breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Nu conteaza cat e de lunga numai sa nu se mai rupa din jumate ca nu mai am bani sa o pun in atele gipsate,,,,,,bine recunosc intre 2 scobitori legata cu ata de papiota....de a lui angel vorbesc sau a lui boris...nu mai stiu sa fie a lui razvan.......Dane observi nu am zis nimic de tine...pe la cat sa trec sa iau banii? Cel de sus mi-a dat de toate,farmec,frumosete,inteligenta....da tre sa recunosc ca la capitolu asta m-a cam uitat...da vorba aia,mica si jucausa,nu conteaza marimea vaporului,ci miscarea lui pe mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Cel de sus mi-a dat de toate,farmec,frumosete,inteligenta....da tre sa recunosc ca la capitolu asta m-a cam uitat...da vorba aia,mica si jucausa,nu conteaza marimea vaporului,ci miscarea lui pe mare Buei,ce PM e asta????? Numai prostii vorbesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Buei,ce PM e asta????? Numai prostii vorbesti sunt slobod la gura in seara asta....de la popriri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) Nu vorbea cu tine,bre,ci cu danradu care a promis sa scoata azi toate gagicile din Militari la suc Pe 30 vine randul lui Razvan trebuie sa fiu si eu prezent ? ,,Nu vorbea cu tine,bre,ci cu danradu care a promis sa scoata azi toate gagicile din Militari la suc '' ai formulat gresit , nu toate gagicile la un suc... la mai multe sucuri .. Editat Noiembrie 10, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 sunt slobod la gura in seara asta....de la popriri ) In genunchi! trebuie sa fiu si eu prezent ? ,,Nu vorbea cu tine,bre,ci cu danradu care a promis sa scoata azi toate gagicile din Militari la suc '' ai formulat gresit , nu toate gagicile la un suc... la mai multe sucuri .. Nu ne-ai raspuns la intrebarea : LA CE ORA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) Dane sti ca te iubesc........ poti sa vi la baietel sa faci o donatie in numele prieteniei ce mi-o porti.... Cosmine.. stii doar .. prietenia pe care ti-o port nu se poate masura in bani... dupa cum stii suma oferita de mine , pare infima in comparatie cu valoarea prieteniei noastre ,, poate daca asa prin absurd .. ar fi echivalentul la ,, Closca cu Pui "" tu iei closca si iau eu puicutele Editat Noiembrie 10, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 mi-a venit confirmarea de pe dkw-nz.net ca sunt in continuare in lista de detinatori de DKW din Europa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xSQn-heg6-E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Vreti sa va arat cum mi se indeplineste brusc o maaaree dorinta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Vreti sa va arat cum mi se indeplineste brusc o maaaree dorinta ? da, hai mai baga un post sa te fc super membra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Vreti sa va arat cum mi se indeplineste brusc o maaaree dorinta ? aici sunt viata mea,dorinta s a indeplinit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Buna seara! Am si eu o intrebare: ce facem maine seara? hai sa iesim undeva dupa munci ca este mult trafic si m am saturat sa pierd vremea pe drum...mai bine o pierd in bar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Buna seara! Am si eu o intrebare: ce facem maine seara? hai sa iesim undeva dupa munci ca este mult trafic si m am saturat sa pierd vremea pe drum...mai bine o pierd in bar! ca bine zici...da mai tarziu asa ca eu plec de la berou mai pe insera,sa nu strige mandrili dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 ca bine zici...da mai tarziu asa ca eu plec de la berou mai pe insera,sa nu strige mandrili dupa mine va nasesc? ca vad ca ai devenit fidel! hai ca mi am gasit nas in sfarsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Salutari din Tg. Mures! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 i-auzi, la mine acasa, da cu ce trebi pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Salutari din Tg. Mures! Hello! Vezi sa mi aduci si mie o tipa misto...de ziua mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Deci : Multumesc lui Nikolas fiindca a stricat surpriza ,lui Razvan ca sare mereu in ajutorul meu ,parintilor, prietenilor,fanilor,fanilor,fanilor ...fanilor ( rocksuperstarii au multi fani,ce sa-i faci ...) viitorilor nasi ,fostilor nasi si am o urare : Sa fie tareee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Deci : Multumesc lui Nikolas fiindca a stricat surpriza ,lui Razvan ca sare mereu in ajutorul meu ,parintilor, prietenilor,fanilor,fanilor,fanilor ...fanilor ( rocksuperstarii au multi fani,ce sa-i faci ...) viitorilor nasi ,fostilor nasi si am o urare : Sa fie tareee!!!! Doamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 i-auzi, la mine acasa, da cu ce trebi pe acolo O delegatie la Heineken! Hello! Vezi sa mi aduci si mie o tipa misto...de ziua mea! Tocmai am luat masa la pensiunea asta si era una draguta la masa alaturata care-mi zambea, o aduc acasa? Ce planuri ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 va nasesc? ca vad ca ai devenit fidel! hai ca mi am gasit nas in sfarsit! dar dai cu o caramida de verzisori asa ca aperitiv.....nu discut...ca la asa fin....stii cum e aia cu odata vede nasu ..... finei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 O delegatie la Heineken! Tocmai am luat masa la pensiunea asta si era una draguta la masa alaturata care-mi zambea, o aduc acasa? Ce planuri ai? Tu vino cu ea, ca vad eu ce i fac! dar dai cu o caramida de verzisori asa ca aperitiv.....nu discut...ca la asa fin....stii cum e aia cu odata vede nasu ..... finei? vezi ca daca citeste nasul forumul, ne bate pe amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 A plecat, era cu unul,la prima intanlire, dupa cum discutau. Funny e ca, se uita la mine si zambea. Caut alta maine, poate pe la Heineken, poate ne facem si pile. Cum ar fi o viata nelipsita de bere? LE> ..si catuse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 A plecat, era cu unul,la prima intanlire, dupa cum discutau. Funny e ca, se uita la mine si zambea. Caut alta maine, poate pe la Heineken, poate ne facem si pile. Cum ar fi o viata nelipsita de bere? LE> ..si catuse! si bici! si bici! Radu mama, ce fc...ca toate fug de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate