shin Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 muzica ca la VAMA preturi MICI distractie garantata Cum e muzica asta, ca la Vama ? Cine se respecta... Da' in ce hal, nu oricum! La 4 PM Boerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Cum e muzica asta, ca la Vama ? Nu stii?!? Rock,urlaturi,horcaieli,tobe,Mayhem d-astea :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Vaiiiiii, n am chef de munca deloc! cateodata ma apuca un chef de munca, dar pa ascund repede intr-un colt si zic va poate i mi trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Am ajuns si eu in Buc sunt disponibil pt fani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Am ajuns si eu in Buc sunt disponibil pt fani.... adica pt doamne si domnisoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Nu stii?!? Rock,urlaturi,horcaieli,tobe,Mayhem d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Nu stii?!? Rock,urlaturi,horcaieli,tobe,Mayhem d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Nu stii?!? Rock,urlaturi,horcaieli,tobe,Mayhem d-astea :D[/quote bunny tu nu ai mers cu oamenii astia la "vagabonteli" ? apropos,merge ceaiul ? eu am ajuns in buzau si ma racoresc cu o bere ,dupa la somn ca pensionarii ca deh,corporatia scoate untul din noi Editat Octombrie 3, 2008 de breten_razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 nopate buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 nopate buna Noapte buna... maine motoretism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Am ajuns si eu in Buc sunt disponibil pt fani.... Poate pentru Fane, dar mi-a zis ca pleaca din oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 De la ura la sex, de la sex la dragoste, de la dragoste la ura si tot asa Poti pica oricand dintr-o extrema in alta ce treaba are sexul cu dragostea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 eu zic sa ne gandim ...ce si cum facem maine daca vrem sa mergem pe undeva ...club,party...poate venii toata lumea cu o idee...sugestie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 LA NOOOI TOTU E POSIBIL CA SA SCHIMBI CEVA E APROAPE IMPOSIBIL , LAA NOOOOOOOOOOOOOOI TOTU E POSIBIL CA SA SCHIMBI CEVA E APROAPE IMPOSIBIL !!! HAIDE TOATA LUMEA MAINILE SUS !!! C'MON MOTHERFUCKER !!! :rock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Pentru militarosii care o' fo' azi la ping poc si cvadriliard: poxele se urca amu', o sa durexe ceva pana le urc pe toate 443 selectate, presupunand ca mai am spatiu suficient pentru ele, apoi o sa trimit link-ul (unlisted) celor pe care-i am in lista de messenger.. Am id-ul la profil, eniuei.. O sa incerc sa trimit si pe piem celor pe care nu-i am, sperand sa nu ratez pe nimerica.. :unknw: ..in febra dixtraxiei, am uitat sa va alcoholizez/sucurizez.. L'om revansa cand ne-om strange la o masa, oki?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Neata all! @razvan: la "vagabonteli" nu m-au luat cu ei,au zis k sunt prea mica A mers ceaiul...dovada k aseara am iesit in club Acum ma pregatesc sa plec din Buc.Vbm maine! Va pupa mama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 neatza copii @drum bun andra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Neatza! Se anunta ceva ptr diseara? Un club, un biliard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 ce treaba are sexul cu dragostea? Are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Pentru militarosii care o' fo' azi la ping poc si cvadriliard: poxele se urca amu', o sa durexe ceva pana le urc pe toate 443 selectate, presupunand ca mai am spatiu suficient pentru ele, apoi o sa trimit link-ul (unlisted) celor pe care-i am in lista de messenger.. Am id-ul la profil, eniuei.. Din motive de cunoastere/recunoastere a "militarilor", pot primi si eu link la album? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) Din motive de cunoastere/recunoastere a "militarilor", pot primi si eu link la album? Numai cu permisiunea celorlalti.. or avea motivele lor pentru care mi-au cerut sa nu-l fac public, deci.. :rock: Editat Octombrie 4, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Numai cu permisiunea celorlalti.. or avea motivele lor pentru care mi-au cerut sa nu-l fac public, deci.. :rock: normal ca doar cu permisiunea lor, altfel iti ceream pe mess linkul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Are Cum le stii tu pe toate ca un om mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Cum le stii tu pe toate ca un om mare... Micutul scrie in somn ! Dormi bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Numai cu permisiunea celorlalti.. or avea motivele lor pentru care mi-au cerut sa nu-l fac public, deci.. :rock: Eu n-am nimic impotriva Cum le stii tu pe toate ca un om mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate