Hannibal Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Io m-am cam saturat de Han... e ok iarna, dar deja vineri am murit de cald ( si cand am incercat sa-mi dau tricoul jos a tipat Ninja la mine ) Sa nu mai vorbim ca motoarele sunt sus, la mama draq, si se poate umbla la ele... Ultima data cand am fost in zona, asta toamna, ne-au umblat negrii la ele, mie mi-au consumat bateria cu claxonul, iar lui Pera i-au furat capacul de la rezervor So, o terasa ar fi mult mai potrivita, nu ne gandim la eventuala migratie? Mi-ar placea sa mergem in baza sportiva din Tei, e frumos, racoare vara, preturi mici la cico si la bere, AVEM MOTOARELE IN FATA OCHILOR TOT TIMPUL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Bine zis ... saritzi cu propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 baza sportiva din Tei Cam departe. Numai daca vin motorizat. Si daca vin motorizat nu beau. Si daca nu beau n-am cum sa ma fac prashtie. Si daca nu ma fac prashtie nu ma distrez. Pai da' sa ne le f.uti muma-n c.ur de paradoxuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 Cam departe. Numai daca vin motorizat. NO SHIT! Stii cat de departe e Militari-ul fata de baza? Ce daca vii mo(ni)torizat? Credeam ca tocmai asta e placerea. Bere poti sa bei linistit la intruniri - cand scapi si te faci prastie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Io,unul, sunt de acord. E aprope de mine si asa poate mai ajung si eu sa joc un basket. In plus, zona nu e considerata drum public si militienii pot sa ne pupe in c... Exista un singur impediment, iesirea se poate face numai prin 2 porti si dupa ce se duce vestea ca se aduna acolo 30 de motoare, garcealaii ne pot astepta cu fiola la iesire sau cu control la acte Evident, cei care ne stim cu musca pe caciula putem iesi cu fiarele impinse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Si eu as opta pt schimbare da' Studentescu e pt zi/ seara/ in timpul sapt 1ora -2 la un suc dupa o plimbarica, nu se pot face monstruozitati de chefuri, totusi eu zic sa va mai sacrificati o tura in Han sapt viitoare ca va merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Mi-e frica sa ma gandesc la ce-o sa iasa in han vineri !!! Si in alta parte unde se poate iesi yo cred ca Beraria Germana e super_tare: loc de parcat(cu paznic) , nu e scump, se poate manca, au terasa si in interior e mult loc, nu e fum deloc sunt mese mari au pana si orchestra cu ce muzica vreti voi si noaptea poti sa dansezi cat vrei!!! plus ca berea nefiltrata la halba de 1L e 75de mii si e bbbbbuuuna rau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 nu e rea sugestia cu beraria germana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 1litru = 75k ... -> 0.5 (cat o sticla) = 37.500 lei hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 bai baiazide fitz'ar matematica de ras ... scumpa rau, mi-ai stricat keful de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Sustin propunerea cu Beraria Germana. Dupa Hanu' cu Tei de vinerea asta. of course! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 pentru don Leoncio:nu cumva umlai acum catziva ani prin Fire Club?destul de des? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 pentru don Leoncio:nu cumva umlai acum catziva ani prin Fire Club?destul de des? Mergeam cu Joe Black destul de des. Dar suntem off-topic. Daca ne stim, da-mi un Personal Message. Daca iti datorez cumva bani sau scuze sa stii ca ma confunzi si eu nu am fost in viata mea in Fire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 încă e rece pentru teasa de la Becker-Brau...dar pe viitor nu e deloc rea propunerea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 (editat) E nasol ala Beraria Germana..din punctul meu de vedere ..... 1. E la 5 min de mine.. cu motoru..nici nu apuc sa ma bucur de drum... 2. Atentzie la caini (si nu daia rosii ), serios vorbind... acu 2 ani am facut un triplu salt pe la vreo 60 km/h de la o javra ce mi-a intrat in roata fatza din lateral.... 3. CHIAR E PREA MULTA BERE ACOLO!!!! DEABIA ASTEPT SA SE FACA VARA CA TARE FRUMOS E LA O TERASA FIE EA SI BERARIA GERMANA Editat Martie 21, 2005 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Aprob ideea lu' Toni. Pe de alta parte s-ar putea sa nu gasim loc vineri seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 21, 2005 Admin Share Postat Martie 21, 2005 Servus.. Acum vreo trei ierni,pe un ger de crapau pietrele am fost la Becker Brau(cu masina evident). Si stind la masa m-au chemat afara pe mine si pe un alt client spunindu-ne ca ne-au spart masinile!! El: Passat,i-a spart geamul lateral spate si i-au luat nu stiu ce geanta. Eu:Audi Avant,nu lasasem nimic in masina dar mi-au spart luneta haionului si mi-au luat frumusete de subwoofer!! Desi nu se vedea nimic de afara,mi-au spart-o la plezneala! Mi-au facut o paguba destul de mare( vreo 500 iepuroi..). Culmea,ospatarii mi-au spus dupa aia ca se intimpla frecvent!! Cind am intrebat responsabilul de ce nu au paznic daca se stia lucrul acesta mi-a raspuns ca au...dar inauntru!! Sa innebunesc de nervi,nu alta! De atunci m-am jurat ca nu mai calc pe acolo,desi berea aia nefiltrata este o nebunie! Ma rog,nu are relevanta ce va povestesc au aici,vara cu terasa plina este altceva,dar am ramas cu o fobie la Becker Brau! Si sper ca ma intelegeti de ce! Multa sanatate la toti LUIGI VICOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Unde e localizata aceasta berarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 In spatele Academiei Romane, care este vis-a-vis de Palatu lu Parlamentu care este. Cum mergi spre rondul de le Bingo Ieuropa venind dinspre Parlament, faci la dreapta pe ultima strada inainte de rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 22, 2005 Autor Share Postat Martie 22, 2005 plus ca berea nefiltrata la halba de 1L e 75de mii si e bbbbbuuuna rau!!! Papusa, io intentionez sa vin motorizat si daca berea aia e buna rau am 2 posibilitati: 1. Salivez cu ochii la ea pana fac balta si cand plec alunec cu Ij-ul si-mi rup o mana 2. beau su plec calare --> dar probabil la primul colt --> E prea multa tentatie la beraria germana Offtopic Asta imi aduca aminte ca acum cateva veri, undeva pe centura, la vreo suta de metri de pitzipoancele dezbracate, munceau cativa puscariasi Imi inchipui de era in gandul lor Cam asa cred ca m-as simti io cu atata bere in juru-mi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 fiecare cu ce-l doare!! acu' nu-mi spune mie ca daca ne ducem in alta parte nu bei bere cand calaresti!! asta e!!pai asa hai sa ne ducem la o cofetarie sa bem un suc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Offtopic Asta imi aduca aminte ca acum cateva veri, undeva pe centura, la vreo suta de metri de pitzipoancele dezbracate, munceau cativa puscariasi Imi inchipui de era in gandul lor Cam asa cred ca m-as simti io cu atata bere in juru-mi. Ca o pitipoanca dezbracata langa niste puscariasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 22, 2005 Autor Share Postat Martie 22, 2005 Ca o pitipoanca dezbracata langa niste puscariasi? Ca un puscarias NF langa pitzipoance!!! pai asa hai sa ne ducem la o cofetarie sa bem un suc! Merci pentru invitatie, dar nu ies cu minore. Astept pana mai cresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Ca o pitipoanca dezbracata langa niste puscariasi? Tareeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate