricularea, fata de costurile uneia deja inmatriculate. MErsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Salut .Asi avea nevoie de niste sfaturi,ma gandesc sa imi cumpar o motocicleta ne inmatriculata in ro. M-ar interesa ce acte trebuie sa aiba motocicleta si ce costuri implica inmatricularea, fata de costurile uneia deja inmatriculate. MErsi. Salut ! Ai nevoie de cartea de identitate a motocicletei ( aceea cu multe chenare verzi ... o sa o recunosti cand o vezi) si kauffertrakt (daca nu ma insel ... ) acesta din urma fiind contractul de vanzare-cumparare dintre tine si el . Apoi dupa ce o aduci in Romania trebuie sa mergi la un notar sa iti faca traducere la acte , si apoi contract de vanzare - cumparare iarasi intre tine si el dar de aceasta data in varianta romaneasca , fisa de inmatriculare si cerere de inmatriculare . Ai de platit taxa de certificat de inmatriculare si taxa de inmatriculare ( 37 lei la CEC si 52 lei la primarie in Sibiu la ghiseul 6) si la fisc pe raza localitatii in care te afli taxa verde care nu stiu daca se mai plateste sau nu ... la motociclete . Apoi trebuie sa-ti faci programare la RAR pentru ca sa-ti scoata cartea de identitate a motocicletei (varianta RO) iar apoi la SRPCIV acolo langa permise sa mergi sa-ti scoti numerele . Dar ar fi bine sa mai astepti si alte opinii ... pentru ca s-ar putea sa mai fie si alte informatii pe care nu le stiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) multumesc mult pt ajutor.....am inteles ca au stand de franare.......ce uameni au pe dracu'! baga "betze in roate" (in loc de frane )ca la altceva nu se pricep cine poate sa ma ajute ...unde pot face itp- ul in sibiu ?? La sigemo unde faceam inainte nu se mai poate . numai RAR cu programare facuta cel putin cu o zi inainte, telefonic sau... atentie!!!... de pe net 96lei Editat Septembrie 20, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Salutare . Ma poate ajuta cineva cu o remorca sa transport un atv pe weekend ? Am nevoie de vineri pana duminca si dimensiunea sa fie mai mare de 2x1 . Florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 (editat) Salut ! Ai nevoie de cartea de identitate a motocicletei ( aceea cu multe chenare verzi ... o sa o recunosti cand o vezi) si kauffertrakt (daca nu ma insel ... ) acesta din urma fiind contractul de vanzare-cumparare dintre tine si el . Apoi dupa ce o aduci in Romania trebuie sa mergi la un notar sa iti faca traducere la acte , si apoi contract de vanzare - cumparare iarasi intre tine si el dar de aceasta data in varianta romaneasca , fisa de inmatriculare si cerere de inmatriculare . Ai de platit taxa de certificat de inmatriculare si taxa de inmatriculare ( 37 lei la CEC si 52 lei la primarie in Sibiu la ghiseul 6) si la fisc pe raza localitatii in care te afli taxa verde care nu stiu daca se mai plateste sau nu ... la motociclete . Apoi trebuie sa-ti faci programare la RAR pentru ca sa-ti scoata cartea de identitate a motocicletei (varianta RO) iar apoi la SRPCIV acolo langa permise sa mergi sa-ti scoti numerele . Dar ar fi bine sa mai astepti si alte opinii ... pentru ca s-ar putea sa mai fie si alte informatii pe care nu le stiu ... taxele rar pt identificare+itp sunt mai mari decat toate elea de la prefectura/"politie" la un loc... o poti intreba pe aia care face programarea telefonica la rar... asigurare... Una peste alta cred ca ai nevoie de 2 zile libere si vreo 5-600 lei, asta pana nu se hotaraste boc/poc sa bage taxa de prima inmatriculare. La mine au comentat putin garcea pt ca avem "promisiune de vanzare" italieneasca si nu contract de vanzare ... bine erau 5 randuri scoase la imprimanta unui vanzator de mobre sh Editat Septembrie 22, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Salutare . Ma poate ajuta cineva cu o remorca sa transport un atv pe weekend ? Am nevoie de vineri pana duminca si dimensiunea sa fie mai mare de 2x1 . Florin. SAlUT uite nr. de tel a unui prieten are remorca poate ai inca nevoie , 0756660305 Ionica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) cu intarziere considerabila, pozele: restul, la dimensiune mai mare aici: galerie Editat Septembrie 23, 2011 de manach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Casa de piatra si un MOTOR de peste 1000 cmc ca va fi nevoie si de........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Superba nunta cu motoare,casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 casa de piatra.... sanatate si intelepciune sa va dea Dumnezeu! multumim pentru poze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Salutari, Imi puteti spune care sunt conditiile carosabilului in portiunea dintre localitatile Talmaciu si Obarsia Lotrului ? De asemeni, daca merita sa merg pe aceasta varianta dpdv al peisajului, sau e doar padure pe langa drum. Motocicleta, un Transalp ; plecare peste o saptamana http://maps.google.co.uk/maps?saddr=Brasov,+Romania&daddr=DJ105J+to:45.60046,23.98073+to:DJ664A&hl=en&ll=45.485169,23.854065&spn=0.750989,1.234589&sll=45.625563,23.90625&sspn=0.749115,1.234589&geocode=FWOmuAIdMMqGASnxFKIqhluzQDEPHjlU7_L1bA%3BFThHugIdjDR1AQ%3BFczOtwIduuptASljrXqGolFMRzFc5vcwYJFpiw%3BFZ99swIdPJ5iAQ&vpsrc=6&mra=dpe&mrsp=2&sz=10&via=2&t=h&z=10 Multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Salut! Pt. peisaj merita cu siguranta, desi din ce retin eu...cam 80% din lungimea lui e padure pe langa drum. daca te astepti la creste cu privelisti foarte faine, te astepti degeaba. Drumul e macadam si pamant, asfalt ai doar pana la Sadu si apoi asfalt spart pana la Rau Sadului. Transalpul merge linistit pe acolo....depinde acum de ce cauciucuri ai, de experienta si de bagaje. Deocamdata e uscat drumul, pt. ca nu a plouat de ceva vreme dar daca pana atunci ploua s-ar putea sa se formeze noroi pe unele zone. Eu zic sa-ti calculezi o viteza medie de 30 km, ca sa ai un drum fara peripetii. Am fost de 2 ori anul asta pe drumul respectiv, mie mi s-a parut chiar ok, fatza de altele pe care am fost, desi eu prefer drumuri un pic mai grele. Dar fiecare cu gusturile si preferintele lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradn Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 O sa treci pe la barajul de la Gatul berbecului, apoi valea frumoasei si inspre final pe langa lacul Oasa daca te abati vreo doi kilometri, deci merita drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Drumul arata cam asa. Si cum nu a mai plouat demult, nu va fi noroi. De la Oasa la Obarsia Lotrului este asfalt. Mie mi-a placut peisajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Drumul arata cam asa. Si cum nu a mai plouat demult, nu va fi noroi. De la Oasa la Obarsia Lotrului este asfalt. Mie mi-a placut peisajul. Salut Corina. Unde ii facuta prima poza ? Danke Florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Nu stiu sa-ti spun cu precizie. Undeva mai sus de Gatul Berbecului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Va multumesc tuturor pentru informatii! Poate nu la dus, fiind presat de timp, dar la intoarcere o sa urmez acest traseu, tocmai pentru ca e lipsit de bovine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redwolf Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 Salut, are cineva o Husqvarna pe aici? Am pus ochii pe un TE 450 din 2006 si nu stiu mai nimic despre ele.Astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Salutare gazduiesc pe perioada ierni moto in conditii exceptionale , min. 15 grade , loc uscat si cu verdeatza de unde o fugit tristetea.Pret: 1 lada bere/luna. Pret vizitare : 1 bere Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Salutare gazduiesc pe perioada ierni moto in conditii exceptionale , min. 15 grade , loc uscat si cu verdeatza de unde o fugit tristetea.Pret: 1 lada bere/luna. Pret vizitare : 1 bere Florin interesanta oferta!!!....sa stii ca ma bag!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 interesanta oferta!!!....sa stii ca ma bag!!! si super bonus pentru cititori fruntasi - bem berea impreuna )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 (editat) Pentru ca imi voi petrece urmatoarele 2 luni in Sibiu as avea nevoie de niste sfaturi utile.Baruri de bikeri,locuri placute si sfaturi pentru a nu ma plictisi in acest superb oras.Mentionez ca este orasul meu de suflet pt ca aici am facut scoala ,dar sau schimbat multe in ultimii 15 ani.Erau organizate inainte aici intalniri moto de anvergura,aici am vazut prima motocicleta Hayabusa,anul trecut am participat si la o intalnire a posesorilor de aceasta marca. Editat Octombrie 15, 2011 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 (editat) Google: 1. http://www.location-...=Sibiu= 2. http://cemerita.ro/u...impul-in-sibiu/ + comentariile (vad ca e mai mult pentru sport...de-ala adevarat, nu de care cauti tu ) Editat Octombrie 15, 2011 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 ok, cand si unde poti fi gasit? 0744 137 356 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 http://www.petitieonline.com/polite_rca_pentru_motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate