Stephon Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 da frate...asa DA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 (editat) Citeva Concept Bikes, cu mai mult, sau mai putin potential Cafe Racer: Honda CB 1100 R Honda EVO6 Honda 1100 F Yamaha XS-V1 Sakura Nu de alta, dar un Cafe Racer se poate face si in garaj, dintr-o baza cu potential. Chiar si fara potential, dar daca are... ajuta. Editat Ianuarie 4, 2008 de roadkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 [quote name='roadkill' date='Jan 4 2008, 05:38 PM' post='999689' Nu de alta, dar un Cafe Racer se poate face si in garaj, dintr-o baza cu potential. Chiar si fara potential, dar daca are... ajuta. Pai eu credeam ca numai asa se poate face. Parerea mea este ca singurul cafe de fabrica din punct de vedere al aspectului general (nimic mai mult), este Truxton si asta dintr-un simplu motiv.Este proiectat optic respectand forte bine sabloanele de acum 40 de ani folosite de rockers cand isi faceau motoarele. Inteleg conceptul si ideea de cafe de fabrica dar nu o accept. Deja topicul asta are 1,5 pagini de off topic. Este doar parerea mea si nu trebuie respectata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 @easybiker: sint de acord cu tine. Poate nu-i chiar off topic, sa arati impactul Cafe Racer-elor, pina in zilele noastre, reflectat chiar in acele Factory Racers. Dar sarmul celor facute in garaje, nu-l pot inlocui. OK, sa trecem, daca-mi e permis a propune, la Racer-ele din garaje. Sint ceva Cafe Racers, facute prin garajele romanesti? Ar fi misto de vazut ceva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Inteleg conceptul si ideea de cafe de fabrica dar nu o accept. Perfect de acord! Sint ceva Cafe Racers, facute prin garajele romanesti? Ar fi misto de vazut ceva poze... Nu cred! Este un concept care la noi...avand in vedere in ce directie se indreapta motociclismul romanesc...nu a prins si...din pacate nici nu va prinde! Chiar ma gandeam sa ma apuc de asa ceva avand in vedere posibilitatile(nu neaparat materiale) de care dispun! proiectul ar avea la baza o Honda CB650 sau Yamaha XS400,650....modelele de la sfarsitul anilor 70! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) Nu cred! Este un concept care la noi...avand in vedere in ce directie se indreapta motociclismul romanesc...nu a prins si...din pacate nici nu va prinde! Chiar ma gandeam sa ma apuc de asa ceva avand in vedere posibilitatile(nu neaparat materiale) de care dispun! proiectul ar avea la baza o Honda CB650 sau Yamaha XS400,650....modelele de la sfarsitul anilor 70! Evolutia motociclismului romanesc este o oglindire a evolutiei motociclismului european. Si in vest, Cafe Racer-ele sint raritati. Ce-i drept, ceva mai multe, decit la noi, dar tot raritati. Cu modificarile, ce-mi trec mie prin cap, Bonneville-ul meu nu va lua niciodata TĂV-ul german. Asta-i problema mea. Astept sa-i gasesc un camarad, de calarit zilnic, ca sa pot modifica Bonnie, asa cum am chef, chiar fara nici o sansa de inmatriulare. Eventual pt. iesiri pe "neveu' ", asa pe drumuri laturalnice, ce n-au vazut v-odata picior de gabor. La noi se merge, mult prea des, pe faza cu "nu cred, pina nu vad". Oare ce s-ar intimpla, daca ar incepe motoristii, sa vada asemenea motociclete, pe soselele mioritice? As fi tare curios... Cit despre posibilele baze, ale proiectului tau, nu pot spune, decit ca-s bine alese. As mai adauga, eventual, posibilitatea unei Yamaha SR 500. O poti gasi la preturi rezonabile. In cazul, in care incepi intr-adevar ceva, cu proiectul tau, da-mi de stire si dau si eu o mina de ajutor, daca e nevoie. Ma refer la piese, accesorii, etc. Bafta cit cuprinde!!! RIDE WITH THE ROCKERS !!! Editat Ianuarie 7, 2008 de roadkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Pai...o sa am nevoie de piese dar o sa ma bazez si pe ceva accesorii din Anglia, cu toate ca acolo sunt destul de scumpe! Oricum...majoritatea accesoriilor o sa fie home made! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Pai...o sa am nevoie de piese dar o sa ma bazez si pe ceva accesorii din Anglia, cu toate ca acolo sunt destul de scumpe! Oricum...majoritatea accesoriilor o sa fie home made! Daca pot sa ajut, spune-mi! Gasesti si in Germania destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) se lucreaza la un cafe-racer in cluj .motor de v-max,cadru de la 0 parca.pentru detalii intrebati-l pe bono ps: http://bonocustom.com/pages/robusta.html Editat Ianuarie 7, 2008 de ozz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Sincer...fara suparare....nu prea aduce a cafe racer pur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Asta mi-a venit shi mie in gand...Arata mai degraba a naked futurist...Un motor in linie mergea mai bine...la fel o sa single long shi doua semighidoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) ... ... nice try... http://www.classicbike-raisch.de/index.html Editat Ianuarie 7, 2008 de roadkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Foarte interesant site-ul dar...pacat ca este in germana iar nivelul meu de germana se rezuma strict la partea tehnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Barna... mi-am adus aminte de ceva: /index.php?...153799&st=0 Stephon motocicleta de mai jos este al unui amic de al meu din Budapesta Pozele au fost facute la intrunirea de la Csenger (Ungaria) anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 adevarate frumuseti, motociclism pur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Incerc sa pun poze mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Barna...cat de misto arata motorul! superb daaaaaar...din pacate...iarasi nu este un cafe-racer pur! Oricum...motorul este superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Barna...cat de misto arata motorul! superb daaaaaar...din pacate...iarasi nu este un cafe-racer pur! Oricum...motorul este superb Ai dreptate dar mam uitat la titlul topicului "Cafe-racer!, si altele asemanatoare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 "Cafe-racer!, si altele asemanatoare" Corect! Scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Foarte interesant site-ul dar...pacat ca este in germana iar nivelul meu de germana se rezuma strict la partea tehnica! Doar ceva idei de inspiratie, chestia cu site-ul. Mai sint destule... si pt. japoneze and stuff. Te ajut, oricind ai nevoie, cu germana. --- Mesaj completat în 08 Jan 2008 13:26 ------------- Incerc sa pun poze mai mari Well... motoru-i ok. Din fata zici ca-i... dar numai dinfata. Titlul topicului l-a ales Blackrider, nu noi. Eu, personal, zic c-ar fi mai misto s-o tinem pe Cafe Racer si sa lasam la o parte "asemanatoare", daca nu-i cu bai. --- Mesaj completat în 08 Jan 2008 14:29 -------------OK... no more Factory racers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Norton Atlas Cafe Racer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Daca nu-i cu bai, din nou: oare ce ar fi, total atipic, sa mai si discutam , pe marginea Cafe Racer-elor, sa nu se transforme topic-ul in standardul "uite ce poze misto am gasit pe net"? E OK sa punem poze, sa vada lumea cam despre ce-i vorba, dar subiectul are o multime de posibile conotatii, implicatii, interpretari si puncte de vedere. Doar o propunere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Go ahead! da-i drumul la discutie si...sustin cat pot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Pai, ar fi oare gresit sa incepem cu inceputul? '50's and 60's british Ton-up Boys and Rockers...? Rock'n'Roll...? Triton... acea combinatie intre cadrul Featherbed al Norton si motorizarea triumph...? Ace Cafe London...? Brighton Bash, sau The second battle of Hastings...? Rockers vs. Mods...? De unde vreti voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 de unde vrei tu! ne fece placere sa citim atatea lucruri interesante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate