Gixu. Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Boris...cica la 7 esti asteptat in Piata Constitutiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Ecuatia 1** Omul = mancat + dormit + munca + distractie Magar = mancat + dormit Atunci: Omul = magar + munca + distractie Deci: Omul - distractie = magar + munca In alte cuvinte: Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca **Ecuatia 2** Barbat = mancat + dormit + castig bani Magar = mancat + dormit Atunci Barbat = Magar + castig bani Deci Barbat - castig bani = Magar In alte cuvinte: Barbatul care nu castiga bani = Magar **Ecuatia 3** Femeia = mancat + dormit + cheltuiala Magarul = mancat + dormit Atunci Femeia = Magar + cheltuiala Deci Femeia - cheltuiala = Magar In alte cuvinte Femeia care nu cheltuie = Magar //Daca includem ecuatia 2 in ecuatia 3// Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie Deci, Barbatul castiga bani pentru a nu lasa Femeia sa devina Magar (**Postulatul 1**) Si, Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Magar (**Postulatul 2**) Deci avem, Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala Atunci din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia: **Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna! ** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Boris...cica la 7 esti asteptat in Piata Constitutiei Ce-i acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Ce-i acolo? Teoretic niste uameni cu 600f-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Prin zona Militari, Dr. Taberei, Crangasi stiti un loc unde se poate face ITP-ul? Pe 9 Martie expira si nu ar strica sa stiu unde sa merg. Azi a fost super zi de moto, am pus bateria si am dat o tura mica. apoi, i-am scos bateria ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Aseara pe la 10 si ceva m-am intalnit in trafic cu un gsxr...pe Cotroceni,sa fi fost Rechinu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Aseara pe la 10 si ceva m-am intalnit in trafic cu un gsxr...pe Cotroceni,sa fi fost Rechinu'? te crezi la mare bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 nu e frumos din partea ta de unde sa stiu ca unii nu inteleg gluma? ser79ban e un gay care viseaza cu okii deskishi... ...iar sta pe intuneric si in seara asta Papusica, matale nu te simti bine daca nu jignesti? bine, cuaeee "bine" = "fain zis" sau "bine" = "vezi tu bataie" ? Imi cer scuze ca nu toata lumea a inteles gluma. eu de la 9 is pe pati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 de unde sa stiu ca unii nu inteleg gluma?Imi cer scuze ca nu toata lumea a inteles gluma. Dedicatzie pt ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) de unde sa stiu ca unii nu inteleg gluma?imi cer scuze ca nu toata lumea a inteles gluma. cred ca s-a referit la faptu ca eu si cu adidas ne permitem sa ne numim femei unu pe altu, nu de alta dar suntem mai frumosi ca ele , insa tu..................................................ai fost putin misogin! na ca am zis-o Editat Decembrie 4, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) cred ca s-a referit la faptu ca eu si cu adidas ne permitem sa ne numim femei unu pe altu, nu de alta dar suntem mai frumosi ca ele, insa tu..................................................ai fost putin misogin! na ca am zis-o uite cu cine m-am gasit eu sa fac glume.... 1. MISOGĂN, -Ă, misogini, -e, s.m., adj. (Livr.) 1. S.m., adj. (Bărbat) care urăÂşte femeile. 2. Adj. Care manifestă, exprimă ură față de femei. [Var.: misoghĂn, -ă s.m., adj.] – Din fr. misogyne, germ. Misogyn. Sursa: DEX '98 Adica e mai degraba "femeia e inferioara, buna doar sa suga..., sa spele chilotii, sa faca mincare, sa faca curat, sa faca piatza, sa aduca barbatului papucii, sa-si adune barbatul din circiuma,.....". M-ai vazut tu facind asaceva? 2. hai sa-ti explic ca m-ai surprins. Tu ai zis ca Anca, Raluca si Adidas is trei gagici sexi si eu te-am "contrazis" in gluma ca sunt trei barbati bine. Am bagat si un LOL dup-aia sa se vada ca glumeam. Daca e nevoie, bag acuma si un DOOOOOOOHHHHH. Daca ziceam " doar o gagica sexi (facind referire la Adidasu) si doua proaste/gaini/..." atunci avea tenta misogina. In puii mei, daca tu m-ai luat de misogin, naiba stie ce mai intelegi acuma. A fost fain la patinoar numa ca nu am mai ajuns. M-au deturnat amicii si am ajuns la un ceiuc culamaie si esentza de rom. Editat Decembrie 4, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 angel nu ai somn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Barbie, ej' bine? ahahaahhaha hai sa ne impacam maine in otopeni? ahahahaah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 hai sa traiti.de mult nu am mai dat pe aici....na probleme,una alta... maine dimineata unde ne dam chilotii jos ca doar vine mosul sa va vad in geam la loto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 'neata Militari! Iar mi-e dor de voi! Cand ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Privet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 hai sa traiti.de mult nu am mai dat pe aici....na probleme,una alta...maine dimineata unde ne dam chilotii jos ca doar vine mosul sa va vad in geam la loto mie sper sa-mi aduca mosul mai multa minte,daca il vedeti sa-i spuneti voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 uite cu cine m-am gasit eu sa fac glume....1. MISOGĂN, -Ă, misogini, -e, s.m., adj. (Livr.) 1. S.m., adj. (Bărbat) care urăÂşte femeile. 2. Adj. Care manifestă, exprimă ură față de femei. [Var.: misoghĂn, -ă s.m., adj.] – Din fr. misogyne, germ. Misogyn. Sursa: DEX '98 Adica e mai degraba "femeia e inferioara, buna doar sa suga..., sa spele chilotii, sa faca mincare, sa faca curat, sa faca piatza, sa aduca barbatului papucii, sa-si adune barbatul din circiuma,.....". M-ai vazut tu facind asaceva? 2. hai sa-ti explic ca m-ai surprins. Tu ai zis ca Anca, Raluca si Adidas is trei gagici sexi si eu te-am "contrazis" in gluma ca sunt trei barbati bine. Am bagat si un LOL dup-aia sa se vada ca glumeam. Daca e nevoie, bag acuma si un DOOOOOOOHHHHH. Daca ziceam " doar o gagica sexi (facind referire la Adidasu) si doua proaste/gaini/..." atunci avea tenta misogina. In puii mei, daca tu m-ai luat de misogin, naiba stie ce mai intelegi acuma. A fost fain la patinoar numa ca nu am mai ajuns. M-au deturnat amicii si am ajuns la un ceiuc culamaie si esentza de rom. sincer sa fiu nu te-am vazut niciodata in prejma unei femei da-apoi sa faci asta...ce sa mai zic Serbane...esti un adevarat inteligent! Ai o naveta de bere de la mine, nu de alta dar stiu ca nu te atingi de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Privet Nas ne dagoniat si Niu zaitz pagadi Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 sincer sa fiu nu te-am vazut niciodata in prejma unei femei da-apoi sa faci asta...ce sa mai zic Serbane...esti un adevarat inteligent! Ai o naveta de bere de la mine, nu de alta dar stiu ca nu te atingi de ea NOro poate sa doneze naveta la oameni nevoiasi....eu unu ma ofer voluntar....... Nas ne dagoniat si Niu zaitz pagadi Neata! Ia uitati-va ce erudit este adidasu,bine dracu ca nu e Iulia din Camerun ca ne amestecca mintile domnu adidas cu cunostiintele sale lincvistice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 cosmin , ce mai faci ? de cand ne-am vazut nu ai mai dat nici un semn de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 cosmin , ce mai faci ? de cand ne-am vazut nu ai mai dat nici un semn de viata Am fost ocupat din pacate cu datul de autografe la fanii mei....Vi sa dormi diseara la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 (editat) Am fost ocupat din pacate cu datul de autografe la fanii mei....Vi sa dormi diseara la mine Vin , dar sa-mi mai spui odata ce numar ai la interfon , sa nu patesc ca data trecuta , si poate daca mai esti dispus , merge si in trei nu ai ideie cat am ras cu Olga .. ne plimbam din apartament in apartament .. ai fost rau atunci , sper ca te vei revansa Editat Decembrie 5, 2008 de iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Vin , dar sa-mi mai spui odata ce numar ai la interfon , sa nu patesc ca data trecuta , si poate daca mai esti dispus , merge si in trei nu ai ideie cat am ras cu Olga .. ne plimbam din apartament in apartament .. ai fost rau atunci , sper ca te vei revansa Nu mai scrie prosti pe aici... Sa vada lumea ca am 26 capatana de miel, iar se face coada la mine la usa si am probleme cu vecinii.O sa am grija de voi ca daia suntem vecini,orasul e plin de oameni rai..... tre sa-mi fac curaj sa ma dau jos din patutz ca se strica salteaua de la atata greutate..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Nu mai scrie prosti pe aici... Sa vada lumea ca am 26 capatana de miel, iar se face coada la mine la usa si am probleme cu vecinii.O sa am grija de voi ca daia suntem vecini,orasul e plin de oameni rai.....tre sa-mi fac curaj sa ma dau jos din patutz ca se strica salteaua de la atata greutate..... , in privinta saltelei dau dreptate ... s-au cam inmuiat arcurile si incepe a nu mai fi placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate