Sari la conținut

Sa Imi Bag Picioarele In Ea De Viatza


Baiazid
 Share

Postări Recomandate

Pe cat de mult injuram la inceput traficul aglomerat din Bucuresti, pe atat de mult imi place acum, fie din postura de motorist, fie de sofer. In orice oras exista exceptii, de acord, dar ca imagine de ansamblu, in Bucuresti eu consider ca se merge corect. Rapid, viteza, agresiv, dar corect. Niciodata nu m-am trezit cu vreunul in fatza intrat din lateral sau plecat de pe loc sau sa ma impinga de pe banda pentru a ocoli vreo groapa... Comparativ cu alte orase, unde doar viteza mica de derulare a fenomenelor previne cresterea vanzarilor la service-uri. Ca tehnici de iesire din starea de "omul invizibil", adaug metoda de "baleiere cu faza lunga a farului a oglinzilor laterale ale "dusmanului" din fatza, prin plimbarea din stanga in dreapta a aceleiasi benzi. Astfel devenitzi si vizibili si castigatzi si "respectul" "dusmanului" din spate care ar vrea sa va ocupe banda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu am nimic cu cei din PH dar cand intri in Jud PH incepe lumea sa depaseasca fara semnal .... chestii de astea. Deci nu numai in Buc.

Trebuie sa recunosc ca, spre rusinea mea, in oras fac mai mereu manevre fara semnal...dar intotdeauna ma asigur ca nimeni din jurul meu nu poate fi surprins de manevra astfel incat sa ma poata atinge.

La semnal sunt cam "zgarcit" pentru ca becurile consuma " in mod nejustificat " :( curent :P .Si la mine pe moto curentu'-i scump :) Mai bine il pastrez pentru scanteie, far si stop . :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...