petcudan55 Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Nu prea e activitate pe aici .. Pe mine nu mai contați, m-am lăsat. Acum cânt la nunți, botezuri, parastase ... să mănânce bine și familia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Pe mine nu mai contați, m-am lăsat. Acum cânt la nunți, botezuri, parastase ... să mănânce bine și familia mea. O idee foarte buna! Pentru reducerea cheltuielilor propun ca Dl Petcu sa asigure muzica la prieteneasca de la Focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Pe mine nu mai contați, m-am lăsat. Acum cânt la nunți, botezuri, parastase ... să mănânce bine și familia mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 cumpar 2 camere(noi) roti mz 125. pe 19"...astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 cumpar 2 camere(noi) roti mz 125. pe 19"...astept oferte. Eu am gasit la first bike. Vreo 20 de lei pe una parca am dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 O idee foarte buna! Pentru reducerea cheltuielilor propun ca Dl Petcu sa asigure muzica la prieteneasca de la Focsani. Nu promit nimic. M-a mâncat în fund și acum sunt în rahat până-n gât. Am de onorat o sumedenie de contracte. Acum o întrebare la modul serios: ați invitat vreo formație care să cânte acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Nu promit nimic. M-a mâncat în fund și acum sunt în rahat până-n gât. Am de onorat o sumedenie de contracte. Acum o întrebare la modul serios: ați invitat vreo formație care să cânte acolo? Avem un DJ care se va ocupa de atmosfera. Mai suntem in tratative cu doi artisti de la Ansamblul Tara Vranceai(unul cu vioara si celalalt cu acordeonul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Ăla frumos și negru e MZ-ul meu. Ăla și mai frumos și mult mai negru, e al Banditului. ES 175/1960 mit Seitenwagen Stoye Elastik 1961 în acte, ES 250/1960 mit Seitenwagen Stoye Elastik 1961 în realitate. domnul Dan...daca nu ma inseala memoria...a-ti facut poza aceasta undeva inainte de Varbila ? ....a nu se intelege Varbilau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 domnul Dan...daca nu ma inseala memoria...a-ti facut poza aceasta undeva inainte de Varbila ? ....a nu se intelege Varbilau. Da, acolo am făcut poza. Sectorul Bucov - Monumentul Vărbila, reprezintă un drum preferat de-al meu, pe care fac teste cu vechiturile. Nu prea e activitate pe aici .. Fishy, știi ceva de întâlnirea de la Gilău din 25-27 mai? Aș veni cu Panțerul pentru că voi fi în zonă. Cilindrul de la tine a mers la Corcodel, alezat la 71,5 pentru un piston nou. Cross-ului i-am terminat revizia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Nu stiu nimic de 25-27 mai. dar am sa ma interesez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Estem /index.php?/topic/631185-intrunirea-traditionala-transilvania-bikers-1990/page__view__findpost__p__3122567 Sa faceti poze :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Are cineva asa ceva de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Are cineva asa ceva de vanzare ? Vrabia, mălai visează! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Caut acte pentru MZ RT 125 cu posibilitate de transcriere, fiscal etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdilusion Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Are cineva asa ceva de vanzare ? asa ceva va intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 asa ceva va intereseaza? DA, dar sa fie functional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Niscaiva poze pt un domn care vrea si motoreta dansului un atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Niscaiva poze pt un domn care vrea si motoreta dansului un atas. DA, dar să fie funcțional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Ehh, cu ceva munca s-o face, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Ehh, cu ceva munca s-o face, Mai muncește cineva în țara asta, în afară de noi doi? Editat Mai 21, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Toata lumea munceste, in limita posibilitatilor si a timpului liber. Eu recunosc ca am lasat-o moale in ultimul timp, nu mai am timp de nimic. Si am cam obosit, mai imi finalizez 2-3 proiecte si ma opresc, cred ca definitiv. Si incep sa imi caut si Dyna pe care o vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Intr-un final am montat si eu motorul (dupa ce am avut o interventie la inlocuirea sigurantelor la boltul pistonului) ...si cum nu am gasit nicaieri o specificatie tehnica la montaj pentru grosimea garniturii la chiulasa, sau distanta la capul pistonului, am montat garniturile din setul primit din Germania. Si ca sa fac totusi o verificare am masurat presiunea in cilindru..... In datele tehnice originale pentru acest model raportul de compresie este de 7 : 1. VEB Motorradwerk Zschopau Romana.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Red Bandit, eu n-am știut/avut garnitură de chiulasă la niciun motor de ES! Singura garnitură pe care o știu/am este sub cilindru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Red Bandit, eu n-am știut/avut garnitură de chiulasă la niciun motor de ES! Singura garnitură pe care o știu/am este sub cilindru... In setul original de garnituri vine si garnitura la chiulasa din AL. In magazinele on-line se gasesc chiar pe dimensiuni : 0.2, 0,4, 0,6 mm din aceste grosimi regland practic compresia. Dl profesor nu a pus garnitura si din curiozitate aseara am masurat presiune pe cilindru si la d-lui. : 7,5 - 7,7 bar . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate