Kali Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2008 Sambata acum? Pe la 7? Dream Pizza sau Paw Waw (pe Blanari)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Sambata acum? Pe la 7? Dream Pizza sau Paw Waw (pe Blanari)? la paw ne vedem cu altii, ma gandeam sa fie in cartier daca tot vin doar oameni din militari. la dream e cam naspa dar daca stabiliti acolo ma supun majoritatii ah si good job kali, simteam nevoia de o asemenea strigare, sa vedem cu cine ne invecinam, cum zicea profa de geografie Editat Ianuarie 15, 2008 de Zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Sambata acum? Pe la 7? Dream Pizza sau Paw Waw (pe Blanari)? In principiu, pentru mine este ok. Ceilalti sa se decida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 15, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2008 "Invecina-ne-am" atunci la Dream Pizza, for the moment. Macar sa ne strigam sa vedem daca iesim la numar! Abia astept!!!!!! Sambata, ora 19.00. Pt inceput, asa, de "deschidere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Kali! Foarte buna ideea! Sa vina ziua de sambata si sa semnam condica! Editat Ianuarie 15, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Ba DKW-ule,tu esti cu un picior in groapa si iti arde de petreceri???Nu te mai satura stim noi cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Ba DKW-ule,tu esti cu un picior in groapa si iti arde de petreceri???Nu te mai satura stim noi cine... M-am dat pe brifcor si limonada! Tu vorbesti, 'ai? Stie lumea unitatea ta de masura? Editat Ianuarie 15, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Ce mi-ar place sa te cred.Iar legat de masura mea-nu mai am in casa pahare mici,ce naiba vrei sa fac,sa beau din sticla ca boschetarii?eu sunt un Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Ce mi-ar place sa te cred.Iar legat de masura mea-nu mai am in casa pahare mici,ce naiba vrei sa fac,sa beau din sticla ca boschetarii?eu sunt un Adevar grait-ai! Pune mana si cumpara pahare! Ia zi, vii si tu sambata la adunarea din Militari? desi nu esti din zona... asa, din spirit de iechipa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berto Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 smechere,tu ai buletin de militari acu. ba io sunt chitros,o sa vin cand s-o ieftini taxiul.sau poate vii tu sa ma iei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 smechere,tu ai buletin de militari acu. ba io sunt chitros,o sa vin cand s-o ieftini taxiul.sau poate vii tu sa ma iei?? fac cinste cu taxicu', bre! --- Mesaj completat în 15 Jan 2008 22:22 ------------- fac cinste cu taxicu', bre! sau te scot la plimbare cu tramvaiu, da' conduci tu! Auzi bre, ai mo'cicleta functionala si ma intrebi pe mine de mers? scuze de off topic! Deci sambata, orele 19:30 la Dream Pizza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 dragos, cetatea de balta, in zona de case, pe undeva pe langa uverturii...honda CB 500. Nu am inteles...tb sa se vina cu motoarele? sau cu ce-o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 dragos, cetatea de balta, in zona de case, pe undeva pe langa uverturii...honda CB 500. Nu am inteles...tb sa se vina cu motoarele? sau cu ce-o fi? Cred ca per-pedes mai degraba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Cristi Zona Politehnica-Magazinul Plus. Yahama XVS 650 Dragstar. Propun si un alt loc de shpritzane: la BGS (Bingo cher Gabi), chiar pe Iuliu Maniu. E relativ ieftin tot ce gasesti acolo si poti sa si mananci sau sa joci un tenis de masa, daca vrei. Daca te tine muschiul, sus e sala de fortza a BGS-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 cred ca apar si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 Propun sa le luam pe rand la testat (locurile si shpritzanele) Ca e iarna lunga si zapada multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 de acord, ramane dream.... cine vine pe motor primeste o bere de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 deci pe sambata 19 ianuarie 2008 ora 19:30, la "dream pizzzza" aia de vis-a-vis de cora, langa mega-image. sa incepem acolo, desi - vorba cuiva - si mie imi pare a fi nashpa. dar mai vedem mai pe urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 da chiaaaar la BGS cre ca e misto...oricare ar fi decizia, count me in la Dream am zis ca e bodega, da e bere, e pizza, e cafea, si este clatitele alea magice. Eu zic ca pana ne stabilim un cartier general, e bine un summit acolo sambata PS: sa vedeti ce simplu o sa fie la vara, cand o sa rasara terasele spre Politehica precum ciupercile dupe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 Si Biblioteca e misto, au - daca mai au - zile tematice (cu muzica de un anumit specific). In fine, avem un cartier frumos, ce sa zic . Vizitam bodegile pana cand ne hotaram asupra uneia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 (editat) Kali, are Biblioteca aia niste scoruri... si e si cam plina de fitze. Tot BGS-ul ramane de baza, iti spun eu: preturi decente si gasesti cam tot ce vrei. Editat Ianuarie 16, 2008 de ambidextru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 Gata, shefu', asa facem. Eu am stat cam mult in casa, acum incep sa dau cu nasul de oameni si locuri. So... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Deci ramane BGS-ul? Sambata ora 19.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate