nikolas_09 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Asteptam primavara? Yeap, ne vedem la primavara...in trafic sper! HB, cum te mai simti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 VcG,ma simt destul de binisor,dar nu am voie sa stau ff mult afara sau in spatii in care se fumeaza. Ne vedem si noi maine seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Yeap, ne vedem la primavara...in trafic sper! Nu acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 VcG,ma simt destul de binisor,dar nu am voie sa stau ff mult afara sau in spatii in care se fumeaza.Ne vedem si noi maine seara ? Nu stiu! Probabil ca da, dar nu pot sa-ti promit nimic! Nu acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Neatza! Acum m-am trezit! Super plimbarica ... nu cred ca ma atasez in seara asta la plimbare, desi as vrea ... Aseara a fost beton ... inclusiv gumele mele au fost beton! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Si nici nu ma cunoaste personal, sa auda ce parere am despre oameni si mai ales despre femei(in general)! ooooooo, dl adidas! ce onoare! Apropo, cine lucreaza prin Victoriei? Eu lucrez prin Victoriei Nicolle. Ce s'a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Neatza! Acum m-am trezit! Super plimbarica ... nu cred ca ma atasez in seara asta la plimbare, desi as vrea ... Aseara a fost beton ... inclusiv gumele mele au fost beton! ... da da, si motoreta ta a facut pipi pe ea cand am parcat jucaria langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 da da, si motoreta ta a facut pipi pe ea cand am parcat jucaria langa motocicleta mea s-a indragostit de monstrul tau ... recunosc .. spre deosebire de noi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Eu lucrez prin Victoriei Nicolle. Ce s'a intamplat? Hello! Nimic, pur si simplu vroiam sa vad cine mai lucreaza pe langa mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 motocicleta mea s-a indragostit de monstrul tau ... recunosc .. spre deosebire de noi!!! ai uitat ziua in care imi cereai sa-ti prezint jucaria, sa te las sa-ti asezi poponeata pe ea si sa-ti dau un nr de tel..poate vrei sa ti-l arat pe nemilosu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ..... Sonex unde esti mama sa iti spun cat de frumos esti? .... nu mai scap de copilul asta ... ... ... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ..... Sonex unde esti mama sa iti spun cat de frumos esti? .... nu mai scap de copilul asta ... ... ... ! clar, ti-o cauti cu lumanarea..defapt cu lanterna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 bUNA DIMINEATA vietnammmmmmmmmmmm.......iesim cu mobrele azi? sunt pe la magazin.nu am pret la ala inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 bUNA DIMINEATA vietnammmmmmmmmmmm.......iesim cu mobrele azi? sunt pe la magazin.nu am pret la ala inca... Eu o sa ies la o tura, asa de sfarsit de sezon Se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mob Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 As veni si eu,unde va intalniti si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Eu o sa ies la o tura, asa de sfarsit de sezon Se mai baga cineva? IO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hai pe la 7 in Piata Constitutiei si apoi mergem la Karoke, la Ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hai pe la 7 in Piata Constitutiei si apoi mergem la Karoke, la Ursu parca era vb de mers cu motoru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Pai cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Pai cu motorul Hai mah, lasa Ursu. Mergem si noi pe la Snagov sau la Mihailesti la un mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hai mah, lasa Ursu. Mergem si noi pe la Snagov sau la Mihailesti la un mic super tare ... ce bine de voi ca aveti caluti.... uff incepe sa-mi fie dor de ,,iubita '' mea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 parca era vb de mers cu motoru.... ai mai invatat ma sa mergi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ai mai invatat ma sa mergi ??? lol ... uite cine vb ! crezi ca te poti tine dupa mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 lol ... uite cine vb !crezi ca te poti tine dupa mine ? dupa tine nu sefu.....mergi prea racing ca sa ma pot tine.......da culorile la semafoare le diclesti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 daca se pune de-o cursa vreau si eu sa particip,mi-am luat chiloti cu blanitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate