Kali Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 Hello, evribadi! @JJ, felicitari, unchiule sa fie sanatos si vesel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Hello, evribadi! @JJ, felicitari, unchiule sa fie sanatos si vesel! ai menghina disponibila, ? ca vreau sa vinj la tine, sa-mi prind ceva in menghina, si sa tai cu acel ceva cu o panza de boemfaer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 da ....sau esti batrana? nu, normal ca sunt tanara... si imi pare rau daca nu ai avut pana acum onoarea sa ma cunosti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 De pe la 3:15, sunt unchiul unui blondutz de 51cm, 3.5 kg, cu plamani sanatosi!! FELICITARI!! si imi pare rau daca nu ai avut pana acum onoarea sa ma cunosti... de ce sa-ti para tie rau, sa-i para lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) de ce sa-ti para tie rau, sa-i para lui corect, corect, ai mare dreptate... Editat Noiembrie 19, 2008 de Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 corect, corect, ai mare dreptate... niciodata sa nu spui niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 De pe la 3:15, sunt unchiul unui blondutz de 51cm, 3.5 kg, cu plamani sanatosi!! Hai sa-i fie aparitia intr-un ceas bun sa fie sanatos, fericit, norocos si mobrist ...sa va bucurati de el!!!! AAAA ... sa nu uit ... Buna dimineata bai noi cativa iesim la plimbare in seara asta cu mobrile ... daca va inscrieti sunati ... gasiti nr meu la Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Roxanelule,dar tu stii ce frig e afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Pana nu da zapada, e inca bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Corect. Bine,treaca de la mine...va dau voie sa iesiti,dar sa va imbracati bine k sa nu raciti(k mine),ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Slaba activitate azi! Nici macar vizitatori, nici curiosii care ne viteaza profilurile...nimeni...nimeni! Sonex iti voi cumpara o placuta cu:SUNT FRUMOS! Aaaaaaaaaaa, unde este placuta pe care ti-am luat-o de la munte? Placutza cu pricina, zace in geanta Nashului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Super plimbarea din seara asta...am ajuns la 2.30 acasa Recunosc ...m-a cam starns un pic geaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Neata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Haideti sa-l aplaudam ca stie sa calculeze! Ti-au dat si coltisorii? bai noi cativa iesim la plimbare in seara asta cu mobrile ... daca va inscrieti sunati ... gasiti nr meu la Kali O sa racesti la oute http://www.musetel.ro/articol.php?id=1005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Super plimbarea din seara asta...am ajuns la 2.30 acasa Recunosc ...m-a cam starns un pic geaca Ma Gixxule, dar cine mai e ca noi? Miercuri la 11 noaptea la Arc? Descarc azi pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) Ma Gixxule, dar cine mai e ca noi? Miercuri la 11 noaptea la Arc? Descarc azi pozele daca avem mai multe perechi Editat Noiembrie 20, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 daca avem mai multe perechi De izmene, bine inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 De izmene, bine inteles pff, am ajuns cu genunchii bocna acasa, cand am dat drumu la apa calda pe ei am zis ca mai exista si minuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 De izmene, bine inteles Lasa vrajeala, cand ma urc pe 954? Neata Militari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) Lasa vrajeala, cand ma urc pe 954? Neata Militari! Cand ne-om mai vedea...momentan e bolnavioara, ca a trantit-o unu' in parcarea de la facultate... E putin zgariata si are windshield-ul spart Btw...de vineri se raceste rau...da cu minus....Deci azi e cam ultima zi de plimbarici.... Editat Noiembrie 20, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Cand ne-om mai vedea...momentan e bolnavioara, ca a trantit-o unu' in parcarea de la facultate... E putin zgariata si are windshield-ul spart Btw...de vineri se raceste rau...da cu minus....Deci azi e cam ultima zi de plimbarici.... inainteeeeeeeeeeee mars, pregatiti rezervoarele,am rezervat o masa de 15 persoane in poiana brasov..cine nu vine e neserios bre pantero, tu erai cea cu motoreta stricata aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 inainteeeeeeeeeeee mars, pregatiti rezervoarele,am rezervat o masa de 15 persoane in poiana brasov..cine nu vine e neserios bre pantero, tu erai cea cu motoreta stricata aseara? Am auzit ca la Bv e benzina moca si 25 de gradeeeeeeee! Tu sa taci, ca nu e stricata !!!! e zgariata decat si windshield-ul spart din cauza boului ce mi-a lovit-o in parcare !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Deci azi e cam ultima zi de plimbarici.... Deci, o lasam pe..azi! E important sa vad cum imi vine, ca am de ales intre 954, Gixx si R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Deci, o lasam pe..azi! E important sa vad cum imi vine, ca am de ales intre 954, Gixx si R1 Ok, vedem cum facem si ne strangem iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Am auzit ca la Bv e benzina moca si 25 de gradeeeeeeee! Tu sa taci, ca nu e stricata !!!! e zgariata decat si windshield-ul spart din cauza boului ce mi-a lovit-o in parcare !!!! sa iti iei costumu de baie,cel de iarna daca trebuie sa o repari inseamna ca e stricata Deci, o lasam pe..azi! E important sa vad cum imi vine, ca am de ales intre 954, Gixx si R1 ce gixx? nu lua 954 ca astea se strica repede, pantera stie pot sa-ti dau mai multe detalii despre gixx si r1 daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate