DonHacker Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 În primul rând salutări tuturor. Având în vedere ca Sărbătorile de Iarnă se apropie aÂş dori să fac Âşi eu o mică bucurie unei persoane.Prin urmare vreau să donez scuterul unei persoane serioase,de încredere care nu are surse financiare prea mari (excepție cocalarii ),de preferat unei persoane din mediul rural care trebuie să facă navetă.Este vorba despre un scuter Gilera Typhoon,capacitate cilindrică:49 cmc (se poate conduce fără carnet,doar cu cursul de legislație având 16 ani împliniți (apropo,aceasta este Âşi vârsta minima persoanei căreia se va dona scuterul,deoarece nu vreau să am pe conÂştiintă tot felul de puÂşti).In zilele următoare,mecanicul meu se va ocupa de scuter ca să-l pună la punct pentru a fi dat in bună stare de funcționare(precizez ca setul trebuie schimbat,aprinderea Âşi carenele laterale puțin vopsite).ÂŞi NU nu a fost căzut.Nu îl mai folosesc de vreo 1 an de zile,deci stă degeaba,sper că îÂşi va găsi un proprietar care să aibe grija de el. Scuterul are un topic pe acest forum(de acuma vreo 2 sau 3 ani,va trebui să-l găsesc ),a fost modificat de N ori (acest lucru nu are mare importanță dar e pentru descriere ) Mai jos voi ataÂşa niÂşte poze care le am cu el,săptămâna viitoare,luni voi ataÂşa poze în stadiul în care se află acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Foarte frumos gestu' tau,mai ales de craciun,sper sa ajunga la un pasionat care nu prea are posibilitati financiare pentru achizitionarea unuia. Sanatate maxima si Craciun Fericit ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 un gest foarte frumos... un om cu inima mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 felicitari frate....chiar ai o inima larga...tre sa`l dai la cineva care chiar are nevoie de el...felicitarile mele inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 super tare. cineva va avea un craciun fericit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 pai si cine o sa fie viitorul fericit? propun sa ceri niste cv/uri, noi sa dam note si ala de castiga sa aiba taifunul. e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Bine ca mai exista si oameni ca tine...ai grija cui il dai si bafta in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Baiatul si-a demonstrat verticalitatea si in actiunea intreprinsa de motociclisti oradeni la Tinca. Vorba lu' Zaraza: numai respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Toata stima pt gest, vine intr-adevar Craciunul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 frumoasa intentia ta...da' ce te-a apucat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 ...da' ce te-a apucat? cred ca l-a luat cu inima ... diagnostic ... prea mare ! mai rar oameni ca tine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 RESPECT ....SPER SA GASESTI OMUL POTRIVIT...SARBATORI FERICITE SI NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 În primul rând salutări tuturor. Având în vedere ca Sărbătorile de Iarnă se apropie aÂş dori să fac Âşi eu o mică bucurie unei persoane.Prin urmare vreau să donez scuterul unei persoane serioase,de încredere care nu are surse financiare prea mari (excepție cocalarii ),de preferat unei persoane din mediul rural care trebuie să facă navetă.Este vorba despre un scuter Gilera Typhoon,capacitate cilindrică:49 cmc (se poate conduce fără carnet,doar cu cursul de legislație având 16 ani împliniți (apropo,aceasta este Âşi vârsta minima persoanei căreia se va dona scuterul,deoarece nu vreau să am pe conÂştiintă tot felul de puÂşti).In zilele următoare,mecanicul meu se va ocupa de scuter ca să-l pună la punct pentru a fi dat in bună stare de funcționare(precizez ca setul trebuie schimbat,aprinderea Âşi carenele laterale puțin vopsite).ÂŞi NU nu a fost căzut.Nu îl mai folosesc de vreo 1 an de zile,deci stă degeaba,sper că îÂşi va găsi un proprietar care să aibe grija de el. Scuterul are un topic pe acest forum(de acuma vreo 2 sau 3 ani,va trebui să-l găsesc ),a fost modificat de N ori (acest lucru nu are mare importanță dar e pentru descriere ) Mai jos voi ataÂşa niÂşte poze care le am cu el,săptămâna viitoare,luni voi ataÂşa poze în stadiul în care se află acuma. Respekt Craciun Fericit,inca odata pentru gestu' tau de nota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 nu mi-l donezi mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Având în vedere ca Sărbătorile de Iarnă se apropie aÂş dori să fac Âşi eu o mică bucurie unei persoane.Prin urmare vreau să donez scuterul unei persoane serioase,de încredere care nu are surse financiare prea mari (excepție cocalarii ),de preferat unei persoane din mediul rural care trebuie să facă navetă. Nu stiu daca se mai face campania aia "Daruiesti si...castigi" (sau ceva de genu') dar ai putea vb cu cineva din masmedia sa gaseasca persoana potrivita Felicitari pt intentia ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Ma bucur ca mai exista si astfel de oameni. M-a impresionat la maxim gestul tau. Sper ca scuterul sa-si gaseasca un proprietar care chiar sa aiba grija de el. Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Sarbatori fericite si tot ce iti doresti ! FF Frumos Gestul tau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 În primul rând salutări tuturor. Având în vedere ca Sărbătorile de Iarnă se apropie aÂş dori să fac Âşi eu o mică bucurie unei persoane.Prin urmare vreau să donez scuterul unei persoane serioase,de încredere care nu are surse financiare prea mari (excepție cocalarii ),de preferat unei persoane din mediul rural care trebuie să facă navetă.Este vorba despre un scuter Gilera Typhoon,capacitate cilindrică:49 cmc (se poate conduce fără carnet,doar cu cursul de legislație având 16 ani împliniți (apropo,aceasta este Âşi vârsta minima persoanei căreia se va dona scuterul,deoarece nu vreau să am pe conÂştiintă tot felul de puÂşti).In zilele următoare,mecanicul meu se va ocupa de scuter ca să-l pună la punct pentru a fi dat in bună stare de funcționare(precizez ca setul trebuie schimbat,aprinderea Âşi carenele laterale puțin vopsite).ÂŞi NU nu a fost căzut.Nu îl mai folosesc de vreo 1 an de zile,deci stă degeaba,sper că îÂşi va găsi un proprietar care să aibe grija de el. Scuterul are un topic pe acest forum(de acuma vreo 2 sau 3 ani,va trebui să-l găsesc ),a fost modificat de N ori (acest lucru nu are mare importanță dar e pentru descriere ) Mai jos voi ataÂşa niÂşte poze care le am cu el,săptămâna viitoare,luni voi ataÂşa poze în stadiul în care se află acuma. toata stima...numai sa fie adevarat.....bafta viitorului proprietar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Tot respectul din partea mea Sa ai Sarbatori fericite si noroc in viata pentru gestul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Respect omule... Dar nu se ofera nimeni,cei cu posibilitati restranse nu au cum sa afle de initiativa ta...tocmai de aceea ar trebuii sa ne interesam toti si sa cautam pe cineva care ar avea nevoie de acest scuter si sa anuntam... (eu cel putin asa am sa fac) Respect ink odata pt gest!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Prin urmare vreau să donez scuterul unei persoane serioase,de încredere care nu are surse financiare prea mari (excepție cocalarii ) L-as fi vrut eu, mai ales ca nu a zis nimeni pana acu` ca l-ar vrea. Sunt serios, de incredere si sursele mele financiare sunt chiar mici. Dar, din pacate sunt cocalar... recunosc. Daca pe viitor vrea cineva sa faca vreo donatie pentru cocalari sa ma anunte si pe mine. Multumesc frumos. Sarbatori fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 (editat) L-as fi vrut eu, mai ales ca nu a zis nimeni pana acu` ca l-ar vrea. Sunt serios, de incredere si sursele mele financiare sunt chiar mici. Dar, din pacate sunt cocalar... recunosc. Daca pe viitor vrea cineva sa faca vreo donatie pentru cocalari sa ma anunte si pe mine. Multumesc frumos. Sarbatori fericite. discriminare bv pt initiativa ... Editat Decembrie 15, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 L-as fi vrut eu, mai ales ca nu a zis nimeni pana acu` ca l-ar vrea. Sunt serios, de incredere si sursele mele financiare sunt chiar mici. Dar, din pacate sunt cocalar... recunosc. Daca pe viitor vrea cineva sa faca vreo donatie pentru cocalari sa ma anunte si pe mine. Multumesc frumos. Sarbatori fericite. da-te cu fond de ten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate