moogoo Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 pentru un confrate de-al vostru... e inca in lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 si inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Ce dracu rahat ii intra ma aleia in gura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 MOGGOO tot respectul pt creatura de pe rezervor.......ar trebui sati schimbi semnatura......ca daca tu numesti .....airbrush 4 fun ........asta ce faci tu este deja pasiune totala......te dedici nu gluma la tema airbrush....... felicitarile mele pt lucrare........asteptam finalul salut L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 De mult ma gandeam ca nu a incercat nimeni sa faca un custom cu tema H.R. Giger! E un super artist in opinia mea. (Mint, am mai vazut demult un Fat-Boy inspirat de lucrarile lui - nu mai retin daca l-a lucrat chiar el. Daca mai gasesc pozele o sa le postez). Revenind, e super faina lucratura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 acum citiva ani in urma in timisoara a facut cineva un airbrush pe un kawasaki exact pe o tema asemanatoare....era vorba de niste bebelusi legati prin niste tuburi ce aveau legatura cu o tipa desenata tot pe motor....tema superba pacat ca nu am poze....se intimpla cu vreo 6 ani in urma era un tip in tm ce facea airbrush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Parca sunt din Alien. Pentru cine le fac? Ca ai pus un subiect de topic tare ... interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 o fi pentru Adorlith..le-o face în secret.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 Pai nici adorlith nu are Boulevard! E tot Intruder. O fi adus motorul in tara, ca-l avea in Franta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 (editat) o fi pentru Adorlith..le-o face în secret.. Nu din pacate . Nici n-am reusit sa-mi aduc motorul, francezii aia is batuti in cap. Vara asta oricum nu mai am bani pentru airbrush. Chiar ma gandeam la Giger, dar se pare ca cineva a fost mai rapid decat mine, asa ca pana la iarna trebuie sa ma gandesc la altceva btw, este cumva vreun boulevard (S, C) in tara ? Editat Martie 29, 2005 de adorlith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 29, 2005 Autor Share Postat Martie 29, 2005 Motocicleta (si pe proprietarul ei) o s-o vedetzi la Salon, sper impreuna cu cea a lui Radu... ce zici, Renegade? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 De acord complet dar astept sa am ce monta pe motor ca altfel e ... naked de tot! Apropo l-ai gasit pe baiatul cu cabina de vopsit? Ca face lupul pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 sa inteleg ca pana la salon renegatu umbla cu piciorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 (editat) daca Radu e cuminte il las sa conduca pe Venica al meu la salon.... Editat Martie 30, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Lupule...Dup-aia ai schimbi suspensia pe spate! La cit a stat pe tusa, Renegade a mai pus ceva kile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Va multumesc pentru amabilitati. Apreciez lupule oferta ta dar tocmai ce am vorbit cu moogoo si sper duminica sa le montez. Merge mai incet ca trebuie sa fiu cu bagare de seama. Asa ca la SMAEB ne vedem pe ... lupi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 nenea Radu ..io vorbeam chiar foarte serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Si eu... Mie mi-e dor de motorul meu nu de motor . Mai am putin si gata. N-oi muri eu din atit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 30, 2005 Autor Share Postat Martie 30, 2005 De data asta chiar o termin! Am sa-i dau lac la Adi, baiatul care a vopsit si Harley-ul lui Marcel (cine stie de cine vorbesc, stie) asa ca stau linistit. Am sa incep o colaborare cu el si o sa-mi fie mult mai usor, pina-mi creez oarece noi conditzii de lucru - deci, daca vretzi un vopsitor beton, datzi-mi de stire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 progresez lent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 foarte lent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 lent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Sa inteleg ca duminica pot sa montez motorul? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate