super_buburuza Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 nimic nou....buburuzo fu' ziua ta?? A fost in martie, dar cadoul de abia aseara l-am primit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 A fost in martie, dar cadoul de abia aseara l-am primit lol foarte tare ......la multi ani ptr martie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Ieri am trecut cu moto pe la locul accidentului... Am avut niste flashbackuri de am facut pe mien mai rau ca la cel mai tare horror movie Aye! D-aia mergeai cu 30 si ii faceai concurenta Alexutzei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 lol foarte tare ......la multi ani ptr martie.... Multumesc, maica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 D-aia mergeai cu 30 si ii faceai concurenta Alexutzei? Nu, stateam in spatele ei ca sa-i admir magnificul trup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) Tovarasi, mergem si noi maine pe o balta sa prindem niste pestisori sa ii parjolim nitelus pe gratar, ca mi-e tare pofta? Editat August 29, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 Kawalin, am mai avut acvarii. De data asta insa, renunt la "cioranii" si vreau unul echipat full. Atat cat imi permit, daca era dupa mine, gauream peretele dintre bucatarie si sufragerie si le incastram acolo. Oricand sunt deschisa la sfaturi si sugestii, asa ca sa nu te sfiesti. Saru-mana in avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piedone_large Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 nu v-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 30, 2008 Autor Share Postat August 30, 2008 Mama, incearca niste telefoane cand mai vii Noi am fost acolo, dar nu cred ca era careva cu motorul, deci nu aveai cum sa folosesti ca punct de reper echipamentul. 0723.07.93.96. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 neata...e cineva on??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 neata...e cineva on??? Din umbra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 slaba..slaba activitate in ultima vreme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Blaze mami cum te mai simti ? Btw Laaaaa muuuuultiiiii aaaaaaaaniiii Alexandru, Alexandra ! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Binisor ,merci. Carnea se regenereaza da motoru tot la fel ramane...O sa incerc sa ies pe afara zilele astea ca m-am plitisit in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Buna ziua! Am fost la nunta si am prins buchetul! Dar m am gandit eu ca nu este bine si i am dat drumul! Cum sa il prind tocmai eu prima cand acolo mai erau 15 fete?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Buna ziua! Am fost la nunta si am prins buchetul! Dar m am gandit eu ca nu este bine si i am dat drumul! Cum sa il prind tocmai eu prima cand acolo mai erau 15 fete?! Dumnezeu, saracu'... s-a gandit si el la tine ca ar fi timpu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinstic Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Salutari, Daca tot e topic pentru cei din Militari, ma alatur si eu Eu-> Sorin Draguta mea: Honda Dominator '94 (verde+albastru+.....mov) Sa auzim de bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 La ora 19:00 in politehnica intrarea de pe iuliu maniu de langa benzinaria agip (pt cei ce nu stiu) se va desfasura campionatul de table al motociclistilor din militari ,prezenta obligatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Vin si eu sa-mi incerc norocul incepatorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 acuuuuu viu il iau si pe blaze...asa usurel bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) mi-am luat cafteala....rau nicolle da linku cu niki Editat August 31, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Choparica, ia spune tu de cate ori te-a batut Ancuta la table Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 La ora 19:00 in politehnica intrarea de pe iuliu maniu de langa benzinaria agip (pt cei ce nu stiu)se va desfasura campionatul de table al motociclistilor din militari ,prezenta obligatorie. Choparica, ce ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Azi a fost la Obor ultima zia targului de antichitati. Am vazut si 2 mobre pe acolo lanticul din a treia poza e ce mi-am luat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 31, 2008 Autor Share Postat August 31, 2008 (editat) Choparica, ia spune tu de cate ori te-a batut Ancuta la table te-am lasat sa ma bati doar nu era sa te demoralizez asa din prima shi apoi sa nu mai joci PS: Choparica here. Editat August 31, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate