IceLord Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2008 Cred ca filmuletul acesta spune cat 1000 de cuvinte(poate unii dintre voi l-ati mai vazut dar cred ca se potriveste perfect in acest topic): Pe mine ma sparge filmul asta de fiecare data cand ma uit la el il am si pe pc si ma mai uit aproape zi de zi la el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Cred ca filmuletul acesta spune cat 1000 de cuvinte(poate unii dintre voi l-ati mai vazut dar cred ca se potriveste perfect in acest topic): Da,este excelent facut !! Asa ar trebui sa mergem si noi la intruniri,sper sa apuc ziua aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Da,este excelent facut !! Asa ar trebui sa mergem si noi la intruniri,sper sa apuc ziua aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 Numa pentu LIVE BY IT ar trebui sa fim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) Da,este excelent facut !! Asa ar trebui sa mergem si noi la intruniri,sper sa apuc ziua aia * Pai si cine ne opreste? Anul asta incep al doilea sezon moto din viata mea, de fapt, ...l-am inceput. Ieri! Mi-am dat seama inca o data ca nu ma simt deloc in siguranta si nu imi e deloc placut sa ma dau prin oras. (asa ca am dat o tura pana la Pustnicu...). Ce vreau eu sa zic acuma este ca dupa ce intram in sezonul cald (definitiv ) nu ma mai gandesc decat la drumuri in afara orasului, mai lungi, mai scure, cum or fi, dupa posibilitati. Asa ca daca ne anuntam din timp aici, ...everybody may join in! Editat Ianuarie 27, 2008 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 * Pai si cine ne opreste? Anul asta incep al doilea sezon moto din viata mea, de fapt, ...l-am inceput. Ieri! Mi-am dat seama inca o data ca nu ma simt deloc in siguranta si nu imi e deloc placut sa ma dau prin oras. (asa ca am dat o tura pana la Pustnicu...). Ce vreau eu sa zic acuma este ca dupa ce intram in sezonul cald (definitiv ) nu ma mai gandesc decat la drumuri in afara orasului, mai lungi, mai scure, cum or fi, dupa posibilitati. Asa ca daca ne anuntam din timp aici, ...everybody may join in! I-a intra un pic pe Yamaha Virago Zone si vezi ca se pregateste ceva de vreo 2200 de km in mai prin tara timp de 10 zile, esti bine venita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) * Pai si cine ne opreste? Anul asta incep al doilea sezon moto din viata mea, de fapt, ...l-am inceput. Ieri! Mi-am dat seama inca o data ca nu ma simt deloc in siguranta si nu imi e deloc placut sa ma dau prin oras. (asa ca am dat o tura pana la Pustnicu...). Ce vreau eu sa zic acuma este ca dupa ce intram in sezonul cald (definitiv ) nu ma mai gandesc decat la drumuri in afara orasului, mai lungi, mai scure, cum or fi, dupa posibilitati. Asa ca daca ne anuntam din timp aici, ...everybody may join in! Ma refeream la felul in care merg,ordonat adevarat stil de cruiser,calm. fara graba,putine toale pe ei,braincap:hug: Editat Ianuarie 27, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 (editat) MORE BAD ASS! http://www.youtube.com/watch?v=QkjSHDnqD9o http://www.youtube.com/watch?v=58StMZvJJd0 And american classic cars! Editat Ianuarie 27, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) Am scos ieri motoru,prima data pe 2008,cativa km sa se mai incarce bateria si sa se dezmorteasca pistoanele. Parca am renascut,misto senzatia,drog curat Sa vina caldurica ca tampesc de tot mergand cu conserva prin Buc. Editat Ianuarie 29, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Am scos ieri motoru,prima data pe 2008,cativa km sa se mai incarce bateria si sa se dezmorteasca pistoanele. Parca am renascut,misto senzatia,drog curat Sa vina caldurica ca tampesc de tot mergand cu conserva prin Buc. Dupa ce m-am drogat cu filmuletele alea cu Harley-uri , m-am uitat pe geam, am cititit cele scrise de tine , am mers pina-n garaj si mi-am admirat motorul Probabil va trebui sa astept un pic mai mult ca tine, pina-i dau un gaz ca stau printre Alpi Simbata expo moto Wiena! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 adevarul este ca chopperele , custom-urile si cruiserele sunt esenta a ceea ce numim motoreta....intotdeauna un lucru simplu iti va incinta sufletul , te va bucura....fara carene , fara 300 pe ora,fara pozitii obositoare cel mai mult imi place cx 500 custom de la honda.... profil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Pe mine ma sparge filmul asta de fiecare data cand ma uit la el il am si pe pc si ma mai uit aproape zi de zi la el! LIVE BY IT !!! Tare de tot filmuletzul. Pt asa ceva traiesc!!! Vorbesc despre sentimentul de LIBERTATE creat de mersul pe doua rotzi si de "virusul" acesta numit MOTOCICLISM , care creaza dependentza printre multi dintre noi . ps: RESPECT tuturor celor care gusta din plin acest sentiment !!! Aaaaa, era sa uit, am reusit sa-i transmit si nevestei acest "virus" anul trecut. Drept dovada ia uitatzi ce cadou am primit de ziua mea: este un tablou din prima noastra calatorie mai lunga (Cluj-Balaton si retur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 dupa cum am zis ma voi intoarce si voi arata de ce am ales acest "STIL DE VIATA" asa arata inainte --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 22:40 -------------asa arata acum si inca mai lucrez la ea --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 22:42 -------------........................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 Da,este excelent facut !! Asa ar trebui sa mergem si noi la intruniri,sper sa apuc ziua aia Si eu sper sa apuc nu numai o zi cel putin un milion! --- Mesaj completat în 17 Feb 2008 00:07 ------------- dupa cum am zis ma voi intoarce si voi arata de ce am ales acest "STIL DE VIATA" asa arata inainte <small>--- Mesaj completat în 16 Feb 2008 22:40 -------------</small><br/>asa arata acum si inca mai lucrez la ea <small>--- Mesaj completat în 16 Feb 2008 22:42 -------------</small><br/>........................... VALELEU!Nice work!Spor la ce mai ai de facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 pai acum lucrez la aripa spate , sa , urmeaza aripa fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 pai acum lucrez la aripa spate , sa , urmeaza aripa fata Usor usor iasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 uite , zic si eu imi plac chopperele, (de ce?) nu stiu sigur.. dar de fiecare data cand pasesc pe langa unul, simt ceva de genu (ciudat nu?) , cateodata aplec capul si merg mai departe, mie jena ca nu stiu mai multe despre ele (intruderu de 1800 de la "targ", e ok omu), sau parca o dorinta absurda de a "inaripa" unul..nu cred ca e un "avant" de 18 ..si parca e tot mai departe momentul in care voi "inaripa" calutul negru mat, dar pana atunci bat forumurile la pas, si ascult ..lumea zice bine, si feelingu' de aici e ok, ...imi place .. sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
llucianf Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Dintre toate motoarele ce se ezicsta imi plac doar chopperele/cruiserele pen'ca emana spiritul ala flower power: rock'n'roll & freedom, 'stick it to the man', all those good stuff ya know. Bibliografie suplimentara pt stickittothemaniosis, boala mea preferata gasiti aici: stickittothemaniosis De cate ori vad cate unu pe chopper intru in rezonanta. Apropo eu cu viroaga mea de 125 ma calific la categoria chopperist ? Sau doar la subcategoria 'batrinet sperante' ? (erea sa zic tineret da nu mai e cazu) Editat Iulie 24, 2008 de llucianf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 S-ar putea sa fie mult mai "freudiana" treaba... Prin anii 70-80 japonezii au comandat un studiu in care un numar mare de persoane care n-aveau nici o treaba cu motociclismul erau pusi sa aleaga intre siluetele mai multor categorii de motociclete - majoritatea au ales forma clasica gen Harley-Indian. Asta i-a facut pe ei sa inceapa constructia de cruisere. Poate ca avem forma asta in subconstient sau se leaga de ceva - forme naturale, cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 De asta imi plac mie chopperele: Asta este chopperul meu custom supre tuning Harley Davidson inspirat de mega filmul Live by it : Live by it este un film idiot care nu are nici o legatura cu chopperele ci cu marketingul HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 24, 2008 Autor Share Postat Iulie 24, 2008 Dintre toate motoarele ce se ezicsta imi plac doar chopperele/cruiserele pen'ca emana spiritul ala flower power: rock'n'roll & freedom, 'stick it to the man', all those good stuff ya know. Bibliografie suplimentara pt stickittothemaniosis, boala mea preferata gasiti aici: stickittothemaniosisDe cate ori vad cate unu pe chopper intru in rezonanta. Apropo eu cu viroaga mea de 125 ma calific la categoria chopperist ? Sau doar la subcategoria 'batrinet sperante' ? (erea sa zic tineret da nu mai e cazu) Esti de-al nostru, ai microbul si asta conteaza!!! De asta imi plac mie chopperele: Asta este chopperul meu custom supre tuning Harley Davidson inspirat de mega filmul Live by it : Live by it este un film idiot care nu are nici o legatura cu chopperele ci cu marketingul HD. Eu personal cred-ca la gagici le place mult sa fie langa baietii cu motoare , credeti-ma, vorbesc din proprie experienta! Mai nou sotia la unu imi face propuneri si pot sa ma laud ca nu e prima ) , voi a-ti avut parte de vreo propunere?!?! Pentru mine tot ce conteaza e calatoria in sine pe MOTOR si dupa aia restul ! Iar filmul LIVE BY IT are el ceva esenta in el dar pacat ca se termina cu o emblema...... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate