Clasic Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 intentionez sa-mi iau un nou motor in iarna asta....de 1000 cc, si neaparat 2 cilindrii...ce sa aleg? :sv, tlr sau vtr? ma intereseaza sa fie cat mai sport, astept sfaturi de la posesori de astfel de modele, sau de altele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 de ce numai cu 2 cilindri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 nu-mi plac cele in 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 de as avea de ales un V2 fara nici un dubiu ar fi un Tuono sau un RSV R frane mai bune, suspensii, motor, mai usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Vezi pe "pro-bike' un SP-1 la cateva mii, e mai sport decat "firestorm' si e pe injectie Scuze de reclama, nu cunosc nici unul din cei doi, am vrut sa ajut un coleg virusat de aceeasi pasiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 nu stiu ce sa zic, aprilia nu prea ma incanta, as dori ceva japonez, cred ca nu se compara la fiabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 pai care e motivul de vrei 2 in V ? mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 motivul exact este ca nu-mi plac motoarele turate....de aia nu-mi plac cele in linie, imi plac motocicletele sport care pot fi conduse si de "placere", imi place sa aiba cuplu, sa nu schimb viteza nonstop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 mai relaxat conduci pe un 4l decat pe un v2, din experienta proprie. ai fi uimit cat de fiabile sunt v60'urile aprilia dar na , gusturile sunt gusturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POWER MOTORS Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Salutare.Recomandam TL 1000R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 vrei o 1000cc v2 si japoneza??? nu prea ai variante de unde sa alegi... suzuki sau honda..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 motivul exact este ca nu-mi plac motoarele turate....de aia nu-mi plac cele in linie, imi plac motocicletele sport care pot fi conduse si de "placere", imi place sa aiba cuplu, sa nu schimb viteza nonstop pai dak vrei de placere,flexibilitate 4 linie,v2-urile sunt brutale...si tre sa skimbi viteza mai des...au o "plaja" de acceleratie mai mica decit 4L... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 pai dak vrei de placere,flexibilitate 4 linie,v2-urile sunt brutale...si tre sa skimbi viteza mai des...au o "plaja" de acceleratie mai mica decit 4L... Trei cilindrii si s-a rezovat problema. De unde ti-a venit cu schimbatul vitezei mai des? Poate ai vrut sa zici ca la V2 sport incepe sa traga tare mult mai de jos si nu de la 7-8000 ca japsele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Trei cilindrii si s-a rezovat problema. De unde ti-a venit cu schimbatul vitezei mai des? Poate ai vrut sa zici ca la V2 sport incepe sa traga tare mult mai de jos si nu de la 7-8000 ca japsele. him...am calarit si una si alta...dau un ex...in timp ce cu 4L mergi cu viteza\6 la viteza\h mica nu e nici o problema...pe cind la 2V in aceiasi situatie se balbaie motorul...am dreptate...? si trei e o solutie...mai ales un ROCKET... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 2, 2007 Autor Share Postat Decembrie 2, 2007 Salutare.Recomandam TL 1000R. la asa ceva ma gandeam.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 '''Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that? ''' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POWER MOTORS Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 la asa ceva ma gandeam.... Salutare.Noi avem deja 3 in stoc ( ale noastre) si mao aducem 2-3 in primavara.Daca vrei te poti inscrie la una din ele.Inainte de toate poti trece pe la noi pt a le vedea live si a face un test.Numai bine.Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 la asa ceva ma gandeam.... ar mai fi o solutie, bineanteles de compromis:la o japoneza schimba pinionul pe fata, cu 2 dinti mai mare si sa vezi ce turatii lungi ai, de te plictisesti. ... sau cumpara o hayabusa, poti merge cu 60 la ora si intr-antaia,si in viteza a sasea.chiar vorbesc serios.si e motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 ar mai fi o solutie, bineanteles de compromis:la o japoneza schimba pinionul pe fata, cu 2 dinti mai mare si sa vezi ce turatii lungi ai, de te plictisesti. L4 cu cilindree mica = cuplu mic si turatie mare => transmisia este joasa cu salturi mici intre trepte V2 sau L4 cu cilindree mare = cuplu mare si turatie mai mica => transmisie mai inalta cu salturi mai mari intre trepte. Daca pui pinion +2 pe un 600 trebuie sa ai vant din spate, ca altfel nu ajungi la 7000 de ture. In plus e destul de probabil sa prinzi intr-a 5-a mai mult ca intr-a 6-a, adica ti-ai batut joc de cutie. Joaca de-a transmisia trebuie facuta cu cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Eu am SV1000s si ti-l recomand. Cuplul este mai liniar decat la TL si intr-adevar, prin oras nu trebuie sa tot dai din picior sa schimbi viteze. Cu a treia merge si incet si daca bagi mana in gaz raspunde foooarte mishto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 4, 2007 Autor Share Postat Decembrie 4, 2007 dap, raman la tlr sau sv, la hayabusa nici nu ma gandesc...prefer zx12r --- Mesaj completat în 04 Dec 2007 23:01 ------------- Salutare.Noi avem deja 3 in stoc ( ale noastre) si mao aducem 2-3 in primavara.Daca vrei te poti inscrie la una din ele.Inainte de toate poti trece pe la noi pt a le vedea live si a face un test.Numai bine.Ciao! nu vreau sa va incurc.....deocamdata sunt cam schimbator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POWER MOTORS Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 dap, raman la tlr sau sv, la hayabusa nici nu ma gandesc...prefer zx12r <small>--- Mesaj completat în 04 Dec 2007 23:01 -------------</small><br/> nu vreau sa va incurc.....deocamdata sunt cam schimbator... Salve.Ok man.No problem.Ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 incearca sa te urci o data pe un VTR SP2...... s-ar putea sa-ti placa ce descoperi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 TL 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POWER MOTORS Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 TL 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate