_andrei_ Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 BCR sunt buni. mi-am asigurat masina la ei si pot sa va spun ca mi-au dat o oferta f buna. nu sunt scumpi deloc. si platesc, credeti-ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Eu nu inteleg un lucru De par egzamplu, am o motocicleta mai veche de 10 ani, adica o raritate de Indian de prin 1916, ce valoreaza in jur de 1 mil de euro... Nu ma asigura CASCO deoarece e mai veche de 10 ani?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Eu nu inteleg un lucru De par egzamplu, am o motocicleta mai veche de 10 ani, adica o raritate de Indian de prin 1916, ce valoreaza in jur de 1 mil de euro... Nu ma asigura CASCO deoarece e mai veche de 10 ani?? pt asa ceva se face o asigurare speciala io am facut azi la Astra, 20% frasiza pt furt total si 2% pt furt partial si avarie... nashapa e valoarea asigurata, e f mica pt motoare mai vechi de 5 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crashmx Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 am mai aflat cate ceva: Carpatica nu mai face casco pt motociclete Generali face casco pt motoare doar daca esti deja client de-al lor cu alte polite de asigurare gen : viata, casa, bunuri, masina, etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Am fost astazi sa intreb de asigurari casco la motociclete. Asirom si astra mi-au zis ca nu fac la moto mai vechi de 10 ani. Carpatica mi-a zis ca au avut niste probleme si nu mai fac deloc asigurari la moto. Ce se fac astia cu moto mai vechi de 10 ani?! Unde imi asigur un bun de 2000-3000 E? Mai este cineva?... As vrea un raspuns rapid daca se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 am patit si io la astra la fel. nu asigura motoare mai vechi de 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Si ce facem? As asigura si cu o fransiza de 20-30%... numai sa am o asigurare acolo sa pot dormi linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Salut.Mi-am cumparat acum 1 an o yamaha r1 2005,moto era nou, mi-am facut asigurare la Asiban si am platit 1000 Euro pe an, valoarea asigurata 12.150 E, dar cu franshiza de 20% furt si 5% avarie.Am fost si la BCR dar costa 1300 de E, in final am am ales Asinban.Nu am avut nici o problema cu motoreta, avarii de astea..etc..multumesc lui Dzeu.Imi expira in martie 2007, si vreau sa-mi fac la alta soc de asigurari casco, undeva unde sa fie 0% in caz de avarie.Poate imi dati ceva sfaturi....mult noroc si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AXM Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 Am cautat si eu si nu exista fara fransiza la avarii. Cea mai mica fransiza la avarii am gasit-o la Astra - 2% dar in schimb cea la furt e nasoala 20%. Dar au si avantajul pretului, mie mi-au zis 6.4%. E foarte putin fata de concurenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Casco la motor evaluat la 5500 E nou : Ardaf : 450 E/an - doar pentru avarii, nu include si furt BCR Asigurari : 673 E/an. Full casco, fara franshiza. ambele mi se par foarte mult. Alte oferte mai aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svengali_no Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 (editat) Casco la motor nou evaluat la 9770 euro: Omniasig: aprox. 1450 euro/an - cu fransiza de 10% pentru furt total BCR: 880 euro/an - cu fransiza de 25% pentru furt total, 20% dauna totala si 15% parca pentru daune partiale Carpatica - aprox 400 euro/an daca faci si RCA la ei si dai toti banii odata, full casco Asirom - aprox 950-1000 euro/an - full cascom fara fransiza La Asirom cand le-am spus de oferta celor de la Carpatica mi-au spus ca aia nu lucreaza decat cu anumite service-uri si ca trebuie sa fie ceva necurat la mijloc. Dupa cum vedeti diferentele sunt mari intre companii. Daca stiti ceva mai mult despre vreuna dintre ele va rog sa spuneti cateva cuvinte pentru ca sunt interesat sa asigur motorul. Editat Martie 7, 2007 de svengali_no Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Am cautat si eu si nu exista fara fransiza la avarii. Cea mai mica fransiza la avarii am gasit-o la Astra - 2% dar in schimb cea la furt e nasoala 20%. Dar au si avantajul pretului, mie mi-au zis 6.4%. E foarte putin fata de concurenta. Salut, Poti sa dai mai multe detalii. Cat de veche e moto, ce valoare de nou/asigurata. Am inteles ca rata creste cu vechimea motorului. Stie careva cu cat se "uzeaza" un motor pe an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 atentie mare: e o diferenta enorma vizavi de fransiza si anume neaparat sa se opteze pentru procent din dauna partiala nu din suma asigurata ex: fransiza 5% .... suma asigurata 10.000 euro, dauna partiala 1000 euro: daca cei 5% sunt din suma asigurata => din orice avarie tu tre sa platesti 500 eur daca cei 5% sunt din avarie => din avaria respectiva tu paltest 50 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 am dat si eu cu o intrebare la mai multe societati de asigurare: care e valoarea asigurata si prima anuala pt urmatoarea moto BMW F650GS din 2001 valoare de noua: 8600 EUR prevazuta cu alarma simpla raspunsuri: ASTRA: SA = 3.784 EURO PA = 279 EURO/an - daca proprietarul este persoana fizica cu varsta cuprinsa intre 35 - 68 ani se acorda o reducere de 10 % - daca proprietarul este persoana fizica de sex feminin se acorda o reducere de 5% - daca palta se face integrala se acorda o reducere de 10% ALLIANZ: SA = 3870 Euro PA = 502 Euro ptr. plata in rate sau 476 Euro ptr. plata integrala. Asigurarea casco pentru motociclete se incheie obligatoriu cu urmatoarele fransize: - 20% pentru dauna totala si furt total; - 2% pentru furt partial; - 3% pentru avarii partiale; De asemenea este obligatorie si existenta altor polite de asigurare la societatea noastra(Alte polite, adica daca mai aveti Casco, asigurari de locuinta si bunuri, asigurari de viata, etc, incheiate la Allianz.) OMNIASIG: SA= 5.565 EUR PA= 1.113 EUR Cu o fransiza de 20% din suma asigurata pentru furt total Cu o fransiza de 20% din suma asigurata pentru dauna totala Cu o fransiza de 400 eur per eveniment Interesant, nu? probabil voi opta pentru Astra, desi astept si raspunsul de la asiban, ca am vazut ca parca ar fi conditii mai ok la ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 atentie mare: e o diferenta enorma vizavi de fransiza si anume neaparat sa se opteze pentru procent din dauna partiala nu din suma asigurata ex: fransiza 5% .... suma asigurata 10.000 euro, dauna partiala 1000 euro: daca cei 5% sunt din suma asigurata => din orice avarie tu tre sa platesti 500 eur daca cei 5% sunt din avarie => din avaria respectiva tu paltest 50 eur la toate societatile de asigurare, fransiza se aplica la valoarea asigurata si nu la valoarea daunei (cu exceptia daunei sau al furtului total, unde cele 2 valori sunt identice). nu este chestiune de optiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 sal...pentru un scuter nou nout in valoare de 1100 euro unde ar fi cel mai convenabil de facut casco si eventual cu exemple de prime de asigurare si valoare asigurata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 exista vre-o firma care imi poate face casco "cinstit" adica.... moto ma costa + accesorii "*" si daca e furata mi-se da "*" daca mi se strica sau fura un accesoriyu de "X" bani tot atatia bani sa iau ... etc... EXISTA o astfel de firma de asigurari... nu conteaza cat ma costa.. conteaza sa imi asigure si echipamentul si accesoriile la adevarata lor valuare si de asemenea imotriva vandalismului.... ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 in situatia voastra sunt si eu... vreau sa-mi iau un bmw f650 de prin 95 sau 96... si nu am unde sa o parchez, iar alarmele auto (moto) si lanturile si alte lacatzele pe disc sau mai stiu eu unde sunt cam frectie la picior de lemn... din cate am citit, allianz sunt cei mai buni. chiar daca au conditia sa fi avut ceva facut la ei inainte de casco... imi fac frumusel o asigurare de viata, sau o pensie privata, dupa o luna (sau chiar mai repede,,, depinde cum merge treaba) imi fac casco, renunt la asigurare sau pensie si am casco... iar la anul imi vor face casco pt ca deja am lai ei casco... acum chiar ma intreb "sunt oare atat de dobitoci???"... as da si 400€ pe an la bmw-ul meu, dar sa mi-l asigure calumea... nu sa-mi spuna 1500€... cu mecanicii auto, m-oi descurca eu, ca doar si ei beau bere, nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 http://www.leasing-auto.ro/Motocicletele,-...ani/leasing/36/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 bai ai dreaqu cu asigurarile lor cu tot....ei vor sa faca asigurari fara sa aiba vreun risc,eventual dupa ce iti asiguri la ei si dai banii ,daca se poate sa ti masina sau motorul in vitrina si nu cumva sa respiri langa ea ca se face condens si rugineste ceva pentru care ar da despagubiri...deci,nici macar sa nu te uiti la ea ca dispare luciul si creste riscul de a plati ei daune....hai ca sunt de groaza...asa cum ei ne impun 1000 de kestii ar trebui si legislatia sa le impuna niste conditii minime pentru despagubiri care sa aduca a putin bun simt...nu doar sa ceara 875% pe an prima de asigurare si (eventual) sa nu iti dea nimic daca se poate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 (editat) da..... as adauga ca ASTRA, nu-s asa de ok cum suna din descrierea de mai sus... si ca percep obligetoriu 20% franciza la furt si vro 10% la dauna-accident... si IN PLUS se afla si in lipsa de lichiditati DECI imposibilitate de plata a dunelor totale sau partiale... deci dai mai putin dar... TE ALEGI CU NIMIC Editat Mai 18, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Se mai face asigurare CASCO la persoanele sub 18ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 mare porcarie cu astra asig...ca si patzit...nu sfatuiesc pe nimeni sa isi faca asig la ei... dak ar fi in pana de likiditati poate ca isi pot reveni...dar la ei este vb de politica de firma...asa sunt ei...rau platnici...si nu cred ca vrei sa te afli la inceput de sezon...sa dai de asfalt...si sa iti zica astra sa iti faci tu moto...ca iti dau ei banii...si apoi sa uite de tine... vreti ceva concret...promt...care nu fac figuri ptr zgirieturi...tiriac... decit sa dai cu 15% mai putin si sa nu iei nimic...sa iti strici si sezonul moto...mai bine meri cu ekipa platitoare,in caz ca se intimpla...bineinteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mendex Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 (editat) am si eu mai multe intrebari legate de casco la un scuter de 50 cam cat costa? la ce firma e mai bine sa ma duc scuterul vreau sa il iau sh, in caz de furt se plateste suma de pe contractul de vanzare -cumparare? Editat Mai 21, 2007 de Mendex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x_364 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) Pentru o estimare la un CASCO la mai multe firme de asigurari merge cat de cat siteu asta. Nu stiu sigur cat de exact e dar macar iti da o vaga idee. Calculatoru se ia dupa valoarea asigurata nu dupa bunul asigurat deci o sa apara ceva schimbari cand ajungi la fatza locului. http://www.asigur.com/casco-online.php Am gasit un calculator si la omniasig bazat pe acealasi principii http://www.omniasig.ro/new/calculator_casco.php Editat Iunie 4, 2007 de x_364 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate