cristian78 Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 totusi asta nu e comportamentul normal. Sigur ai gunoaie in carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flusturel Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 as vrea sa va urez seara buna dar pt mine nu prea este. fusei la o plimbare azi, am parcat motorul si am plecat sa beau un suc. cind ma intorc am observat ca imi lipseste oglinda st. ma uit mai bine lipseste si dr. incep sa injur. casc ochii suparat - si vad ca cretinii mi-au rupt suportul de infiletare a oglinzii dr cind au tras de ea. are cineva pe acasa o maneta de frina busita dar care are partea din spate cu suportul de infiletare oglinda intreg, sau stiti pe cineva care are, spuneti si mie. chiar nu vreau sa cumpar toata maneta pentru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 as vrea sa va urez seara buna dar pt mine nu prea este. fusei la o plimbare azi, am parcat motorul si am plecat sa beau un suc. cind ma intorc am observat ca imi lipseste oglinda st. ma uit mai bine lipseste si dr. incep sa injur. casc ochii suparat - si vad ca cretinii mi-au rupt suportul de infiletare a oglinzii dr cind au tras de ea. are cineva pe acasa o maneta de frina busita dar care are partea din spate cu suportul de infiletare oglinda intreg, sau stiti pe cineva care are, spuneti si mie. chiar nu vreau sa cumpar toata maneta pentru asta Man, salutare! Am patit si eu o treaba nasoala cu suportul respectiv... slabe sanse sa gasesti (sorry!), dar poti apela la un nene strungar, care in max o ora iti face unul nou-nout din aluminiu. Alta optiune ar fi sa il refaci pe cel vechi (asta daca nu l-ai aruncat). Chiar daca e belit rau se poate reface prin umplere cu sudura, iar apoi shlefuire, filetare, etc. Daca te pot ajuta, da un semn: 0723.54.14.14. Bafta mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 as vrea sa va urez seara buna dar pt mine nu prea este. fusei la o plimbare azi, am parcat motorul si am plecat sa beau un suc. cind ma intorc am observat ca imi lipseste oglinda st. ma uit mai bine lipseste si dr. incep sa injur. casc ochii suparat - si vad ca cretinii mi-au rupt suportul de infiletare a oglinzii dr cind au tras de ea. are cineva pe acasa o maneta de frina busita dar care are partea din spate cu suportul de infiletare oglinda intreg, sau stiti pe cineva care are, spuneti si mie. chiar nu vreau sa cumpar toata maneta pentru asta nasol . cu asta ai descoperit ca sunt 2 tipuri de hotzi, unii deshteptzi si altii puternici. sorry man , si bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Salut! Sunt o noua posesoare de Suzuki GS500E. Deocamdata doar 1500km...dar lucrez la asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Helau si bine-ai venit, baga mare la kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 nasol . cu asta ai descoperit ca sunt 2 tipuri de hotzi, unii deshteptzi si altii puternici. sorry man , si bafta. Bine ai venit! Cum te descurci cu cricul central ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Bine ai venit! Cum te descurci cu cricul central ? Probabil f bine, daca a prins smecheria. Cu cap, nu cu forta, like all smart girls. Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Multumesc pentru urari ....bine v-am gasit. Cu cricul central destul de greu..... ...stiu ca tine de tehnica si nu de forta....dar inca n-am prins tehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Multumesc pentru urari ....bine v-am gasit. Cu cricul central destul de greu..... ...stiu ca tine de tehnica si nu de forta....dar inca n-am prins tehnica Preferabil sa fie scoasa din viteza. Prinzi cu mana mansonul stang al ghidonului (virat catre stanga). Cu dreapta prinzi manerul de care se tine pasageru. Te urci cu piciorul stang pe cricu central si te lasi cu toata greutatea corpului pe el in timp ce tragi concomitent de ghidon si de manerul din spate catre inapoi. Poti sa apesi si pe cricul central cu piciorul, pana se "infige" umpic in asfalt, inainte de a prinde cu mainile, pt a stabiliza motoreta. That should be it. Cu putin exercitiu se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Cu teoria stau bine.....practica ma omoara . O sa iasa pana la urma...nu ma las eu asa usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Fa exact cum ti-a zis Banditu, dar incearca cu mana dreapta sa tragi de scara pe care isi tine pasageru picioru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 (editat) Daca ai mainile mai scurte poti prinde si de sub scaun, de bara din cadru din spatele carenei laterale spate. Deocamdata doar 1500km...dar lucrez la asta... Iti imprumut o bormasina? Editat August 29, 2006 de brainwash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 (editat) Iti imprumut o bormasina? tare asta @monitz: welcome! Vreau sa-mi fac si eu schimbul de ulei la Suzi si nu stiu cati litri intra. Intra mai mult de 2 litri? Editat August 29, 2006 de Thot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monitz Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Daca ai mainile mai scurte poti prinde si de sub scaun, de bara din cadru din spatele carenei laterale spate. Iti imprumut o bormasina? Numai daca prinde 100km/ora tare asta @monitz: welcome! Vreau sa-mi fac si eu schimbul de ulei la Suzi si nu stiu cati litri intra. Intra mai mult de 2 litri? Nu prea stiu sa-ti spun. Cel de la care am luat-o tocmai facuse schimbul de ulei. Eu doar am mai completat cand a fost nevoie... Nu ma luati asa tare cu intrebarile....cred ca mai repede am nevoie de sfaturi decat sa dau eu la altii.... Am motocicleta de abia 3 saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 tare asta @monitz: welcome! Vreau sa-mi fac si eu schimbul de ulei la Suzi si nu stiu cati litri intra. Intra mai mult de 2 litri? daca nu schimbi filtrul - intra 2,6 l daca schimbi si filtrul - intra 2,9 l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 (editat) Vreau sa-mi fac si eu schimbul de ulei la Suzi si nu stiu cati litri intra. Intra mai mult de 2 litri? Intra cam 2.6 (in carte 2.9) cu tot cu filtrul de ulei schimbat. Fara schimbarea filtrului iti ajung 2, dar nu e recomandabil, mai ales ca e vreo 200k un filtru nou. Eu am pus Castrol RS4 (cred ca full-sintetic) acum cateva luni, dar dupa turul tarii mi l-a mancat aproape pe tot, asa ca acum am pus Valvoline semi-sintetic. Unde mai pui la socoteala ca e la nici jumatate de pret. (Valvoline 200k litrul, RS4 >500k). Editat August 29, 2006 de brainwash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Filtru si alte multe piese pentru Suzuki gasiti la Autonet. Am un prieten aici in Satu Mare (BanditNo.1 de pe forum) care lucreaza la Autonet SM, si el mi-a dat informatia asta. De acolo mi-am luat si eu filtru de ulei, a costat 172.000 lei, este Champion, exact ca si cele din Louis. Partea buna e ca mergi, ti-l aduce din magazie, l-ai platit si mergi cu el acasa si nu mai tre sa astepti. Partea proasta e ca nu are o-ring, deci va trebui sa pui garnitura veche, cu putin silicon sau vaselina. Despre ulei.........eu am bagat Mobil1 10W40 semisintetic. Atentie cand cumparati uleiul sa scrie pe el ca e special pentru motociclete, si nu pentru conserve. Cu schimbare de filtru (ceea ce e recomandabil cand schimbi uleiul, mai ales ca nu costa mult), eu am bagat 2,8 L. Se poate completa ulterior, daca scade cumva nivelul. Succes si aveti grija cum desfaceti surubul de la ulei.......daca se rupe ala... @monitz.....baga si tu o poza cu tine..........si cu motocicleta bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Atentie cand cumparati uleiul sa scrie pe el ca e special pentru motociclete, si nu pentru conserve. Si daca bag de masina ce se poate intampla? @toti care au scris ceva: merci de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Si daca bag de masina ce se poate intampla? @toti care au scris ceva: merci de ajutor Uleiul de masina are aditivi speciali de ungere iar ambreiajul la motocicleta este umed (in ulei). Asta inseamna ca s-ar putea sa patineze ambreiajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Uleiul de masina are aditivi speciali de ungere iar ambreiajul la motocicleta este umed (in ulei). Asta inseamna ca s-ar putea sa patineze ambreiajul. Pai daca doar patineaza si nu strica nimic pe acolo... Voi ce ma sfatuiti, sa bag de masina sau sa merg sa-mi iau de moto? Eu as opta pt din ala de masina ca-l gasesc la orice benzinarie, alea de moto nu stiu de unde le pot lua astazi dupa 18.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Mai omule! daca bagi de masina e posibil sa strici ambreiajul definitiv, adica nici dupa ce o sa ii bagi ulei pentru motociclete sa nu isi revina. Eu sunt patzit , si nu mai fac decat ce spune la carte! (i-am pus odata ulei mai gros si nu i-a placut deloc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Mai omule! daca bagi de masina e posibil sa strici ambreiajul definitiv, adica nici dupa ce o sa ii bagi ulei pentru motociclete sa nu isi revina. Eu sunt patzit , si nu mai fac decat ce spune la carte! (i-am pus odata ulei mai gros si nu i-a placut deloc) Ok, am inteles. Merci. De unde iau niste ulei de moto? Sau ce tr sa scrie pe cutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 (editat) E posibil sa gasesti si la benzinariile mai mari. Eu am gasit la Mol, dar aveau doar ceva super-racing, scump, si nu se potrivea la GS oricum. Incearca la magazinele de piese auto sau daca e ceva magazin specializat pe uleiuri auto. Pe cutie trebuie sa fie desenata o motocicleta si/sau sa scrie for motorcycles. Vanzatorul stie... Eu am gasit Aral si Valvoline la preturi bunicele, Valvoline pare chiar sa aiba ungere mai buna. Editat August 29, 2006 de brainwash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Gandeste-te ca uleiul care il bagi in motocicleta e facut pentru motoare care lucreaza la turatii muuult mai mari decat cele de la masina. Asa ca nu e prea sanatos pt motor. Mai bine mai asteapta o zi decat sa faci o prostie. Daca vrei sa te tina tre sa si ai grija de el. Iar.........la Autonet ar trebui sa gasesti. La benzinarii si din astea mai greu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate