costin_hammer Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 va mai duceti? ne betivim aici in buc printr un bar pe undeva tu de unde esti domnisoara? |(iepurasul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 da cu 'fetele' cele noi....ce se mai aude??...nimic erau fake-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Ai studiat problema in detaliu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 te trezesti ..... biberon, biberon etc. ma rog... biberon, durex... fiecare ce-i place Lasa ca se fac ei mari si fiecare intelege ce vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 ma rog... biberon, durex... fiecare ce-i place si fiecare intelege ce vrea lasa, ca o sa vezi si tu cum e la un moment dat plecati miine la cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 (editat) La Cheia se merge Sambata independent daca se anunta ploaie sau nu... eu inca nu m-am hotarat ca nu am avut timp, dar o sa hotarasc diseara. La multi ani Angel! cre'ca a devenit foarte sigura ploaia pentru maine si cam toata saptamana urmatoare... probabil ca renuntam la cheia... mai negociem... eventual facem o plimbare prin jurul blocului... LMA Angel, whoever you are! Editat Septembrie 12, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 cre'ca a devenit foarte sigura ploaia pentru maine si cam toata saptamana urmatoare...probabil ca renuntam la cheia... mai negociem... eventual facem o plimbare prin jurul blocului... LMA Angel, whoever you are! http://www.accuweather.com/world-forecast-...ic=1&fday=2 http://www.accuweather.com/world-forecast-...&hbhhour=12 asta prognozeaza pt cheia miine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 mult wiskey si vin....sa curga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 da cu 'fetele' cele noi....ce se mai aude??...nimic erau fake-uri este doar parerea ta ... nu sunt in bucuresti acum ca sa iti demonstrez , dar ne vom cunoaste in octombrie cand incep facultatile te pup , de acasa -Chisinau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cei care doresc sa vina la parastasul Elei si al lui Traian, dar nu stiu sa ajunga pe str. Agnita, sunt asteptati maine la ora 11.00 la Arc. La ora 11.30 maxim se pleaca. Daca aveti intrebari/nelamuriri ma puteti contacta la nr de tel: 0721.667.667-Silvia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Multumesc pt urari si pt surpriza si va astept maine sau duminica pe la mine(care aveti chef,timp si sunteti prin bucale)la un cico si ce s-o mai gasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) Neatzaaaaaaaaa )))) Toata lumea mainile suuuss ) BB King az'noapte in fratelli haos! Editat Septembrie 13, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 salve fratilor, vroiam sa va rog , cum eu sunt nou pe site-ul respectiv daca ati fi voi draguti si amabili sa va prezentati pentru a putea stii cu cine imi pot face si eu relatii prin zona turda 1 mai podul grant si chiar si mai departe, in rest asfalt uscat nu k azi k deja vad ca au inceput ploile si va astept cu cate un id de mess sau nr de tel makar sa ne cunoastem si noi mai bine, bafta si mult noroc, va salut un motociclist incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 Mama, vezi ca ai nimerit la sectiunea MIlitari. Mai este un topic destinat celor de pe 1 Mai, Grivita etc. Dc vrei sa faci cunostinta cu lumea, citeste topicurile de la inceput sau mergi la intalniri cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 piey vad ca cei din zona mea ori sunt prea ocupati ori nush, si in plus de asta zona militari e destul de aproape si chiar mi-ar placea sa imi fac cunostiinte noi si prin zone invecinate , oricum sa inteleg k nu sunt binevenit in aceasta sau sau... pe acest site nu se pot lega prietenii si din alte cartiere decat daca esti riveran?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) .......frate nu e vorba ca nu esti bine venit no lua asa ,dar eu nu vad cum zona podu grant e invecinata cu militariu, pe bune e absurd, fiecare zona si-a facut grup ce sa-ti zic , vezi si tu cum e forumu organizat cum sunt topicurile, ca nu e militari-carngasi e doar MILITARI RULZ!! deci se subantelege...nu stiu ce sa zic acu. Editat Septembrie 14, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 piey vad ca cei din zona mea ori sunt prea ocupati ori nush, si in plus de asta zona militari e destul de aproape si chiar mi-ar placea sa imi fac cunostiinte noi si prin zone invecinate , oricum sa inteleg k nu sunt binevenit in aceasta sau sau... pe acest site nu se pot lega prietenii si din alte cartiere decat daca esti riveran?? Esti binevenit oricand in grupul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 okey am inteles , fiecare cu cartirul lui, yo pur si simplu vroiam sa imi fac cunostiinte noi, sa cer pareri si alte aleam chiar escapade in afara bucurestiului dar dak sunt vazut ca un outsider asta este, credeam ca suntem o comunitate si indiferent de zona fiecare e bine venit aveam alta impresie despre motociclisti dar se pare ca nu e chiar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 okey am inteles , fiecare cu cartirul lui, yo pur si simplu vroiam sa imi fac cunostiinte noi, sa cer pareri si alte aleam chiar escapade in afara bucurestiului dar dak sunt vazut ca un outsider asta este, credeam ca suntem o comunitate si indiferent de zona fiecare e bine venit aveam alta impresie despre motociclisti dar se pare ca nu e chiar asa La intalniri nu se vine cu buletinu sa vedem unde stai Atata vreme cat citesti, si participi constructiv la discutiile de aici nu cred ca o sa iti zica cineva vreodata ceva. Asa ca nu o mai lua personal, si incheie subiectul asta pentru ca expresii de genu "aveam alta impresie despre motociclisti dar se pare ca nu e chiar asa" nu prea te ajuta . Toate bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 okey am inteles , fiecare cu cartirul lui, yo pur si simplu vroiam sa imi fac cunostiinte noi, sa cer pareri si alte aleam chiar escapade in afara bucurestiului dar dak sunt vazut ca un outsider asta este, credeam ca suntem o comunitate si indiferent de zona fiecare e bine venit aveam alta impresie despre motociclisti dar se pare ca nu e chiar asa ...ultimul venit se prezinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 deci nu o luati in nume de rau pur si simplu vreau sa imi fac prieteni noi printre motociclisti, indiferent de zona, oricum makr cu un sfat si cateva pareri cred ca nu costa nimic daca se ppot oferi unui incepator intre-ale motociclismul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Eu stau in Berceni,cartier infratit cu Militari gratie fratelui meu mercenar JJ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 deci nu o luati in nume de rau pur si simplu vreau sa imi fac prieteni noi printre motociclisti, indiferent de zona, oricum makr cu un sfat si cateva pareri cred ca nu costa nimic daca se ppot oferi unui incepator intre-ale motociclismul Salut,bine ai venit printre noi esti binevenit oricand la o bere sau la o plimbarica urmareste shi tu posturile si cand se anunta ceva te asteptam cu mare placere. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Eu stau in Berceni,cartier infratit cu Militari gratie fratelui meu mercenar JJ... si io militarist cu juma' de norma in Titan, deci se poarta schimburile de iegsperientza inter-cartiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Astazi am umbat la "cutia cu amintiri" Am gasit pana si fundita cu "Adio gradinita" Ce au mai trecut anii... Daca stiti pe cineva in ASE care are nevoie de manuale sa-mi spuneti ca parca nu le-as arunca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate