Prodigy Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 F tare azi in Politehnica.....propun ceva .....daca mai mergem sa ne alergam cu garda prin Poli ...) cine vrea sa anunte ) I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 CARE DIN MILITARISTI MERGETI PE 1 MAI LA MARE??? PLECAREA SE FACE LA 5,30 DIN FATA DE LA CORA PE BD: IULIU MANIU, OPRIRE LA INTRAREA PE A2 LA PECO "MOL" UNDE NE MAI VEDEM CU INCA 20-30 DE MOTORISTI DIN BUCURESTI. PLECAREA DIN "MOL" LA INTRAREA PE A2 SE FACE LA 6,30 DORITORII SUNT RUGATI SA SE ANUNTE SI SUNT BNEVENITI IN FATA LA CORA. ADUNAREA SE FACE INCEPAND CU 5,00 PANA LA 5,30. LA 5,30 SE PLEACA PENTRU A SE MAI BEA O CAFEA SI A SE ALIMENTA (INTARZIATII) IN MOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 daca nu vreti la mare propun altceva /index.php?showtopic=203108 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 cu ce viteza de croaziera se merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) alooo, militariiiii?!??!?? mai esti vreunul prin zona? care nu te-ai carabanit la distractiuni pe la mare sau prin alte tari mai calde, propun maine vineri 2 mai, pe la orele 19.30, sa deversam o bere sau mai multe la terasa. propun "albastra". sau "la nashu". dati cu post aici, ca sa stiu daca are careva chemare sau chef de asa ceva. hai, curaj, curaj... va pup, ma! ps: iaca chestie, m-am strofocat destul si am facut 200 de posturi ))) sa-mi traiasca! ))) Pai io aflu mereu de la altii ciudat... ca si io fac la fel Editat Mai 1, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Bre Jonlup, io vin, ca am ramas de paza la bec... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) vin si eu ca am ramas in bucuresti. unde ne intilnim? Editat Mai 2, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 la nashu nu stiu daca e loc inauntru, ultima oara cand am fost p-acolo era daramat (pentru renovari probabil) localul si loc doar la terasa. daca e vreme mai cu ploaie asa cum se anunta acum, propun la albastra ca poate e loc inauntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 la nashu nu stiu daca e loc inauntru, ultima oara cand am fost p-acolo era daramat (pentru renovari probabil) localul si loc doar la terasa.daca e vreme mai cu ploaie asa cum se anunta acum, propun la albastra ca poate e loc inauntru. ok. pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) Vin si io mai. lasati niste numere pe pm, ceva PS: incerc sa-l conving si pe prodigy edit: cu ocazia asta tin sa-i multumesc pentru plimbarea de ieri. Inca nu mi-a disparut zambetu' de pe moaca N-am mai putut sa editez: pe la 19:30 - 20:00 e ok? Edit : na ca mersese edit- vad ca face merge automat din posturile aceluiasi forumizd Editat Mai 2, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) F tare azi in Politehnica.....propun ceva .....daca mai mergem sa ne alergam cu garda prin Poli ...)cine vrea sa anunte ) I'm in! zilele astea montez detectorul pe motor.... la 7 jumate, vin shi io.ramane la albastra ? nu vreti " la briza marii ? " Editat Mai 2, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 ok. pe la ce ora? dupa cum ziceam, 19.30. zic terasa albastra, ca au si locuri in interior. nr tel dat pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Asa ramane, ca altfel nu mai avem cum sa ne anuntam la timp Albastra la 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 blue sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 blue sa fie ! albastra sa fie atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) halba-astra! Editat Mai 2, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 mobile post: nu-i frumos sa intarziati.. Halbele is pline! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 Dupa 30 km deosebit de placuti prin ploaie, pe autostrada, cu toate camioanele care parca isi dadusera intalnire ca sa-mi mehlemeasca mie viziera, am ajuns acasa... Aveam de facut o surpriza , asa ca am fost la concert la Spin, in parcul Tineretului. Supertare! M-am simtit f bine. Acum nu ma mai simt asa de bine, pt ca doamna febra creste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Acum nu ma mai simt asa de bine, pt ca doamna febra creste. ti-ai facut o noua prietena, febra? cand ne-o prezinti si noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Azi ceva bauta??? ...propuneri.....I'm in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 ANUNT UMANITAR & OFF TOPIC christian ~~: A FOST FURAT SUZUKI GSXR600 SRAD GRI 1997 BUCURESTI ( CU NUMAR DE PRAHOVA ) !!! PLSSS HELP!!! 04 05 2008, DE LA INTERSECTIA BVD IULIU MANIU CU STRADA VALEA LUNGA MOTORUL ARE VA SEMNE DISTINCTIVE SHAUA PUTIN TAIATA PE PARTEA STANGA , SCARITA PASAGERULUI PE PARTEA DREAPTA NU E ORIGINALA , CODITZA FISURATA , SUPORTUL DE LA NUMAR SPART(LIPSESTE O BUCATA) , OGLINDA DE LA FAR SPARTA( LIPSESTE O BUCATA), PARBRIZUL NEGRU ( FOLIE) NUMAR DE INMATRICULARE ( NUSH DACA AJUTA LA CEVA DAR,,, ( PH 15 SLY NR DE INDENTIFICARE JS1AD111100105165 MULTUMESC FRUMOS ANTICIPAT ! DAN 0724382029 OFER RECOMPENSA !!! SAU MESAJ PT FURACIOS; VINO SI L RASCUMPAR DE LA TINE !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Cine are un R1 pe Cupolei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Cupolei e pe langa mine.. Acolo stai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 In ultimele pagini ale acestui topic gasiti poze si cam ce s-a intamplat la SEAWOLVES in Eforie -Nord. /index.php?showtopic=196134 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Cupolei e pe langa mine.. Acolo stai ? Da. Si de fro 3 zile a aparut un Yamaha R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate