ONU22 Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Sa incep cu inceputul yupii!!! Am reusit sa imi cumpar un cbr 600. km,pret,bla bla bla. Am sa va arat niste poze cu el si unde l-am dus. Sunt nespus de fericit si acum astept primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Felicitari. Este o super motocicleta. Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 Felicitari. Este o super motocicleta. Sa o stapanesti sanatos. Multuesc,pt urari,An nou fericit la totii si sa ne vedem cu bine pe asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Putine sunt dinastea la noi. Imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 frumoasa jucarie,sa ai grija de ea si de tine La Multi Ani tuturor sa fi-ti sanatosi,la cat mai multi km in anul ce tocmai a venit,asfalt uscat si drumuri bune everyone PS:Este o adevarata moda cu moto in casa,cred ca e super sentimentul ala dimineata cand faci ochi sa dai nas in nas cu nebuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Sa incep cu inceputul yupii!!! Am reusit sa imi cumpar un cbr 600. km,pret,bla bla bla. Am sa va arat niste poze cu el si unde l-am dus. Sunt nespus de fericit si acum astept primavara. felicitari pt achizitie, s-o alergi sanatos si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 frumos motor, stare originala, pune crashpad-uri, schimba toba si e perfecta. asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Sa incep cu inceputul yupii!!! Am reusit sa imi cumpar un cbr 600. km,pret,bla bla bla. Am sa va arat niste poze cu el si unde l-am dus. Sunt nespus de fericit si acum astept primavara. Frumos motor,cati mai multi km si asfalt uscat numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Sa te trezesti zilnic pana la primavara cu asa ceva langa tine.. Arata foarte bine, cat mai multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 superba,s-o stapinesti sanatos! La ce etaj stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 Multumesc mult de tot pt urari,citeam in fiecare zi acest topic si ma gandeam cand am sa postez si eu, sa primesc urari de la voi.Uite ca am primit.VA MULTUMESC!!! --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 17:55 -------------Sa raspund la intrebarile de mai sus. Stau la etajul 2,dar am prins curaj cand am citit pe forum,ca un baiat l-a urcat pana la 8. Toba are, remus. si crashpad-uri vreau sa ii pun,daca are cineva un sfat de unde sa le i-au. Acum mai pun cateva poze, ca de am prins gustul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 super faina. ai grija de ea ca eu nu am avut si dupa ce am patit ce am patit am inceput sa realizez ce boboc de motocicleta am avut. ai grijaX1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 felicitari pt achizitzie... sa ai parte de ea in legatura cu crashpadurile iti recomand LSL sunt cele mai folosite La multzi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Felicitari pt achizitie este foarte frumoasa mobra....ma bucur ca nu`s singuru care`si duce moto in casa la un moment dat am avut 2 moto in camera shi acuma am una ... bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 frumoasa motoreta ce imi place poza aia cand urcati motoru pe scari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Super motorul!!! dar ai grija cu burnout-urile in camera ... sa nu trezesti veciniii!!!!!! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Superba motocicleta, sa o stapanesti sanatos omule, cunosc senzatia si fericirea care e in tine la primul motor cumparat si mult visat.. Referitor la buloane, sa nu te gandesti sa iei ceva "trendy" gen rizoma, sunt mici, pune ceva de genul Puig.. orienteaza-te sa nu fie nici urat estetic dar sa fie si folositoare. Felicitari incaodata, e superba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Din ciclul "Mi-am urcat motoru in casa" va prezint si eu Ninja carata 4 etaje ...ENJOY colac peste pupuza dupa ce ca e santier in casa am mai bagat-o si pe ea,dar nici nu puteam sa repar la ea pe cimentu din scara blocului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Foarte tare altii stau la curte si nu sunt in stare sa-l bage in casa ... da chestia aia ce cauta in casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 saracu e timorat , i-am transformat spatiul in service, daca il vezi cum se uita la ce e in sufragerie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 shi eu shi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 nu-i asa ca nu-ti mai trebuie standeru' ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2008 Multumesc pt urari.Acum i-am pus si husa,ca de,sa nu-i fie frigut.Si azi am rezolvat si cu numerele de inmatriculare B-22-XNU Sa vina asfaltul uscat mai repede si sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 bah, dar in garsoniera ar incapea o motoreta? ca tare ma bate un gand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 la voi la MC2 acolo cred ca merge sa ne si plimbam cu ele pe culoar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate