Zven Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 bun lucru facut de baietii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 bun lucru facut de baietii aia. Ar fi fost mai ok sa dea telefon la politie ...sa se recomande persoana cu handicap care nu are unde parca,locul fiind ocupat,si asa sa ia duduia o amenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 foarte tare ...... nu incercati asta singuri acasa ma gindesc daca era un barbat sau mai multi cu ceafa groasa si brand mare se mai aplica aceeasi corectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 eu o sa fiu prin poli pe la 19:30 ma dau cu bicla. daca apare vre unu sunt cu un hanorac verde. O sa trec mai tarziu prin student la o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 @zven...decand cu grupul MC dp Fb, o cam arzi singur pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 nu o ard singur, ca mai e lume care mai da cu ochiu pe aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 nu o ard singur, ca mai e lume care mai da cu ochiu pe aci. e lume care sta cu ochiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) urmaresc(doar) undercover acest topic Editat Septembrie 18, 2012 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Duminica scurta plimbare pina la BALEA cine mai doreste cine mai pofteste........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Duminica scurta plimbare pina la BALEA cine mai doreste cine mai pofteste........... 30cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 sunt nou detinator de honda cbr 600 f4 locuiesc in militari si am o mare mare problema am fost sa fac in grivitei identificarea si acolo belea mare cauciucul spate nu corespunde cu cartea,geamul fata este negru ....of toba nu corespunde .....prea galagioasa asa ca am fost respins,acum am o rugaminte cine ma poate ajuta cu aceste piese macar pt o zi ......fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 sunt nou detinator de honda cbr 600 f4 locuiesc in militari si am o mare mare problema am fost sa fac in grivitei identificarea si acolo belea mare cauciucul spate nu corespunde cu cartea,geamul fata este negru ....of toba nu corespunde .....prea galagioasa asa ca am fost respins,acum am o rugaminte cine ma poate ajuta cu aceste piese macar pt o zi ......fac cinste Nu prea stiu cu cbr f4. S-au legat de tine pt. parbriz fumuriu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 eu am fost acolo si au fost intelegatori cu evacuarea.. si xenonu. si geamu fumuriu, ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 eu am fost acolo si au fost intelegatori cu evacuarea.. si xenonu. si geamu fumuriu, ) La Grivita ? cat de "intelegatori" ai dat ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 absolut nimic! se mai uita si la om..m'a vazut amarat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 absolut nimic! se mai uita si la om..m'a vazut amarat.. Da!!! amarat cu hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 pai da, amarat cu hayabusa ca nu stii cate sacrificii am facut pt ea. acu am ramas in cucu gol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Ce-ti mai place sa te plangi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 mda s au legat si de parbriz.......acum am facut o reprogramare pe 2 octombrie spersa gasesc tot ce treb ......cred ca daca aveam cauciucul spate in regula poate inchide ochii,dar ata ete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 mda s au legat si de parbriz.......acum am facut o reprogramare pe 2 octombrie spersa gasesc tot ce treb ......cred ca daca aveam cauciucul spate in regula poate inchide ochii,dar ata ete Pare aiurea sa se ia de parbriz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 sincer ... eu cred ca nu ar trebui sa`ti spuna nimic de prabriz ... ca daoar nu te uiti prin el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 mda s au legat si de parbriz.......acum am facut o reprogramare pe 2 octombrie spersa gasesc tot ce treb ......cred ca daca aveam cauciucul spate in regula poate inchide ochii,dar ata ete daca imi imprumuti cdi ul pentru un test si bobinele de inductie iti dau eu pt RAR parbrizul cauciucurile codita si ce mai vrei tu de pe F4 ul meu, ca de 3 zile-ncoace gazul nu-i mai place, toba doar ii tace, doar platforma vrea, altfel nu o ia...caii putere au devenit 3 turme de miei macelarite:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 daca imi imprumuti cdi ul pentru un test si bobinele de inductie iti dau eu pt RAR parbrizul cauciucurile codita si ce mai vrei tu de pe F4 ul meu, ca de 3 zile-ncoace gazul nu-i mai place, toba doar ii tace, doar platforma vrea, altfel nu o ia...caii putere au devenit 3 turme de miei macelarite:) A, si eu cam acolo ma aflu. Carburatie, farmec. Dupa ploaia torentiala de saptamana trecuta cred ca am (iar) apa in rezervor (desi am buson nou), si atunci cam asa face. Pana golesc paharele de la carburatoarele si curat rezervorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 daca imi imprumuti cdi ul pentru un test si bobinele de inductie iti dau eu pt RAR parbrizul cauciucurile codita si ce mai vrei tu de pe F4 ul meu, ca de 3 zile-ncoace gazul nu-i mai place, toba doar ii tace, doar platforma vrea, altfel nu o ia...caii putere au devenit 3 turme de miei macelarite:) eu zic sa ne auzim la 1 tel......0724389707 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_and_trix Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Cu toba de esapament pot sa te ajut eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate