Just_John Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 cere prin viu grai. Felicitari!! Du-te la HR sa-ti iei prajiturica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) cere prin viu grai. Bravo @Dkw: le trag Editat Iulie 4, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 @Dkw: le trag m-am scoooos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Felicitari!! Du-te la HR sa-ti iei prajiturica.. suc n-au la HR? ca prajiturele iau de la "the dark side" daca am nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 suc n-au la HR? ca prajiturele iau de la "the dark side" daca am nevoie. Nush.. dau eo sucu', daca n-au!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Diseara la ora 20-00 la Apashu am facut rezervare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Pe mine ma aduce ravenitza mai tarziu...Intai merem la neste artificii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Mda ati reusit si azi sa umpleti n pagini de topic ) Cosmineeee.....wake up man lasa pixdele.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Pai nu aveam ordin de la tine sa-i depasim pe aia cu Crangasi-1 Mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Pai nu aveam ordin de la tine sa-i depasim pe aia cu Crangasi-1 Mai? Ahahahahahaha...sau pe matrimoniaci ... Ete cum fac eu o autodepasire de toata frumusetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 mai intreb odata poate stie cineva unde as putea sa tin si eu motorul pe la gorjului. HELP ME!!!!!!!!! si fac cinste cu beri multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Daca nu stai prea sus in casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Cami...revansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 1 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users) 1 Members: Choparica Moaaa sa va fie rusine bre "hac" nici un motociclist LA "hac" ora asta pe forum "hac" dar asta e ce nu fac eu pt grup 1 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)1 Members: Choparica Moaaa sa va fie rusine bre "hac" nici un motociclist LA "hac" ora asta pe forum "hac" dar asta e ce nu fac eu pt grup Hai cu transfagarasanul ala ca nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Cami...revansa? Data viitoare jucam pe porunci sa fie mai interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Data viitoare jucam pe porunci sa fie mai interesant OO da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Bu'neatza la pranz spre seara! Sa aveti o zi excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 'neata! Care, pe unde sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Data viitoare jucam pe porunci sa fie mai interesant La ce porunci te gandesti?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 o intrebare am si eu: UNDE POT FACE FISA MEDICALA SI PE AIA PSIHOLOGICA? ca eu habar nu am multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 o intrebare am si eu:UNDE POT FACE FISA MEDICALA SI PE AIA PSIHOLOGICA? ca eu habar nu am multumesc De obicei fisa medicala ti-o face instructoru'...Iar testul psihologic il dai la orice cabinet cu competenta. Eu stiu unu pe Nitu Vasile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 De obicei fisa medicala ti-o face instructoru'...Iar testul psihologic il dai la orice cabinet cu competenta. Eu stiu unu pe Nitu Vasile... NORMAL fisa medicala se face la spital (spre exemplu la Spitalul Municipal la "Ambulatoriu"). testul psihologic se da la un cabinet specializat, de obicei gasestiu in cadrul scolilor de soferi. Apropo, cum ai inceput sa faci scoala fara sa ai testul psihologic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TufY Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 am descoperit si eu acum 10 min topicul asta si sunt din militari......... dar de anu trecut de cand am mobra ....... nu am vz sa fie asa multi motoristi prin militari..... adica cred ca stau pe forum se pare in loc sa se plimbe va intalniti pe undeva ? candva? ........ ture prin oras....... pe langa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) am descoperit si eu acum 10 min topicul asta si sunt din militari......... dar de anu trecut de cand am mobra ....... nu am vz sa fie asa multi motoristi prin militari..... adica cred ca stau pe forum se pare in loc sa se plimbe va intalniti pe undeva ? candva? ........ ture prin oras....... pe langa?? jumate sant plecati pe traseu, vezi cateva posturi mai in spate. cei ramasi sant motorless, etc... wellcome! btw: some details about? Editat Iulie 5, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 La ce porunci te gandesti?... Nu vrei sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate