Sari la conținut

Grupul posesorilor de SuzukiGS500

Thomas
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mi-am luat plasticu' pe 1.11.

Cum prind ocazia (timp) sar pe ea. Ieri si azi am calarit-o in draci. Maine sper sa fie tot uscat.

Pana sa va pun o intrebare, multumiri lui Hellicks si lui Larry pt. bare si oglinda.

Iar acum, unde sa o duc la un service? Nu are o problema anume - cel putin eu nu-mi dau seama - dar o vreau vopsita / curatata / verificata / reglata / etc...

Sugestii? ...pls!

s. :drink:

Vorbeste cu mao san pentru toate operatiunile mentionate . Da-i cautare dupa user si da-i un pm :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Suna-ma maine pe la 12.30 si iti zic exact daca am pe stoc. 0727 285 805

Sau daca ti-e mai usor, treci pe la unul din magazinele noastre situat pe Sos. Cotroceni Nr19 (vis-a-vis de cladirea INTERAMERICAN).

Si eu m-am lovit de aceeasi problema acum cateva saptamani si am rezolvat pana la urma.

Link spre comentariu

Iar acum, unde sa o duc la un service? Nu are o problema anume - cel putin eu nu-mi dau seama - dar o vreau vopsita / curatata / verificata / reglata / etc...

Salut,

Eu pe 20 am fost la service-ul Suzuki, pt revizia de 1000 km. Revizia m-a costat 240 RON (schimbat ulei + filtru + garnitura, degripare, strans lantul, strans cablu ambreiaj)

A durat cam o ora toata taravura. Am pus si niste intrebari, la revizia de 6k se mai curata si filtrul de aer, care te costa manopera pt 20 minute (asta n-am mai intrebat :lol:).

S-a oferit sa-mi curete si lantul (curatat, uns, etc), costa vreo 60 RON operatia.

Si cica poti sa-ti parchezi si mototcicleta peste iarna la ei, 100 RON/luna.

Poti sa suni la nr asta: 266.50.01, dar nu stiu daca o sa poata sa-ti dea raspunsuri corecte, mie la telefon mi-au zis ca revizia costa cam 4 milioane.

Link spre comentariu

Salut,

Eu pe 20 am fost la service-ul Suzuki, pt revizia de 1000 km. Revizia m-a costat 240 RON (schimbat ulei + filtru + garnitura, degripare, strans lantul, strans cablu ambreiaj)

A durat cam o ora toata taravura. Am pus si niste intrebari, la revizia de 6k se mai curata si filtrul de aer, care te costa manopera pt 20 minute (asta n-am mai intrebat :lol:).

S-a oferit sa-mi curete si lantul (curatat, uns, etc), costa vreo 60 RON operatia.

Cam scump service-ul la suzuki....tot ceea ce ti-au facut ei, puteai sa faci si singur ca sunt operatii simple, si ieseai cu cel putin 1 mil mai eftin.

Link spre comentariu

Salut,

Si cica poti sa-ti parchezi si mototcicleta peste iarna la ei, 100 RON/luna.

Poti sa suni la nr asta: 266.50.01, dar nu stiu daca o sa poata sa-ti dea raspunsuri corecte, mie la telefon mi-au zis ca revizia costa cam 4 milioane.

multam. o sa-i sun maine. revin.

s.

Link spre comentariu

Cam scump service-ul la suzuki....tot ceea ce ti-au facut ei, puteai sa faci si singur ca sunt operatii simple, si ieseai cu cel putin 1 mil mai eftin.

Era prima revizie, motorul e nou (1000 km ;)). Si cum e prima motocicleta si nici nu am prea multe cunostinte cu motociclete, prefer sa o fac acolo unde trebuie. Lantul de curatat/uns incerc sa o fac singur, sper sa si reusesc (dar la primavara, acum chiar am bagat-o la hibernare :lol:).

Link spre comentariu

Era prima revizie, motorul e nou (1000 km ;)). Si cum e prima motocicleta si nici nu am prea multe cunostinte cu motociclete, prefer sa o fac acolo unde trebuie. Lantul de curatat/uns incerc sa o fac singur, sper sa si reusesc (dar la primavara, acum chiar am bagat-o la hibernare :burnout:).

Salut, nu stiam ca e prima revizie.

Despre cum se curata si unge lantul da un click AICI (click aici)

Acolo scrie si ce se folosete pentru aceasta operatie.

Exista si alte service-uri unde daca cumperi uleiul de la ei, schimbul e gratuit.

Sper sa te ajute link-ul.

Bafta, si cat mai multi km fara incidente neplacute.

PS: baga o poza cu mobra

Link spre comentariu

Pana sa va pun o intrebare, multumiri lui Hellicks si lui Larry pt. bare si oglinda.

HIP-HIP URAAA! Tre' sa'l uzi, frateeee! Las' ca imi vine motorishca de afara si ne vedem pe asfalt :D Pana atunci :burnout: !!! Asfalt uscat, cat mai e vreme!

attachmentid=128362]

Asa ceva nu este un lucru normal, si devine din ce in ce mai revoltator, motiv pentru care l-as ruga pe autorul manoperei sa ma contacteze ca sa bem pana cadem pe spate amandoi... ;) VREAU SI IOOOOO!

Link spre comentariu

Te-ai gandit ca poate lumea nu stie daca se potrivesc de Aprilia sau nu ? vezi la sectiunea 125 cm ce dimensiuni la cauciucuri au Apriliile si apoi le compari cu cele din talonul tau. Sau da o raita pe net. Daca vrei o roata noua, da-mi un tel ziua (12-19) la 0727 285 805 si-ti zic cat costa.

@candro - Continental Avenue - 450 ron ; Pirelli MT75 - 530 RON, etc

Si te sfatuiesc sa folosesti intai de toate optiunea Search pentru a gasi raspunsuri :burnout:

Link spre comentariu

salutare tuturor

Am si eu un GS500E si-mi trebuie o baterie 12V 12A si 13.5cm lungime (ca aia este cea care "doare")

help

VORBESC AZI CU UN AMIC SI REVIN MAINE CU UN RASPUNS (CRED CA LA "CARANDA" CA-I MAI IEFTIN)

Link spre comentariu

Imi poate spune cineva cat prinde un GS cu a I-a, a II-a, etc? mersi

Nu mai stiu exact c-o trecut ceva vreme... :bow: parca aprox 70 1-a si vreo 110 a 2-a??? Stiu ca la Bandit e cam 80 1-a si 120 a 2-a. :bow:

Link spre comentariu