01-BPM Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 bun venit in comunitate Miki! fara evenimente neplacute numai bine si drumuri mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Va salut. Urmaresc de ceva vreme acest forum, insa nu demult m-am facut proprietar de motocicleta, mai precis doar din decembrie 2009. Nu am cine stie ce experienta pe motociclete mari, avand doar un amarat Simson de 50 cm3 prin anul 2000, iar apoi doar un scooter Keeway . Deci cu toate ca am deja 35 de ani impliniti, sunt incepator de-a binelea. Daca nu o sa va deranjez, cu timpul sper sa putem organiza iesiri in comun, deoarece pozele prezentate la albumul foto sunt mai mult decat convingatoare. Motocicleta este un Suzuki Bandit 600 din anul 2000. Dar sa vorbeasca imaginile. Numai bine, Miki. Frumoasa jucarie! Bun venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Bine ai devenit motociclist, Miki ! Ne vedem pe "sosele" , respect! IBU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emaudiorevo Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Multumesc pentru urari. In sfarsit "mi-am luat pe nume", astazi eram dupa placuta de inmatriculare. Deci daca veti intalni un bandit albastru cu nr. BH-10-EEU, sa stiti ca Miki va saluta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNaddd Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 In sfarsit mi`a fost validat contu In primul rand , Buna tuturor . Dani ma numesc Nu am motor , dar ..azi , mi`a zis taicameu ca ii de acord sa ma ajute cu cv $ ) ..si anu viitor imi va lua sigur .Oricum , e bine ca e de acord #:-s .Cat m`am macinat cu chestia asta 8-| In cocluzie , sunt foarte fericit > . Din nou .. va salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 In sfarsit mi`a fost validat contu In primul rand , Buna tuturor . Dani ma numesc Nu am motor , dar ..azi , mi`a zis taicameu ca ii de acord sa ma ajute cu cv $ ) ..si anu viitor imi va lua sigur .Oricum , e bine ca e de acord #:-s .Cat m`am macinat cu chestia asta In cocluzie , sunt foarte fericit > . Din nou .. va salut ! Bine ai venit printre noi, sau mai bine zis bine vei veni. Sa ai bafta de viitoru' motor si drumuri mai bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izanagi Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Salut, eu sunt Ionut si "calaresc" un Bandit S negru, nr. BH-09-FBY. Imi pare bine de cunostinta. Asfalt uscat si pasarici umede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Salut, eu sunt Ionut si "calaresc" un Bandit S negru, nr. BH-09-FBY. Imi pare bine de cunostinta. Asfalt uscat si pasarici umede Asfaltul speram sa fie uscat,sa nu mai vina ploile,cat despre pasaricile umede ..Sa vina,Sa vinaaaa! Bine ai venit printre noi! Bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceaxxx Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Salut, ma numesc MIRCEA sunt nou venit pe forumul motociclism de bihor,desi sunt de vreo 4 ani posesor categoria A si cam 18 mii km la bord Salutare tuturor si poate imi ziceti si mie unde si daca se mia tine intalnirea de vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 (editat) bine-ai venit printre forumisti,apropo,fain motor Editat Iunie 5, 2010 de RaitaMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 bun venit si bafta vezi mai usor cu inclinatul in curbe, fara evenimente neplacute numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Salut, ma numesc MIRCEA sunt nou venit pe forumul motociclism de bihor,desi sunt de vreo 4 ani posesor categoria A si cam 18 mii km la bord Salutare tuturor si poate imi ziceti si mie unde si daca se mia tine intalnirea de vineri? Bine ai venit Mr. ,,Superwhitebird'' Pt locul de intalnire de vineri urmareste topicul aferent, locatia nu e intotdeauna aceeasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Salut, ma numesc MIRCEA sunt nou venit pe forumul motociclism de bihor,desi sunt de vreo 4 ani posesor categoria A si cam 18 mii km la bord Salutare tuturor si poate imi ziceti si mie unde si daca se mia tine intalnirea de vineri? Salutari si bine ai venit! Frumoasa pasarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Salut, ma numesc MIRCEA sunt nou venit pe forumul motociclism de bihor,desi sunt de vreo 4 ani posesor categoria A si cam 18 mii km la bord Salutare tuturor si poate imi ziceti si mie unde si daca se mia tine intalnirea de vineri? hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 8, 2010 Autor Share Postat Iunie 8, 2010 Salut, ma numesc MIRCEA sunt nou venit pe forumul motociclism de bihor,desi sunt de vreo 4 ani posesor categoria A si cam 18 mii km la bord Salutare tuturor si poate imi ziceti si mie unde si daca se mia tine intalnirea de vineri? Bine te-am gasit.Te-am vazut in oras de cateva ori cu motorul... foarte frumos. Sa ai parte de el.La cursul de sambata tu ai fost prntre cei mai dezavantajati din cauza motorului si staturii.Oricum te-ai descurcat bine. Sa ne vedem sanatosi pe sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Salut, ma numesc MIRCEA sunt nou venit pe forumul motociclism de bihor,desi sunt de vreo 4 ani posesor categoria A si cam 18 mii km la bord Salutare tuturor si poate imi ziceti si mie unde si daca se mia tine intalnirea de vineri? WELCOME Mircea ! Sa ne vedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Salutare tuturor! Ma cheama Mihai, am permis de vreo 2 ani, mobra mi-am luat-o acum vreo 2 luni; Sunt mandrul posesor al unei Honda Dominator (NX650) si deja am vreo 2500 km cu ea. Numai bine si sper sa ne vedem pe strazi si pe la intalniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 No ma,in sfarsit unu'cu un motor adevarat.Bine ai venit,un Padis si imprejurimi pe cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 No ma,in sfarsit unu'cu un motor adevarat.Bine ai venit,un Padis si imprejurimi pe cand? este in vara intalnirea II a dominatoristilor care va presupune un traseu mai lung care trece inclusiv prin padis. sunt convins ca pot veni si altii cu alte motoare ; sau daca en strangem cativa de aici sa mergem o zi sau 2 pe la o plimbare, cu cu casa (cortul) in spate http://www.enduromaniacs.ro/forum/viewtopi...&p=521#p521 -ca sa vezi de intalnirea asta, si eventual sa intrebui daca se poate, o sa intreb si eu daca se poate merge si cu alte mobre : numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Bine ai venit la noi pe forum, Mihai ! Superb Dominatoru'....sa-l domini sanatos si fara evenimente ! Ce an e ? E ca nou... Urmareste topicul : Intalnirile de Vineri sa ne vedem si fara casti ! Asfalt fara gropi ! Respect, IBU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Bine ai venit la noi pe forum, Mihai !Superb Dominatoru'....sa-l domini sanatos si fara evenimente ! Ce an e ? E ca nou... Urmareste topicul : Intalnirile de Vineri sa ne vedem si fara casti ! Asfalt fara gropi ! Respect, IBU ! mersi mersi domi e din '97 acum putin timp adus din italia la intalniri probabil ca voi veni, dar nu azi, pt ca am maine examen si am ft mult de invatat. vinerea vitoare in schimb...foarte probabil ca ne vedem asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprydvd Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Salutare tuturor! Ma cheama Mihai, am permis de vreo 2 ani, mobra mi-am luat-o acum vreo 2 luni; Sunt mandrul posesor al unei Honda Dominator (NX650) si deja am vreo 2500 km cu ea. Numai bine si sper sa ne vedem pe strazi si pe la intalniri. Bine ai venit Mihai nice Dominator sa-l stapanesti sanatos fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) bine ai venit...asfalt uscat Editat Iunie 12, 2010 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate