bandit red Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 In sfarsit a sosit timpul pentru a intra la vopsit cu restul de componente. Am urmat aceeasi pasi binecunoscuti. Cu ajutorul d-lui profesor Petcu care a lipit banda de contur, s-a realizat "designul" liniilor aurii. 1. s-au vopsit piesele in auriu: 2. s-au lipit dungile cu mare atentie; 3. s-au vopsit piesele in negtu mat (vopsea fond); 4. s-au vopsit apoi in culoarea finala "wine rot": 5. s-a deslipit banda contur : 6. apoi s-a dau lacul in doua straturi..... acum sunt in asteptare pana ma voi intoarce din binemeritatul concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Pfuaaai, la asta ii face si CASCO, nu comenteaza ca-i din '60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 caut un atas pentru utilajul din imagine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 (editat) Un Stoye SEL s-ar "pupa" perfect cu MZ-ul tau (ca cel din imaginea de mai jos). Ia legatura cu user-ul micriganel. El avea, de vanzare, un MZ echipat cu Stoye SEL. Editat Iulie 16, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Pfuaaai, la asta ii face si CASCO, nu comenteaza ca-i din '60 Daca e musai...facem si CASCO . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 In sfarsit a sosit timpul pentru a intra la vopsit cu restul de componente. Am urmat aceeasi pasi binecunoscuti. Cu ajutorul d-lui profesor Petcu care a lipit banda de contur, s-a realizat "designul" liniilor aurii. 1. s-au vopsit piesele in auriu: 2. s-au lipit dungile cu mare atentie; 3. s-au vopsit piesele in negtu mat (vopsea fond); 4. s-au vopsit apoi in culoarea finala "wine rot": 5. s-a deslipit banda contur : 6. apoi s-a dau lacul in doua straturi..... acum sunt in asteptare pana ma voi intoarce din binemeritatul concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Intradevar a iesit frumos , felicitari domnu Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 caut un atas pentru utilajul din imagine Potzi sa vii cu o oferta, dar nici eu nu as vrea sa raman cu motoreta fara atas, asa ca sunt deschis la provocari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Stie cineva cum se scoate limba de pe axul unui vitezometru ? intrebarea este din pura curiozitate, sa stiu pe ce dau banii. Am demontat un vitezometru, l-am curatat,l-am uns si in incercarea de a scoate limba pentru ca aveam de gand sa reprintez cadranul care era sters si zgariat, s-a rupt axul. Alti bani, alta distractie. Se confirma spusele unui amic. La MZ "veriga slaba din lantul de la WC" era vitezometrul. De aceea gasim numai de IJ sau Balanta Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Stie cineva cum se scoate limba de pe axul unui vitezometru ? intrebarea este din pura curiozitate, sa stiu pe ce dau banii. Am demontat un vitezometru, l-am curatat,l-am uns si in incercarea de a scoate limba pentru ca aveam de gand sa reprintez cadranul care era sters si zgariat, s-a rupt axul. Alti bani, alta distractie. Se confirma spusele unui amic. La MZ "veriga slaba din lantul de la WC" era vitezometrul. De aceea gasim numai de IJ sau Balanta Sibiu Eu as incerca la un ceasornicar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Off...intai il rupi si dupa aia intrebi?Am mai scris mai demult, am rupt si eu unul, altul am reusit sa il scot.Odata rupt este pierdut, poate cu dibacie sa il sudeze un bijutier ceva.Cre ca trebuie pusa cu decapant limba, apoi incalzita daca nu iese...apoi nu mai stiu .Cel care a iesit a fost foarte usir, am tras si gata.Celalalt am tras ca taranul pana mi s-au unflat venele le gat si l-am rupt binenteles. Mai departe nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Off...intai il rupi si dupa aia intrebi?Am mai scris mai demult, am rupt si eu unul, altul am reusit sa il scot.Odata rupt este pierdut, poate cu dibacie sa il sudeze un bijutier ceva.Cre ca trebuie pusa cu decapant limba, apoi incalzita daca nu iese...apoi nu mai stiu .Cel care a iesit a fost foarte usir, am tras si gata.Celalalt am tras ca taranul pana mi s-au unflat venele le gat si l-am rupt binenteles. Mai departe nu stiu inutil si nu merita efortul! inel cromat + cadran printat + munca de "zerorizare" = mai mult decat unul nou. In fine am montat mansoanele "butoias" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Intradevar a iesit frumos , felicitari domnu Bandit Felicitări merită deopotrivă și Victor sudorul, Silviu care a pregătit și vopsit piesele, și bineînțeles cel care a tras dungile cu două perechi de ochelari la ochi, pentru răbdare și talent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Felicitari Domnilor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen09 Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Domnilor va felicit pentru motocicletele restaurate. Ma conectez si citesc zilnic postarile voastr mai ales de la coltul comunistelor.Am invatat multe de la voi si am gasit raspunsuri la multe intrebari.Acum nu gasesc raspuns la doua. 1-Ce latime are dunga alba(aurie) la un MZ-RT 125-3 2-Care este distanta de la marginea aripei la dunga. Va multumesc si daca aveti probleme legate de motociclete fabricate in Spania va stau la dispozitie. Cu stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 (editat) 1-Ce latime are dunga alba(aurie) la un MZ-RT 125-3 2-Care este distanta de la marginea aripei la dunga. Nu cred că scrie undeva anume. În general aplicăm "metoda Ponta"; copiem și noi din ce ne place de pe internet și evaluăm lățimea și distanțele prin comparație cu alte dimensiuni cunoscute. Spre exemplu, studiind pozele de mai jos și știind că spițele roții au un diametru de 4 mm, rezultă că dungile sunt late de 5 cel mult 6 mm, iar distanța de la marginea aripii la dungă de vreo 8 - 9 mm. Cătălin, ca urmare a apelurilor tale disperate sau nu, ăsta e keder-ul pe care eu l-am pus la aripa din față. Editat Iulie 18, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Nu cred că scrie undeva anume. În general aplicăm "metoda Ponta"; copiem și noi din ce ne place de pe internet și evaluăm lățimea și distanțele prin comparație cu alte dimensiuni cunoscute. Spre exemplu, studiind pozele de mai jos și știind că spițele roții au un diametru de 4 mm, rezultă că dungile sunt late de 5 cel mult 6 mm, iar distanța de la marginea aripii la dungă de vreo 8 - 9 mm. Cătălin, ca urmare a apelurilor tale disperate sau nu, ăsta e keder-ul pe care eu l-am pus la aripa din față. Stimate domn nu sant nici pe departe ,,Ăźber Meister" iar daca as fi fost disperat faceam ca si marele roman "Marcu Giurgiu "in inchisoarea de la Alba dar nici nu e cazu de asa ceva . In incheiere multumesc pentru reper . Toate gandurile bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 (editat) Stie cineva cum se scoate limba de pe axul unui vitezometru ?... Da, dar din pacate nu cred ca mai este de actualitate acum... insa pe viitor: cu un cleste spitz(patent cu varfuri conice - suficent de subtiri sa incapa intre ac si cadran)se strange de jur inprejur tevusca acului indicator la baza ei(fara grija, cat poti tu de tare - nu se strica nimic). Dupa 2-3 rotiri acul cade singur. Aceiasi metoda o poti folosi si la manometre. Editat Iulie 18, 2012 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Deocamdata nu va pot saluta decat in treacat de pe meleaguri straine ^ barcelona castel de mont juinc perpignian France Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 pai daca tot te dusesi pana acolo..ia vezi astia nu au nici un muzeu, targ de motorete sau chestii mai pentru cunoscatori asa?Te plimbi pe acolo degeaba asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 pai daca tot te dusesi pana acolo..ia vezi astia nu au nici un muzeu, targ de motorete sau chestii mai pentru cunoscatori asa?Te plimbi pe acolo degeaba asa... Din pacate nu am vazut niciun targ de motoare , decat motoare clasice genul celor din imagini... ...dar mai caut, nu ma las pagubas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 ...dar mai caut, nu ma las pagubas Lasă-le naibi de clasice, că-ți arăt eu clasice la mine în garaj de nu poți să le duci. Vino repede că dau de băut; a intrat fi-mea la Facultatea de Medicină din Hermannstadt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 (editat) a intrat fi-mea la Facultatea de Medicină din Hermannstadt. felicitari! Editat August 1, 2012 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 (editat) Lasă-le naibi de clasice, că-ți arăt eu clasice la mine în garaj de nu poți să le duci. Vino repede că dau de băut; a intrat fi-mea la Facultatea de Medicină din Hermannstadt. Frumos oras ! Dar . . . de ce tocmai acolo ? Editat August 1, 2012 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Frumos oras ! Dar . . . de ce tocmai acolo ? A fost opțiunea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate