brigandul Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Mai sunt doua saptamani si imi cumpar motorul ! M-am hotarat pentru Multistrada. Chestia este ca nu m-am decis intre modelul 1000 si 620... Voi ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Se mută la "Motociclete de stradă". Şi puneţi fraţilor titluri mai inteligente la topicuri, auzi tu.... "DILEMĂ" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Mai sunt doua saptamani si imi cumpar motorul ! M-am hotarat pentru Multistrada. Chestia este ca nu m-am decis intre modelul 1000 si 620... Voi ce parere aveti ? Daca ai experientza serioasa pe un motor de minimum 40-50cp, 1000. Daca nu, ushurel de tot cu cea de 600 dar si mai bine, Monsterul de 600! (e mai usoara si n-ai carene de spart) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 mdea, daca nu ai experienta monsterul de 600 e cool. Daca nu puneai intrebarea era bine sa-ti iei de 1000. daca mergi in oras nu ai ce face cu 1000. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Sunt gunoaie si unul si altul;mergi pe japoneze ca e mai bine.Numai marca si nimic altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drag Star Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Mama numai cunoscatoriiiii frate unul mai smeker decat altul!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manowar Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Eu as zice 620, ca se descurca si aia daca vrei s-o incarci mai rau ..... dar e opinia unui neexperimentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bracio Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Parerea mea e sa-ti iei de 620, daca e prima motocicleta.Cuplul unui miar v twin nu te iarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 Nu este prima motocicleta. Am mai avut 4 ani un Fazer 600. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Mai 21, 2005 Share Postat Mai 21, 2005 Nu este prima motocicleta. Am mai avut 4 ani un Fazer 600. Asfalt uscat ! Pai si pana la urma ai luat keva ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 parerea mea este sa mergi pe 620 ... mie se pare mult mai echilibrata depinde numai de tine daca doresti viteza si demaraje mai tari ... 1000 daca vrei manevrabilitate si consum minim ... 620 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Daca ai avut 4 ani un fazer de 600 trebuie sa-ti iei scula de 1000. Aia de 620 nu o sa te mai multumeasca. Fii barbat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Asteptam alte impresiiiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 nu-ti lua nimic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Iunie 14, 2005 Autor Share Postat Iunie 14, 2005 Sunt intr-o trilema... Nevasta, casa, motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 daca i-ti vei lua nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 si eu cochetez cu una de 1000 cica e manevrabila ca putine japoneze btw daca iei nevasta: canci motor sau accepta si dupa aia urla toata ziua .... nudalta ...... i know what i'm telling you motor........ casa ........ nevasta ........ si iarasi motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 (editat) Eu as zice asa: 1-casa (daca nu ai casa, nu ai unde sa bagi nici motorul nici nevasta) 2-motor (ai casa deja, dar n-ai ce baga in ea; daca ai nevasta n-ai cu ce s-o cari, conservele nu se pun aici; daca iti iei nevasta intai, s-ar putea sa nu mai apuci motor) 3-nevasta (acum ai deja casa unde sa o tzii, motor cu care sa o cari, shi deja e prea tarziu sa te convinga sa renunti la motor; ai avut destul timp sa savurezi casa si mai ales motorul; o pui in fata faptului implinit) Legat de moto, daca ai deja experienta pe 600 unul de 1000 zi eu. Nu ma prea pricep la asta, eu inca sunt la 50 , dar din ceea ce gadesc eu, din ceea ce mi-au spus altii si din ceea ce am citit pe forum, toata lumea se plictiseste de o anumita cilindree dupa o perioada si vrem mai mult ... evoluam si noi Editat Iunie 30, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 fa o tura si cu una si cu alta ... mai fa înca una si abea acu' fa-ti TU o parere ... sfaturile "ieftine" de pe net de la "cunoscatori" s-ar putea sa te influenteze sau nu DAR ce-ti faci cu mîna ta este etc. etc. (las loc de completat) off topic (mai mult sau mai putin) .......................... toata lumea se plictiseste de o anumita cilindree dupa o perioada si vrem mai mult ... evoluam si noi da-mi voie sa te corectez o leaca; nu de cilindree ne plictisim ci de mobra ... sa nu mai zic ca si un soarece se plictiseste de aceeasi gaura ... a evolua nu înseamna a cauta o motocicleta mai mare si mai mare si mai si (figurativ) pîna ajungem sa vrem motoare de supersonice la un moment dat, ajungi sa te întrebi: CE VREU SA FAC CU EA? eeee, atunci mai stam de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate