Mike06 Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 salllz am shi yo o mobra ........poate ca o sa credeti ca mint dar mi-sa stricat decat odata......am facut cu ea primii ei 2 500 km e nouaaa de tot taicameo a mers cu ea decat 55 de km pt ca s-a operat de hernie de disc sau ma rog aja ceva....asta de mooolt...acum a intrat pe mana mea ....e zoper tare....ma unge pe suflet cand merg cu ea sallz alll mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 Bafta si la cat mai multi km impreuna! Sper sa o pastrezi in stare cat mai ORIGINALA. E pe cale de disparitie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 12, 2008 Share Postat Ianuarie 12, 2008 bvo, felicitari. esti fericit pt ceea ce ai dar, crezi ca poti sa lasi aceste cuvinte de chat / mirc / mess si sa vorbesti corect limba romana? app, dc ai nevoie de pieze, am una la fel in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 salllz am shi yo o mobra ........poate ca o sa credeti ca mint dar mi-sa stricat decat odata......am facut cu ea primii ei 2 500 km e nouaaa de tot taicameo a mers cu ea decat 55 de km pt ca s-a operat de hernie de disc sau ma rog aja ceva....asta de mooolt...acum a intrat pe mana mea ....e zoper tare....ma unge pe suflet cand merg cu ea sallz alll mai vb Faina mobra si eu am una modificata cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 oooooooooooooooo,PUTULICA_MBR asta are deja 1000 de posturi Hai ca poti sa ma ajungi din urma,haaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii! huoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 salllz am shi yo o mobra ........poate ca o sa credeti ca mint dar mi-sa stricat decat odata......am facut cu ea primii ei 2 500 km e nouaaa de tot taicameo a mers cu ea decat 55 de km pt ca s-a operat de hernie de disc sau ma rog aja ceva....asta de mooolt...acum a intrat pe mana mea ....e zoper tare....ma unge pe suflet cand merg cu ea sallz alll mai vb ...bravo d-le, n-am mai vazut de multi ani Mobre pe sosea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 ...bravo d-le, n-am mai vazut de multi ani Mobre pe sosea! ...si mai ales mobre "noi"... ca dupa cum spune, ar avea doar 2555 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 ...si mai ales mobre "noi"... ca dupa cum spune, ar avea doar 2555 km... Si tu crezi Cataline tot ce citesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 On topic... Mai intai de toate, trebuie sa luam in calcul prezumtia de nevinovatie... Nu avem de unde sa stim ca omul nu minte, pana nu vedem cu ochii nostri. Off topic... Pe un forum destinat chitaristilor, exista un bazar, la fel ca si aici, unde se vand logic... instrumente muzicale, accesorii, etc... Unele preturi sunt foarte mari, altele foarte mici si intodeauna se gasesc voci care sa acuze ca aparatul X sau chitara Y nu face banii ceruti de vanzator + alte nebunii de acest gen, care nu duc decat la offtopicareli mai mult sau mai putin haioase... Numai ca intr-o zi, cineva a aparut pe forum, cu o semnatura care spunea multe... Astfel... din ciclul "nu vorbi fara sa stii", respectivul si-a tras urmatoarea semnatura: "Pana nu vezi, pipai, simti, asculti o chitara, TACI si mergi pe mana vanzatorului." Simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 oooooooooooooooo,PUTULICA_MBR asta are deja 1000 de posturi Hai ca poti sa ma ajungi din urma,haaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiii! huoo La o faza d-asta mi-am luat eu suspend 15 zile, gura ca sa instalat comunismul p-aici .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 cand ai sa ajungi la 2600 km o sa cazi din pat si ...................o sa te trezesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Februarie 1, 2008 Autor Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) AM AJUNS LA 3,395 de km!!!! acum a inceput sa cedeze pistonu + sgmenti,,,,i-am facut ceva nou!! alezat la 5 zecimi piston honda dyo +tot setu sigurante bolt segmenti!!!acuma RUPE SOSEAUA SUB EA!! bafta all..aaa cauciucurile alea de la furca fata .cn are ??????chiar imi trebe!!!intra praf Editat Februarie 1, 2008 de Mihai_Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Vezi la "coltul comunistelor". Sau poate merge si de pe la alte motoare mai noi. Masoara locul in care ar trebui sa stea pe furca. Service, bursa, etc . Sunt prim mai multe locuri topicuri despre asta, dar trebuie sa le cauti . Aici sunt mai putine sanse sa vada cineva mesajul tau si sa-ti raspunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 AM AJUNS LA 3,395 de km!!!! acum a inceput sa cedeze pistonu + sgmenti,,,,i-am facut ceva nou!! alezat la 5 zecimi piston honda dyo +tot setu sigurante bolt segmenti!!!acuma RUPE SOSEAUA SUB EA!! bafta all..aaa cauciucurile alea de la furca fata .cn are ??????chiar imi trebe!!!intra praf esti idolul meu.... pot sa te ating? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Hai bre, nu fiti rai cu baiatu' ca si voi ati fost la fel candva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Februarie 9, 2008 Autor Share Postat Februarie 9, 2008 merci mult catalin.....si lui navaro........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate