Kalashnikov545 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 WOW ce schimbare! Ducati style. Foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Bon soir mes amis, De doua zile alerg cu limba scoasa sa-mi rezolv problema cuptorului si azi, cand nici nu mai credeam c-o scot la liman in mai putin de o saptamana, pe la orele 15 i-am dat de capat! Maine trambalez tot motorul pana la un prieten care are un cuptor mare si special numa' bun de folosit asa ca totul e aranjat; maine ma imbrac de scandal, iau piesele in brate, suflec manecile si-i dau cu spray in nas pana-l inegresc de tot...il las o zi apoi hop cu el la cuptor si gata! Back on track and ready to fight...si asta nu e tot: m-am ales si cu un apcant frumusel de tot, pupa-l-ar tata-n bot sa-l pupe ca tare mahnit mai statea dansul colo sha, fara sa-l bage niminea in seama pana am venit io sa-i redau pofta de viata... L-am adjudecat cu viteza luminii, nu alta!. De acu' inainte indoi tabla cum vrea muschii mei fara sa-mi mai pese de falduri, indoituri necuvenite si altele, iar colac peste pupaza, l-am convins pe amic sa-mi execute si un cuptoras dragut cat sa-mi inghita tot blocul motor, da' ala mai tarziu nitel...si toate astea le-am obtinut plimbandu-ma intr-o frumoasa dupa amiaza de primavara cu mobreta prin oras...poetic, nu? @KNO3 ...pai, toamna trecuta am executat doua gas-tank-uri pentru ca aveam in vedere construirea a doua cafe racere...si le fac pana la capat pe amandoua...bani sa fie ca entuziasm exista. Alalantu' e la doftor ca sa-i trateze nitel tenul pentru ca la intoarcerea de la macelarul ala de vocsitor-lacuitor (primu') se alesese c-o mandrete de ciupituri de varsat de-i plangeai de mila, arza-l-lar focu' pe amatorul ala de vopsitor. Vorba lui Black Wolf: la noi pana si vopsitorii au ciocan, fratilor ...si mare dreptate mai are. Rosu-nasol e culoarea trecuta si-n cartea mobrei, aia din jermanica, asa ca ce mi-e daca e rosu-obosit sau rosu-playboyaspiratordegagicisuntmilionarineurosimiserupeFerrari? In ochii RAR-ului ar trebui sa fie tot una, nu? Va spuneam io ca coclesc o surpriza? Asta e doar o juma' de surpriza... o voce baritonala din off pe fond muzical tensionat: "A man and a machine. Together against the world fighting crime! Will they survive? Urmariti episodul urmator si o sa aflati!" "Acum, moment publicitar"... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 He,he...Vã spun eu secretul...Are 2 rezervoare...Safi,ia uite aicea : http://www.ebay.com/itm/NEW-TRIUMPH-BRASS-FRONT-MUDGUARD-NUMBER-PLATE-/260893963581?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3cbe7df53d Ca pe vremuri,numãr de-nmatriculare de montat pe aripa fatzã. Dacã te uiti ce mai are de vânzare firma asta indianã ,mi-e cã-nnebunesti...sau mai spargi vreo mie de dolari...Cel putzin eu,asa,scurt,am ochit din primele pagini,un ghidon clubman cu mai putzin de 40 $ ( cu transport cu tot),vreo 2-3 rezervoare,etc,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 WOW ce schimbare! Ducati style. Foarte frumos. Salut, Multumim pentru aprecieri! Avem urmatoarele masuri de top-mozdel: 2m si ceva, 230 jde kile si paru' rosu ca focu; cine naiba n-ar vrea asa ceva in pat, nu? Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 ...Sã-ti arãt si ce cascã de café-racer am ochit ...?! http://www.ebay.com/itm/220829437338?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ....mai vrei...? http://www.ebay.com/itm/150692359484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ...sau poate-ti place mai mult asta... http://www.ebay.com/itm/250917875978?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Si obligatoriu,la o cascã de-asta,o sã-mi iau si esarfã albã,de mãtase. Ochelari gen aviator,am deja vreo 4 modele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 He,he...Vã spun eu secretul...Are 2 rezervoare...Safi,ia uite aicea : http://www.ebay.com/itm/NEW-TRIUMPH-BRASS-FRONT-MUDGUARD-NUMBER-PLATE-/260893963581?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3cbe7df53d Ca pe vremuri,numãr de-nmatriculare de montat pe aripa fatzã. Dacã te uiti ce mai are de vânzare firma asta indianã ,mi-e cã-nnebunesti...sau mai spargi vreo mie de dolari...Cel putzin eu,asa,scurt,am ochit din primele pagini,un ghidon clubman cu mai putzin de 40 $ ( cu transport cu tot),vreo 2-3 rezervoare,etc,etc... Darianeeee, my man Ce-mi faci bre? Ma bagi la belele cu astea! Vrei sa m-apuc de gaurit aripa acu ca-i gata? Apoi, nu-s ilegale, frate? Pedestrian-slicers au fost trecute in nemurire prin 70 ca-i taiau pe bietii pietoni ca pe cartofi cand scapa ghinionistu' ghidonu' din mana pe langa statia de autobuz... Daca era mai veche de 70 parca mergea...da' ce tot vorbesc io aicea? Ptui diavole, ptui... Eu zambesc ca tembelu ca ma apropii de final si tu ma mani s-o iau de la capat. Frumos iti mai sade! Spor la munci ca vad ca primesti oferte la greu! ...Sã-ti arãt si ce cascã de café-racer am ochit ...?! http://www.ebay.com/itm/220829437338?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ....mai vrei...? http://www.ebay.com/itm/150692359484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ...sau poate-ti place mai mult asta... http://www.ebay.com/itm/250917875978?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Si obligatoriu,la o cascã de-asta,o sã-mi iau si esarfã albã,de mãtase. Ochelari gen aviator,am deja vreo 4 modele... Mistocute castile alea...Seamana cu Davida. Banuiesc ca "oha" DOT-approved-foaie-verde ca par cam subtirele. Ia-le daca-ti plac pentru ca vorba aia: "de murit, cu totii murim, numa' sa fie cu stil" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Ha,ha...A prins si la noi,fenomenul café-racer...Ieri,m-a sunat un fost client,cã vrea altã sea,model specific genului ãsta,pt...CB 750 ! De fãcut complet,inclusiv buretele (la fel cum e-n lucru si-a lui @essad). Si azi,alt fost client,vrea si el,pt. un Kawasaki KZ 650,aceeasi treabã. Prima,i-o fãcusem pt. Drifter de 1500 cc (my dream machine)...Abia astept s-o re-stilizez si pe-a mea : GS 850G... Na si-o Davida la care bãlesc eu...Da-i scumpã ca dracuuuu...http://www.ebay.com/itm/290703231750?var=590063471596&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Ha,ha...A prins si la noi,fenomenul café-racer...Ieri,m-a sunat un fost client,cã vrea altã sea,model specific genului ãsta,pt...CB 750 ! De fãcut complet,inclusiv buretele (la fel cum e-n lucru si-a lui @essad). Si azi,alt fost client,vrea si el,pt. un Kawasaki KZ 650,aceeasi treabã. Prima,i-o fãcusem pt. Drifter de 1500 cc (my dream machine)...Abia astept s-o re-stilizez si pe-a mea : GS 850G... Na si-o Davida la care bãlesc eu...Da-i scumpã ca dracuuuu...http://www.ebay.com/itm/290703231750?var=590063471596&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649. Frumoase vesti mai dai! Abia astept sa avem si noi un club Cafe! Am o casca d-aia luata nevesti-mii; e pe verde-military cu steaua US Army pentru ca visam s-o vad cocotata pe Triumph. S-a urcat o data apoi mi-a zis ca are doua fete de crescut si ca tati se gasesc, cati vrea muschii ei, dar mama-i una... Nu-i asa ca ma adora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanu. Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Dariane...ia intreaba-l pe tipul cu KZ-ul..cum se descurca...ca essad zicea ca e jale cu peisele:D Dar fac si eu ca Essad...ptiu ptiu...gata m-am hotarat pe SR500...gata asta ramane....mai pun vreo 2 banuti si o iau ceva mai noua....si gata:D...si cand oi mai prinde la km....poate mi-oi face si eu vreun CB de revista...pana atunci....o sa si niste ghidoane...si gata:D Dariane da-i tare cu shaua lu Essad ca vrem poze si vrem muulte....eventual...si din timpul procesului...stiu ca nu e bine pt afaceri..da asa pt fratii cafengii:D...poate n-au bani saracii Hai spor la lucru dragi tovarashi si pretini! Asflat uscat, Fanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Haules Baules! Maine-i 8 Martie, adica Ziua Femeii? Pi#&@ ma-sii! 8 Martie trebuia sa fie Ziua Vopsitului, nu Ziua Femeii! Cum pana mea ma manjesc io cu de toate ca mai apoi s-o scot pe doamna la un cico? 'tu-i sarbatorile lui Peste! Te pomenesti ca vine si Pastele acu'!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 (editat) Nu-i fac poze acuma,cã-i mâzgãlitã toatã,cu markerul.L-am pus pe @essad,sã decidã forma finalã.Mâine,sper sã am timp sã croiesc si sã lipesc niste rame de plastic,pe dedesubtul tablei,ca sã am în ce sã capsez...Seaua KZ-ului,o sã aibe fundul din lemn,tocmai în scopul ãsta. La mobra mea,o sã fie mai simplu...Vreau carenã cu cocoasã-n spate,pe care-o modific,si-acolo va fi un compartiment "secret'. Acolo,vreau s-ascund bateria,rezervorul frânei spate si alte matze.Din cauza spatiului limitat,cred c-o sã trebuiascã sã-i cumpãr si-o baterie de-aia ultimu' rãcnet,cu Li-polimer,ultra-micã si ultra-usoarã.Bine-nteles,si ultra-scumpã.... @essad: dac-am înteles eu bine,acuma,poti sã-ndoi tablã ...?! Adicã,o sã poti sã modifici un rezervor ? Ãsta de pe GS-u,e combinatie de tablã+fibrã de sticlã.Si c-o grãmadã de chit,mi-a arãtat mecanicul.Vreau numai din tablã.Poate si mãrit ,pe verticalã.Trebuie si-altã prindere-n spate,c-asta pe care-o are,e cam distrusã.Cel original (rest in peace demult),avea 22L.Ãsta,de Marauder,avea 13 L. Prin modificare, are acuma 17 L..Mi-ar plãcea sã mai am încã vreo 2-3 litri...Vreau sã merg pânã-n Vama Veche,fãrã re-alimentare.Ah,si-o sã-mi trebuiascã si-un ornament în partea din fatzã,care sã mascheze cablul electric al sondei de benzinã.Am cumpãrat un bord electronic sofisticat (Acewell 2853),care are si indicator de combustibil.Pt. el,existã sondã universalã .Are careva vreo idee mai bunã ,de cum sã maschez firul? Prin constructie,nu poate fi scos decât pe partea de deasupra,pe lângã busonul de benzinã. Pt. varianta café-racer,o sã folosesc alt rezervor.Aceeasi mascare a cablului,o s-o aplic si la ãstãlalt. Editat Martie 7, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) Am cumpãrat un bord electronic sofisticat (Acewell 2853),care are si indicator de combustibil.Pt. el,existã sondã universalã .Are careva vreo idee mai bunã ,de cum sã maschez firul?Salut, Poti masca firul fix la vedere; Ca sa ma-ntelegi mai bine, gandeste-te la capota unei masini de raliu, NASCAR sau street-race, bunaoara a unui Mustang Shelby, si adu-ti aminte ca bordul de atac al capotei (care, daca-mi aduc aminte bine, se deschide clasic) este asigurat de doua cabluri metalice, stanga-dreapta, fiecare prins intr-un "guler" din aliaj c-un pin-lock ca sa nu i se "umfle" ca o parasuta pilotului accidental in nas de la viteza, denivelari si trepidatii. Cum Cafe Racerele, in esenta, sunt tot niste masinarii de curse, desigur pe doua roti si mult mai golanesti, prepararea lor trebuie facuta in acelasi spirit al vitezei si al performantei pe circuit asa ca n-ar trebui sa surprinda pe nimeni doua fire metalice asezate simetric pe gas-tank, mai inspre furca, unul cu functie si celalat la misto, abil mascate sub infatisarea de cabluri de siguranta cu pin-lock. Ar constitui niste elemente de detaliu de mare efect care ar accentua teribil imaginea de fiara de curse pur-sange. Ceea ce-ar surprinde cu adevarat ar fi niste multe cruciulite cu tot cu matanii, circa 50 la numar, care ar ranji gang-nam style de pe parbrizul carenei... Ala da "Hcafe Rhacer" de mare clasa. E o sugestie... O alta ar fi sa-l tragi printr-un furtun (negru, rosu etc) care ar sugera ca e vorba de un rezervor de ulei, ceva tehnic... oricum, unui privitor neavizat furtunelul ala o sa-i trezeasca un mare respect si o adanca admiratie pentru ca i-ar sugera ca indeplineste o functie complicata, de neinteles si ca atare ca e foarte important... E o chestiune de optica... Daca lipesti o vana uriasa din fonta de tencuiala unei sufragerii, una d-aia Victoriana, toata lumea se va mira si-ti va cere explicatii. Dac-o prinzi insa de peretele unei cladiri tehnice, tot la misto, ea va fi in mod firesc asimilata functiilor cladirii si privita ca un "must have". Deci, stai linistit. Numa bine Editat Martie 8, 2013 de EssadBey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 http://www.fasterandfaster.net/2013/01/cool-custom-roel-scheffers-bmw-k100rs.html asta de frumusete asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 asta de frumusete asa Salut, Funky rau de tot mobreta aia! Maniera in care a interpretat Cafe-ul e super originala! Nu e pe gustul meu dar mi-a atras atentia ceea ce pentru mine inseamna ca autorul si-a atins scopul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanu. Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Am si eu o intrebare! In ultima saptamana au avut loc niste schimbari in jurul meu...si se pare ca trebuie sa-mi iau ceva cu care sa ajung la munca si inapoi! Tinand cont ca ruta mea trece prin Geneva....si vine si vara. Ma gandeam sa imi iau ceva de 125 cc fiindca nu am permis A ci doar B! Din cate stiu eu...n-ar fi o problema....stiti ceva de legislatia franceza? Daca da se poate...atunci numai bine imi fac perioada de invatacel pe ceva mic...si cand oi da A-ul oi trece pe ceva mai mare! So revenind la intrebare/intrebari ce imi recomandati? Stiti pe cineva prin zona Genevei(roman ) care sa ma ajute? Imi trebuie in cam 2 sapt! Ma gandeam sa raman pe SR dar de 125...e bine nu e bine? Am vazut si multe nonamuri gen 2002-2006 pana intro mie de euro...se merita? PS: if i'm gonna ride..i'm gonna ride withstyle so...lookul retro....cafe...e o necesitate:D Multam si asfalt uscat, Fanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) Salut, Pari nehotarat rau de tot si chiar nu te putem ajuta in sensul asta pentru ca nimeni nu poate intui ce ti-ar putea placea, ce ti s-ar potrivi, ce buget ai la dispozitie si ce ocazii ti se arata la orizont. Cand iti alegi iapa trebuie sa iei in calcul toti factorii care-ti trec prin minte, de la inaltime si greutate, conditie fizica, experienta pe doua roti, cojones etc pana la taxe si impozite in tara de resedinta, informatii pe care doar tu le detii. Ce am aflat pana acum e ca iti place Cafe-ul si ca inca nu ai categoria A. Faptul ca intri pe forumurile de motociclisti inseamna ca ai Chemarea in tine, dar doar Determinarea de care vei da dovada mai departe va face diferenta. Solutia ta ar fi: baby steps. Intai vezi ce te atrage mai tare: scooterul sau motocicleta; Apoi vezi daca te poti tine pe ele; Afla cat te costa scoala si care sunt riscurile daca te inscrii la examen moto si pici - in Franta, daca pici examenul de Categorie A pierzi si dreptul la Categoria B asa ca ai grija- ; Vezi ce buget ai si apoi urmareste Piata locala, mobile.de, etc...cam asa au facut toti cei de pe aici si s-au descurcat care cum a putut. Ca-i chopper, cafe, vitezana, cruiser, enduro sau Dzeu stie mai ce, tu hotarasti...E o alegere intima pentru ca pana la capat te reprezinta...Prietenul meu care si-a luat Transalp-ul acu o luna n-a avut permis moto pana toamna trecuta iar singurele sale experiente pe doua roti au fost scooterele intamplator picate pe mainile lui, iar doar in ultimii doi ani, unul pe care si-l cumparase la ocazie. Avea toate categoriile inafara de motocicleta, de tramvai si de tractor; NOTA BENE: pana la varsta lui de peste 40 de ani, din care mai bine de 20 mecanic auto, nu a mers pe o motocicleta niciodata! Cu sase ani in urma a trecut pe la el un amic care avea o Honda Transalp, tip care i-a permis sa se urce-n seaua mobrei ca sa vada si Dan cum e... omului meu atat i-a trebuit. Pentru el a fost dragoste la prima vedere si nimic n-ar mai fi de adaugat... daca te duceai peste el noaptea-n casa si-i dadeai un sut in somn intrebandu-l care-i motocicleta lui, buimac ti-ar fi raspuns fara nicio ezitare: TRANSALP. A cautat cu o rabdare incredibila ani de zile pana si-a gasit "armasarul ideal" si cu un efort financiar aproape neomenesc, refuzand orice ajutor din partea mea, si l-a cumparat cu banii lui, cash pe masa. In cazul meu a fost aproape la fel. In jur de 40 si cu permis de 21 de ani, cu peste 500 mii de km experienta pe soselele Europei. Anul trecut am vazut un Triumph intr-un showroom iar trei luni dupa achizitie luam si permisul Categoria A. Motocicleta te alege nu tu pe ea...e cam ca o logodna cu promisiune de casatorie asa ca good luck! Editat Martie 8, 2013 de EssadBey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) Essadbey- felicitari, arata f bine.....totusi si eu vreau sa vad cum va arata cea cu rezervorul aerografiat.... Dar de asta ce ziceti?! Editat Martie 8, 2013 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Salut, Tare BMW-ul asta! Ma fascineaza ideea ca pe artist l-a durut fix in p...apadie de detalii precum modelarea seii pe linia cadrului sau de infatisare in general, desi referitor la ultima observatie am o usoara senzatie ca ma-nsel...s-ar putea sa-i fi pasat chiar mai mult decat am crede insa si-a mascat destul de abil intentia. Ce sa mai, i-a iesit o bestie infricosatoare... chiar si cand sta cuminte parcata si acoperita cu-n strat de praf, tot impune respect. Asfalt uscat "Apa, apa, apa, Yeah la la la la la la la La la la la la la la, La la la la la la la. ........................................ O-mbrăţişaaareeee, o sărutareeeee...." N-am reusit sa vopsesc motorul din motive lesne de-nteles: 8 Martie. Toate femeile (dar nici cu barbatii nu mi-a fost prea rusine) se tot agitau ca vezi Doamne e ZIUA FEMEII, 8 martie, ziua celei mai gingase dintre fapturi, sarbatoare c-o traditie care vine inca din vremea grecilor antici etc...am in minte cateva exemplare de gingasie feminina care aproape ca ma obliga sa bag in gura cu viteza o juma' de lamaie numa' ca sa nu vomit pe covor... Singurul individ care a avut nebunia sa zica pe Guerrilla FM ca un pic de corectie aplicata gingasiei nu-i chiar o drama, oricum, nu sunt sigur ca asta a vrut sa spuna tipu' ala dar asta s-a-nteles, a fost linsat pe toate mediile de socializare, urcat pe rug si incendiat ca un eretic adevarat ce e in uralele descreierate ale tuturor ascultatorilor postului respectiv, condamnat la viata vesnica in Iad in lava si pucioasa de mi se si facuse mila de omul ala... Sunt impotriva violentei in general si cu precadere impotriva celei indreptate asupra femeilor pentru ca-n opinia mea recurgerea la metodele punitive fizice e apanajul oratorilor de slaba calitate, a celor care n-au argumentele la ei...insa nu se cade sa judeci lucrurile in pripa si doar in alb si negru, pentru ca in viata mea, scurta sau lunga, nu conteaza, am cunoscut si cazuri de "intruchipari ale gingasiei" care-si pocneau cu palmele, isteric, proprii copii in plina strada. Cand priveam micutii aia cu mutrisoarele lor deja inrosite ca focul de la atatea lovituri, descumpanite si scufundate-n tristete cum isi acceptau situatia grabindu-si pasii pe langa tartori ma umpleam de furie si in cateva randuri am si intervenit, facandu-le mai mult ca sigur un defavor... femeile alea parca s-ar cere batute bine, nu? ..zic si io...da' ce faceti cu chibritul ala aprins??? Wow, ce morman urias de lemne vad in fata ochilor! Facem un gratar??? De cand se pune benzina pe gratar? N-o sa stricam carnea de mititei? ... Diseara pun mastile pe piese, maine vopsesc motorul iar luni il calesc in cuptor. O ora de cafecito si gargara apoi ...cling!...gata cu motoru', hop cu el in portbagaj si fuga la atelier. Cred ca pana vineri il montez aproape de tot , nu pe tot cum mi-as dori pentru ca-mi lipsesc cateva garnituri si o patina...vad eu cum ma misc...improvizez... Poate ne auzim mai tarziu... Asfalt uscat Editat Martie 9, 2013 de EssadBey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanu. Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Nu dau A-ul decat cand ajung acasa....In Franta pot sa merg cu 125cc cu B-ul daca are minim 2ani! De aici si schimbarea de la 500 la 125! Vroiam ceva info si/sau sugestii despre 125cc in general( toate modelele )! Tinand cont ma cam grabesc(stiu nu e bine)...as vrea sa ma orientez rpd si in max 2 sapt sa o cumpar! Am in buzunar 1500 de euro! Am 1.,77 /70 kg/ conditie normala(not skinny not fat)/0 km pe 2 roti! Cojones de plimbare...tot ce-i peste 140-150 ma sperie...si nu vreau sa stiu cum e la 200.... Imi trebuie URGENT niste sfaturi de achizitie....al ce sa ma uit...sau vreun frate motorist pe langa geneva cu multa bunavointa! PS: Proiectul ramane in picioare...doar ca pana atunci o sa ma dau cu drujba! NECESITATE....altfel nu fac bani! Va multumesc! Fanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanu. Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Cateodata am impresia ca lumea nu citeste postarile...ci doar raspunde.... 125 OBLIGATORIU>>Nu pot merge cu 500...cu permis B!! Doar 125 cc daca permisul B are cel putin 2 ani!!! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 'Neata, De la 11:00 PM pana acu' zece minute am vopsit trei din cele mari patru piese care constituie motorul. Maine mai am o piesa si gata cu vopsitul. Luni direct la calit cu ele. Pana atunci insa, ma duc la culcare ca sunt Zombie. Noapte buna Nu te nerva hombre, eu ma refeream pentru cand vei lua A-ul. Cauta Sachs Roadster 125. Salut frate, In Franta ai voie pe autostrada cu 125cc?? Poate doar pe "judetenele" lor...ma rog...Man, tu poti construi o carena de la zero sau ai nevoie de o "baza" de la care sa pleci? Am niscaiva idei care nu-mi dau pace si vreau sa ma consult cu tine. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanu. Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 E ok! cu alea de 49cc nu ai voie pe autoroute! 2002 Honda CG125 pareri? Yamaha YBR ? sau e mica si as sta inghesuit? sachs-ul mi l-a mai recomandat cineva...la cat de in gaura is....crek asta o sa fie... PS: cand tre sa fii la munca la ora asta, da nu ai cum ajunge si stai in pat....iti vine sa-ti cumperi si un cal:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Bonjourica Fratilor, Acu' am belit si io ochii si ma simt de parca m-a trosnit unu cu paru' in cosu' pieptului...Norc ca a venit naibii caldura ca altminteri ma baga-n mormant vopsitul asta. Pana la iarna-mi fac io o cabina "a la carte" si scap de Fukishima pentru intotdeauna. Deci, unde eram? A!...Am vopsit trei piese mari din patru si in juma de ora ma voi arunca cu urlete de lupta pe ultima dintre ele cu tomahawk-u' invartosat gata sa-i iau scalpul. Le-am examinat indeaproape pe cele vacsuite azi noapte si n-a fost rau deloc ca deh, le-am fasait din toate unghiurile pentru ca mi se rupea-n paispe ca eram afara-n curte, supravegheat de la distanta respectabila doar de cateaua mea care-mi arunca priviri nedumerite... Maine dupa ce ma-ntorc de la calit cu piesele motorului dau o fuga si pe la prietenul meu la care am vopsit tank-ul ca sa-i duc suportii care tin scaritele si tobele de esapament pentru ca am niste planuri mari pentru dansele. Una peste alta lucrurile incep sa se lege iar rezultatul final se anunta multumitor, cu mici regrete, desigur...dar ce sa-i faci? e primul proiect de natura asta pentru subsemnatul... Las' ca ma fac io mare... Pe mai tarziu cu poze... Asfalt uscat Editat Martie 10, 2013 de EssadBey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Maestre Essad, ridica te rog receptorul cela sau da-mi un semnal cu fum ori o telegrama. Cu ce te pot ajuta eu te ajut. Nu sunt maestru dar ma pricep catusi de putin. Spune-mi te rog, la ce carena te-ai gandit sa construiesti? On: Cum si pe mine m-a luat febra asta cu cafe-urile...bine al meu nu e unul autentic nici pe departe dar ii dau o alura asa...mai moderna de cafe racer, si vorba ceea, cafe racer fara improvizatie nu este cafe racer, va prezint tentativa mea de windshield. L-am facut dintr-o aripa rupta de CB1000R (nu am furat-o de la clienti, daca la asta va ganditi ) si am vopsit-o ieri cu niste spray-uri ramase, in pauza de uscare a fibrei pe niste carene ale clientelei. Cool maître! Cu cat mai multi, cu atat mai bine! N-am receptie la telefon pentru ca mi-a cazut repetitorul de la Vodafone si nu mai beneficiez nici de GPRS-u' ala obosit daramite de 3G sau Doamne Fereste 4G... Ma poti suna dar de vorbit nu pot vorbi...deh, in reclama lor aia tineau nunta din varful muntelui dar eu, aici colea langa Bucuresti nu pot schimba o vorba fara repetitor de semnal... Am terminat cu motorul si sunt in extaz total! Abia astept sa-l calesc la cuptor si vruuuuum, pun totul la loc. Am comandat pistonasele de frana pentru ca alea vechi aveau niste superciupituri de rugina-n ele si nu mai mergeau folosite neam...Saptamana asta o sa curga curierii pe la mine cu tot felul de bunataturi si delicatese comandate inca de mai acu o saptamana si-mi frec mainile de bucurie pentru ca ador sentimentul ala de Craciun cand rupi hartia ca sa deschizi cutiile de cadouri...moama, ma inebunesc dupa asta... ... Electrica-mi mai da batai de cap dar ma tratez si de asta cat de curand pentru ca m-a plesnit peste ochi un tupeu fantastic, domle'... M-am infuriat pe subiect si l-am apucat de ciuf ca sa-l privesc mai atent in ochi si, pe loc, m-am decis ca ce P!$&@ ma-sii, am ridicat doua case ca sa ma lovesc de un cacaolu de electrica?... Ori eu, ori dansa, electrica... Daca maine ma suna Darian ca-i gata seaua o sa fac tumbe-n aer de bucurie. Rock'n'Roll Baby! Poze Buna seara, Am calit motorul si maine ma apuc de montat la el imediat dupa ce lustruiesc suruburile... Asfalt uscat 'Neata Boys, Ieri am calit motorul intr-un cuptor-container, incinta care era incalzita cu un injector care ardea uleiuri uzate... si cum mi-am facut de lucru non-stop pe langa containerul ala de parca l-ar fi ajutat cu ceva, dupa doua-trei ore, probabil de la expunerea prelungita la noxe, m-am ales c-o migrena de zile mari care m-a lasat abia pe la 2 dimineata. Anyfuck, am scapat de subiectul vopsit motor si acum mi-a mai ramas doar sa-l pun la loc. Insa daca totul ar fi atat de usor, n-ar mai fi vorba de mine, nu? Ca sa-l pun la loc trebuie sa confectionez patru brate reglabile pentru suportul meu universal de motoare pana-n 350kg, suport care e intr-atat de universal incat se potriveste pe toate motoarele, mai putin pe al meu, fireste. Dar ce e asta pe langa celelalte provocari de care am avut parte pana acum? Fix o frectie! De trei saptamani tot vorbesc cu tipul ala care m-a tot ajutat cu sculele rugandu-l sa nu ma uite si sa-mi rezolve bratele alea insa acesta de fiecare data mi-a raspuns cu aceeasi privire plina de repros care parca spunea: "te rog, ai senzatia ca nu stiu cat de mult le vrei? O sa le ai numaidecat asa ca nu ma mai bate la cap!"...Ei bine, la fel cum Soarele rasare dupa ce Luna apune sau tot asa cum nasterea e inevitabil urmata de moarte, respectand cu strictete cutumele romanesti, tipul a reusit sa ma amane pana a uitat de mine iar acu' am sa-i bat din nou la usa cautand sa-l asigur ca nu e chiar atat de grav ca nu m-a rezolvat in timp util si ca pana la capat, intr-o oarecare masura e chiar vina mea...de fapt, daca stau stramb si cuget drept realizez ca de fapt sunt singurul raspunzator pentru toata situatia si am sa-i cer iertare.. Asta e, nu? Daca intocmesc pe hartie o lista cu toate cele trebuincioase unui atelier complet autonom, care sa te scuteasca de nevoia de a apela la "ajutorul" altora pai sigur mi-as pierde mintile cand as trage linia doar sub numarul de scule; stati asa, sa ne-ntelegem, nu vorbesc de sumele de bani pentru ca daca privesc din perspectiva investitiilor in Euro probabil ca mi-as trece flexul peste vene...sau mai intai sa mi le las sa creasca urmand ca mai apoi sa le tai? Ca tot vorbiram de scule, tocma' ce le-am batut cu unghia-n geam unora de prin Germania, asa, ca sa-i deranjez si io c-o intrebare daca au ceva scule second-hand uitate prin depozit, prafuite...zece minute mai tarziu dau de un site care le vindea sculele, chiar si pe alea second-hand si-mi pica maselele cand citesc exact sub utilajul cautat de mine o serie numerica impresionanta despre care nu stiam sigur sa ma pronunt daca-i cod de bare sau pret...si, nota bene, era vorba de o scula din 1978 reconditionata de aceeasi firma producatoare...asa ca ma repliez urgent si trec pronto la PLAN G: Pentru neinitiati, Planul G este cel mai vechi truc din carte...cum care carte? Vorbesc de "Arta Razboiului" scrisa de Sun-Tzu in secolul al 6-lea care spune clar in alb si negru: "cand n-ai bani de scule noi, ia-ti vechi caci sunt la fel de bune; cand n-ai bani nici de scule vechi, ia-ti altele, si mai vechi; cand n-ai bani nici de alea, "go vintage" c-un ciocan si o nicovala pentru ca altminteri iti cam expira optiunile si vei fi nevoit sa capitulezi"...Frumoase si intelepte vorbe! Am s-o apuc pe calea super-vintage spre deliciul cititoarelor de Vogue sau Cosmopolitan... Ne auzim mai tarziu pentru ca trebuie sa plec la treaba. 再见 zài jian...Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 material de cafe. Parca era unu pe aci care cauta ceva ceva. /index.php?/topic/691842-suzuki-gsx-400-e/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate