Baiazid Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Mielu, Ares, Baiazid si Radu (+ fetele) pleaca la un "mic" la Mihailesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Ca sa apar si eu in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Cristina (Miss Baiazid) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Gasca 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Dovada suprema!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 YAM YAM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 mititei aia sunt monstruosi de mariiiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 mititei aia sunt monstruosi de mariiiiiiiiii si costa 10.000 bucata (1 Leu) + ca sunt extra buni (au reteta foarte buna). La capitolul Haleala .. stie baiazid unde sa va duca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 La capitolul Haleala .. stie baiazid unde sa va duca Perfect de acord cu Baiazid! Mititei de nota 10(zece)! Drumul foarte frumos, un pic de ploaie, dar cald totusi: conditii perfecte pentru o iesire reusita! Promit sa o mai facem si alta data! Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 ce pacat ca sunt asa departe de mine las ca anu trecut cu simsonu am mancat mici pe dealu negru (daca nu gresesc) acolo unde opresc tiristii dupa ce iesi din pitesti si la noi este o locatie catre oradea cu mititei bengosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 La mici nu bate nimenea "Cocosatu", pacat ca sint asa aproape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Dealul negru rulz la capitolul mici si e drumul misto pina acolo daca nu e foarte aglomerat ... La mihailesti mananc cam o data la 2-3 zile, ieri am fost si eu acolo dar pe partea cealalta a lacului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Votez si eu cu Dealu' negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Dealul negru rulz la capitolul mici si e drumul misto pina acolo daca nu e foarte aglomerat ...La mihailesti mananc cam o data la 2-3 zile, ieri am fost si eu acolo dar pe partea cealalta a lacului Unde e dealul negru? Eu sunt dispus sa incercam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Unde e dealul negru? Eu sunt dispus sa incercam! SUnt buni la dealu' negru dar nu shtiu cat de proaspetzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 pe dealul negru sunt cei mai proaspeti pentru ca se vand cel mai rapid ... un gratar plin se vinde in maxim 15 minute, au clienti la orice ora, am mincat si la 4 AM mici acolo Baiazid, dealul negru e la aprox. 50 de km de Pitesti pe Valea Oltului, chiar inainte sa inceapa valea. Localitatea se numeste Draganu, stai sa dea caldura si mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Dealul negru rulz la capitolul mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 La capitolul "Micul mare" incearca cu incredere la Cata66, pe Stirbei, vis-a-vis de PNA... Pofta buna, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 in loc sa dai si tu un tel ca se serveau mici la Calugareni... ...unde am fost in wknd... la axa la tzara... mai dadeatzi si voi o mana de ajutor pe acolo la una-alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 in loc sa dai si tu un tel ca se serveau mici la Calugareni... ...unde am fost in wknd... la axa la tzara... mai dadeatzi si voi o mana de ajutor pe acolo la una-alta... Am auzit eu ceva zvonuri... Oricum // nu puteam sa vin ... intarziam undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Fomistilor, la Dealu' Negru e de facut o iesire tematica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Sa va zic cum s-a circulat: 4 motoare in zig-zag. Fara depasiri aiurea intre noi, 80Kmph STAS. REGULAMENTAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Bai doamnelor si domnilor...micul fara bere e ca ....una fara ailalta In alta odine de idei, daca te opresti sa halesti mici pe drum iti risti permisul la inceput de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Bai doamnelor si domnilor...micul fara bere e ca ....una fara ailalta In alta odine de idei, daca te opresti sa halesti mici pe drum iti risti permisul la inceput de sezon Care bere... suk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate