ambidextru Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Poate ati vazut ca si anul trecut, tot prin luna Decembrie, am deschis un topic similar. Fac asta din timp, ca sa nu se spuna ca s-a citit acest topic "prea in scurt". So... care nu va faceti alte planuri si intentionati sa veniti cu motoarele la mare de 1 Mai 2008, postati aici, sa stim pe cine contam, daca avem cu cine sa bem o bere pe plaja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 nu ai inceput bine (glumesc); trebuia sa zici cind pica (ca multi nu or sa se apuce acuma sa faca calculul; ca nu toata lumea are calendar pe 2008) si impresii despre excursia de anul trecut. nu de altceva dar asa mai se intinde lumea la povesti, ne inspiram din experienta altora.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Deja 1 mai ? Nici 1 ianuarie nu a sosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 1 mai pica joi, ptr cei ce se intreaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 si o sa ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 mai mult ca sigur . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . cu bere si alte alcooale in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Eu ma bag Ambidextrule, stii ca poti conta pe mine. PS: Sa moara dracu' daca nu deschid un topic cu cine merge de 1 Mai 2009 in Vama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 de mers as merge si eu, dar nu stiu acum daca o sa am slip curat. e posibil sa nu am timp sa-l spal pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 de mers as merge si eu, dar nu stiu acum daca o sa am slip curat. e posibil sa nu am timp sa-l spal pana atunci. Daca as fi stiut, postam anuntul asta inca din vara... Allah damn it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Ambidextrule, mai trece acolo la lista inca 2 persoane cu 2 motoare deh, isi ia pretena motorisca acu in iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) Eu ma bag Ambidextrule, stii ca poti conta pe mine. PS: Sa moara dracu' daca nu deschid un topic cu cine merge de 1 Mai 2009 in Vama! Topicul e valabil si pentru 1 Mai 2009. Te rog sa nu imi strici topicul.. Uite, pentru ca sunt baiat bun, te las pe tine sa deschizi topic pentru 1 Mai 2010. E ok? Dar sa te grabesti, pana nu imi vine ideea sa il fac pe asta valabil si pentru 2010... )) Editat Decembrie 13, 2007 de ambidextru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 saltare eu mi-am vandut gpz meu acum ca vream sa imi iau dominator daca de 1 mai eu nu am motor am sa imi blestem toata viata si toate zilele deja am ratat un sezon daca o mai dau in bara si de data asta sunt un ratat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 deocamdata se poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 ..cu scutere primiti?? --- Mesaj completat în 13 Dec 2007 23:26 ------------- deocamdata se poarta ..ce facusi,necurat mic??...ai lasat mobrica afara??..descoperita??...daca te lasa ea pe tine in chiloti la ruse,cum ar fi fost???.... ...rushinicaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 cred ca o sa vin si io. desi este cam departe, si trebuie sa fac o revizie temeinica la mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Laudabil gestu...macar asa sa constientizam si sa ne pregatim din timp..libere la serviciu a 2-a zi si chestii de-astea... spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Uraaaa.., haideti sa haidem la Vamaaaaa!Dar, ora, ati stabilit ora?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Anul asta am vazut Vama veche pentru prima oara . Am ramas socat cum arata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Anul asta am vazut Vama veche pentru prima oara . Am ramas socat cum arata . in ce sens? sa vezi cum arata dupa sezon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 e primul an cu motorul, normal ca vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 (editat) desi eram fan, eu nu cred ca mai merg in vama in pana in 2012. mi-e scarba de jegul si de hotia de acolo. anul asta am mers o data in mamaia. am mancat mai bine si mai ieftin decat in Vama Veche!!!! plus ca era mult mai curat. daca nu te duci in zona de manelisti de la intrare sau in zona de mega fitze, mamaia e mult mai mishto. imi pare rau ca multi dintre noi (inclusiv gasca mea) nu observa schimbarea in rau care s-a produs in vama si se incapataneaza sa bage bani in buzunarele celor care, cu cat castiga mai mult cu atat strica mai mult locul ala. s-a terminat toata poezia si romantismul din locul ala. PACAT! On topic: avand in vedere cele de mai sus, ne vedem marti 01.Mai.2012 in Vama. PS: si mai e si la inca 50 de km in plus de drum aglomerat. si mai e si plin de mangalioti "spanioli" Editat Decembrie 17, 2007 de cbr-ica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spednatz Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Sunt total de acord. Vama Veche este total compromisa. Dar am auzit ca ar exista o locatie in Bulgaria. Cei care se duc acolo nu o divulga decat celor apropiati, tocmai pentru a nu se ajunge in aceiasi situatie ca la Vama. Acum fac si eu investigatii sa aflu locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 da-mi si mie pm cand gasesti locul please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 deci e un lucru bun ca s-a facut topicul din timp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 mah...ar mai fi o locatie... se numeste corbu, si este la cativa km de navodari. este o plaja "virgina". am zis si anul trecut, dar "voi" :batman, batman... partea mai nasoala este ca nu sunt utilitati. deci cine merge acolo, asculta muzica la masina, doarme in cort, si isi face nevoile in natura. este misto locul si pentru enduristi. http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...l%3Dro%26sa%3DG http://209.85.129.104/search?q=cache:3tNKF...;cd=1&gl=ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate