DKWraith Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Pana la urma, unde??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 It works for me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 La BGS ramane, dragelor si dragilor ( ca sa il citez pe Dobro).... E spatiu mai mare, preturi mai decente si produse mai diversificate (bautura, papica, etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 OK! Semnam Condica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 stimata initiatoare de topic care este si stimati militaroshi .... avand in vedere si tinand cont de .... primtiti si pe mine de la drumu' taberei? .......................... cu acestea fiind spuse sambata la 19 30 incerc sa vin si eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 stimata initiatoare de topic care este si stimati militaroshi .... avand in vedere si tinand cont de .... primtiti si pe mine de la drumu' taberei? .......................... cu acestea fiind spuse sambata la 19 30 incerc sa vin si eu ) Daca-ti face placere! De ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 pe unde e asta? sau ma intalnesc si eu cu cineva intr-un anumit loc si merem imp acolo??? care cine ma ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 17, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2008 Ioane, daca vii pana la mine, merem impreuna. Mai stii sa ajungi? h3b3sp1n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 (editat) avand in vedere si tinand cont de .... primtiti si pe mine de la drumu' taberei? ) daca promiti sa.... si sa.... si sa nu.... atunci de ce nu? ))) te asteptam! --- Mesaj completat în 17 Jan 2008 08:02 -------------mai apoi, io stiu sa ajung pana la BGS acolo, unde e si Universitatea Nu-stiu-care si sala aia de sport... dar carciuma n-o stiu... din amintiri zic acu' ca ar fi la parter, la vedere... corect? Editat Ianuarie 17, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 BGS-ul e in cladirea cu Bingo Cher Gabi si sala de sport. Universitate nu mai e de mult acolo... Se ajunge asa: daca vii dinspre Apaca, e prima statie de autobuz/troleibuz de la Apaca. E pe partea stanga, cand mergi spre Armata Poporului, adica pe aceeasi parte cu Cora. Daca vii dinspre Cora, e chiar a doua statie de autobuz/troleibuz de la Armata Poporului-Cora . Statia e chiar in fata barului. Iar langa bar, e si service moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Ktm 300 EXC Aproape de veteranililor, la 10 pashi de Suzuki-u lui Boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Ktm 300 EXC Aproape de veteranililor, la 10 pashi de Suzuki-u lui Boris daca e si supermoto si cu o toba de nu iti mai auzi gandurile, SIGUR ai trecut intr-o zi de vara pe langa mine, pe banda de KTM-uri, adica aia dintre masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 toba e, rotile de sm nu e:) --- Mesaj completat în 18 Jan 2008 00:13 -------------iau si eu mai incolo ceva de mers pe drum si iesim la o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Salut, Cristi ,Drumul Taberei Dragstar xvs650 Classic Sunt hybrid pe jumatate militar .Am facut armata la voi in cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Ktm 300 EXC Aproape de veteranililor, la 10 pashi de Suzuki-u lui Boris Noi suntem vecini si nu ne stim?? Nu-mi place asta. Trebuie remediata situatia dar cu parere de rau anunt ca nu o sa pot participa la drojdeala de simbata Sper sa nu fie ultima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2008 Pai bine, Borris, faci s-astea? E ca la facultate: tre sa fii prezent la inceputul cursului si pe urma, numai in sesiuni, la examenele "grele" (Ce-am dat-o, imi vine sa ma pup. ) Kiddin'. Nu e nicio pbl, te asteptam sa ni te alaturi cand poate sufletelul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 mie mi-a aparut ceva in program si nu mai ajung cya next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Deci, cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Doar NeBuN@Ke? Kali, Oana, restul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu_GSXR Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 me present too Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) prezent shio! dupa ce ne identificam? ca io o stiu numa' pe Kali... Editat Ianuarie 19, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2008 Pai io sunt semnul de recunoastere Abia astept sa ne vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Pai io sunt semnul de recunoastere Abia astept sa ne vedem! Si cei ce nu te cunosc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) Pe mine ma recunoasteti dupa vesta cu sigla Dac Motors. Editat Ianuarie 19, 2008 de ambidextru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate