Vlad Codreanu Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 La MULTI ANI!! Si pentru Dan si pentru Nicolle. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 La multi ani, Nicolle! Pe unde bantui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Buna dimineata lenesilor........baieteleul e foarte trist si lucreaza ca un caine.... Cine canta ca o privighetoare?Sa aud.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Buna dimineata lenesilor........baieteleul e foarte trist si lucreaza ca un caine.... Cugetare a filosofului chinez Chang Ying Yue: Cel care, toata ziua Este activ ca o albina, E puternic ca un taur, Munceste precum un cal, Si care seara se-ntoarce rupt de oboseala precum un caine, Ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou! stiti careva un veterinar ca si mie imi trebuie. @dan: Imi cer scuze ca nu am mai ajuns aseara, desi s-a incercat sa se traga de mine, insa pe la 6 am adormit subit de-a latul patului, cu top-case-ul la care mesteream (mi-a(m) adus mos Nicolae) si cu greu m-am mai trezit desi telefonul era la mai putin de 1m de mine si a sunat (apel sau SMS sau reminder) de vreo 5-6 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Cugetare a filosofului chinez Chang Ying Yue: Cel care, toata ziua Este activ ca o albina, E puternic ca un taur, Munceste precum un cal, Si care seara se-ntoarce rupt de oboseala precum un caine, Ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou! stiti careva un veterinar ca si mie imi trebuie. Serbane eu sunt veterinar........Treci la vaccinat.Facem si noi ceva interesant azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Serbane eu sunt veterinar........Treci la vaccinat.Facem si noi ceva interesant azi? Hmm... nush de ce, da' aveam impresia ca baietelului ii plac femeile.. ..psyche!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Hmm... nush de ce, da' aveam impresia ca baietelului ii plac femeile.. ..psyche!! JJ sper sa ma ajuti sa-mi gasesc o crstina care sa intre si in parohia mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Facem si noi ceva interesant azi? hai pe la festivalul ala cu luminarile din parcul Carol. Nu is genul meu dar azi is dispus sa incerc si astfel de festivitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Vreau o activitate azi.....ceva sexi sa facem si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 7, 2008 Autor Share Postat Decembrie 7, 2008 Astept vesti de la voi, eu sunt la job, Choparica e free. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 am dat inca o tura. cred ca printre ultimele. am pus stabilizator+facut plinul. stabilizator se gaseste la Lukoil-ul dintre Cora si mall, vis-a-vis de benzinaria Mol. 20RON, 236ml ce ajung la 80L benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Super a iesit party-ul de aseara De karaoku organizat nu mai zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 seara buna tuturor , eu abia am facut ochisori .. am dormit azi toata ziua .. ma bucur pentru ziua de ieri si va MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 am dat inca o tura. cred ca printre ultimele. si eu ..cred k azi a fost ultima tura...totusi,e 7 decembrie,cand a dat frigul prima data nici nu speram sa apuc mosh nicolae pe 2 roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Eu tocmai m-am imbracat in Mos Craciun, mi-am fixat ciupilica de casca si ma pregatesc de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 seara buna tuturor , eu abia am facut ochisori .. am dormit azi toata ziua ..ma bucur pentru ziua de ieri si va MULTUMESC Ne-am simtit foarte bine. Ca de fiecare data cand venim la palat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 A fost misto si drumu' spre casa...am reusit sa iritam o gasca de baieti care este,aflati intr-o berlina 1310 tunata De,nu puteau sa ma depaseasca Ne-am distrat pe mazga omniprezenta pe drum,powerslide,voblaj cu ambele roti Rock satanic...ce mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) mmm ca bine graiesti Gixxule ... abia acum mi s-au dezlipit picioarele ... atat de tare am strans buburuza mea intre picioare -a nu se intelege alta buburuza ) - Dane multumim de party ... cu mici exceptii de ordin personal - prietenii stiu de ce - a fost minunat ... cred ca incep sa ma obisnuiesc cu vizitele la palat!!! neatza multzumesc Gixx si Angel pentru "plimbarea acasa" si Angel pentru plimbarea de dupa ... Editat Decembrie 7, 2008 de hebe5p1n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 hai pe la festivalul ala cu luminarile din parcul Carol. Nu is genul meu dar azi is dispus sa incerc si astfel de festivitati Am fost acolo dar era foarte frig..... Super a iesit party-ul de aseara De karaoku organizat nu mai zic... Ma tie ti-a placut ca tu ai voce...Cred ca putem sa o organizam un concurs cu premii surpriza..... seara buna tuturor , eu abia am facut ochisori .. am dormit azi toata ziua ..ma bucur pentru ziua de ieri si va MULTUMESC Noi iti multumim. Pana la ora asta nimeni...sau sunteti toti in sedinte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 neata all am cam terminat cu "clona" sub acoperire...Anii_zboara intr adevar,dar numele meu este Irina..nicidecum Larissa (asta pentru curiosi),prietena unuia dintre militaristi...de abia astept sa ne cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ta-na-ni-niiii. Si prietena cui esti tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 neata all am cam terminat cu "clona" sub acoperire...Anii_zboara intr adevar,dar numele meu este Irina..nicidecum Larissa (asta pentru curiosi),prietena unuia dintre militaristi...de abia astept sa ne cunoastem Hello ... stiu ce ai facut asta vara ... ai vazut filmul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 Hello ... stiu ce ai facut asta vara ... ai vazut filmul ? Si eu stiu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Hello ... stiu ce ai facut asta vara ... ai vazut filmul ? Nu cred ca l am vazut,sau cel putin nu mi amintesc. ta-na-ni-niiii. Si prietena cui esti tu? Nu va pot spune inca,stiu ca sunteti prietenari cu suspansul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 Da' nu stii ca suntem si foarte destepti, anii_zboara. Mortii cu mortii, viii cu viii. Cum de ai inviat? Ti-a priit perioada de 'concediu'? Era sa uit sa-ti spun ca la prezentarea pe care ti-ai facut-o nu s-a ridicat cortina si nu s-au auzit ropote de aplauze A lipsit putin sa faci: "Ta-naaaam!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate