sacal Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 militari-ul se baga la chestia asta?: /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/page-2&do=findComment&comment=3422902 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 in curtea politehnicii? Da militari-ul se baga la chestia asta?: /index.php?/topic/694323-cine-vine-in-vizita-la-niste-copii-amarati/page-2&do=findComment&comment=3422902 Eu personal nu ma bag ,de ceilalţi nu ştiu . Frumoasa initiativa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 pai sa anuntati si voi m-ai din timp cu cateva ore cand m-ai va strangeti ca eu n-am apucat nici sa plec de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 19:30 - 17:21 = 2:09 min, e timp sa ajungi de oriunde din buc + cateva orase invecinate (ploiesti, giurgiu, urziceni, pitesti, targoviste, etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Gasit ieri pereche manusi Vanucci (nu-mi dau seama de model), marimea XL, pe strada Orsova in Militari. Rog persoana afectata sa ma contacteze (cu o poza a lor ar fi perfect) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Iese cineva maine seara in poli?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 sunt plecati la mare mai toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Stiu ca sunt la mare,dar ma gandeam ca mai sunt cativa rataciti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 ies eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giany Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 poate vin si eu putin 0763268221 datimi un bepp cand ajungeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 ies eu Cum a decurs aburirea sorei lu' zven? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Cum a decurs aburirea sorei lu' zven? care sora lui zven? ce aburire? nu inteleg fi m ai explicit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Cum a decurs aburirea sorei lu' zven? nu frumos ce faci tu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 nu inteleg pe cine am aburit eu? zven am vb eu cu sora ta cumva si nu stiu eu? ce vrea sa zica little wayne? ''aburirea'' nu este genul meu in primul rand iar in al 2-lea rand cred ca ma confunzi little Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Nu cred ca te confund,nu vroiai sa o scoti la plimbare cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 data viitoare ies si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Nu cred ca te confund,nu vroiai sa o scoti la plimbare cu motorul? tu vorbesti de camy? s au de cine? eu am plimbat multe fete cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Cum faci mai nene de plimbi mai multe ...că de mine nu se lipeşte nimic ...o singură fata mi-a cerut să o,plimb ,eram la semafor aşteptând verde...ea ,cu o racleta şi o sticla de apă în mâna ) ...tuciurie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 pana la urma in ce zi sunt intalnirile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 tu vorbesti de camy? s au de cine? eu am plimbat multe fete cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 sunt fete la mine aici in zona care ma suna cu noaptea in cap daca merg in herastrau daca merg la padure daca merg la mc intr-o zi am facut 6 drumuri sa le duc pe toate in parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alc26 Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Cum faci mai nene de plimbi mai multe ...că de mine nu se lipeşte nimic ...o singură fata mi-a cerut să o,plimb ,eram la semafor aşteptând verde...ea ,cu o racleta şi o sticla de apă în mâna ) ...tuciurie ) Ai saua tare sefu. Ti-am zis sa o schimbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Ai saua tare sefu. Ti-am zis sa o schimbi O duc la Darian ,şaua ,poate poate ......de fapt ,mai bine scot scaritele spate ....mai plăcut să mă plimb pe mine ... egoism ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 pana la urma in ce zi sunt intalnirile? de obicei joi de pe la 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 diseara la 19-30 - 20.00 adunarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate